Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki lipcowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
383 odpowiedzi w tym temacie

#281 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 08:09

Łeb mi pęka i nie moge spać :-(

nie wiem czy dziś w nocy była pełnia czy co ale nie mogłam spać <bezradny></span>
jestem zmęczona.. a jeszcze 10 h w pracy :roll:

wieczorem spotkanie z koleżankami - mam nadzieję, że dotrwam bo wina mi się chce :-P

pogoda cudowna ostatnio :mrgreen:
dobrze, że weekend wolny :-D

#282 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 10:09

wieczorem spotkanie z koleżankami

A ja mam spotkanie z dobrym kolegą, którego już dawno nie widziałam ;-)

pogoda cudowna ostatnio :mrgreen:

U mnie wczoraj niefajne chmury były i nawet zmarzłam ale dzisiaj już piękne słoneczko za oknem <sun></span>

<hello></span>
Dzisiaj chciałabym skoczyć do CCC i Deichmanna, może jakieś fajne szpilki znajdę :->
Mój tata ma imieniny dziś to pewnie skoczę do niego złożyć życzenia.

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#283 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 11:19

nie wiem czy dziś w nocy była pełnia czy co ale nie mogłam spać <bezradny></span>

Ja to samo, przewracałam się tylko z boku na bok... :roll:

witam :-D

Prezent dla męża kupiony, przyjechałam troche do rodziców, bo K w pracy a mnie sie nudzi w mieszkaniu. Poza tym w łazience coś tam jeszcze remontują, więc nie chciało mi sie z nimi siedziec :->

Pójde chyba na hamak się chwile przespać, bo coś mi się oczy zamykają ...

Milego :-)

iv09i09kftvt0mdm.png

#284 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 11:35

Witam :)
No i gdzie te upały :?: :?: :?: :evil:
Spać mi sie chce w pracy luzik :)

Ja też chcę :)

Dzisiaj chciałabym skoczyć do CCC i Deichmanna, może jakieś fajne szpilki znajdę

Udanych poszukiwań ;)

wieczorem spotkanie z koleżankami - mam nadzieję, że dotrwam bo wina mi się chce

Miłego spotkania :)
Idę zrobić sobie kawkę i dalej do pracy :)

#285 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 25 lipca 2013 - 12:02

Witam się z Wami jako JUŻ MAMUSIA swojego SYNUSIA <serduszka></span>

Urodziłam 15 lipca, a już myślałam, ze nigdy to nie nastąpi :-P

Co u nas? poznajemy się, uśmiechamy, płaczemy, nie śpimy :-P No ale i tak kochamy tego naszego Szkraba <serducho></span>

Ja wdrażam się jako mamusia, Mąż jako Tatuś i jakoś dajemy radę.

#286 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 12:32

Witam w przelocie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zabiegana jeszcze jestem. Do wczoraj była u nas siostra M. z dzieciakami, a już jutro rozpoczynamy cykl weekendowych spotkań ;-) Tydzień przez palce przeleciał...

I po ślubie, emocje powoli opadają..... Było wspaniale, przepięknie <dreams></span> i tylko szkoda, że to wszystko już za nami ;-) Więcej napiszę w przyszłym tygodniu, jak już będę luźniejsza :-)

Dopiję kawkę i działam dalej.

Trzymajcie się. Buziaki <buzki></span>

#287 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 14:43

Ja spalam jak zabita i ledwo wstalam :lol:

Madzik ciesze sie bardzo, ze jestes szczesliwa :-)

Dzien dobry :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pogoda sie poprawia na szczescie. Do tej pory bylo zimno i pochmurnie. Ale na weekend nadaja u mnie 35 kresek i mam nadzieje, ze tak bedzie :mrgreen:

Wrocilam z pracy, zjadlam obiad, przebieram sie i smigam pozalatwiac pare spraw. Pozniej musze porobic pare rzeczy kolo domu i trening 8-)

Weekend tuz, tuz i juz sie bardzoooooooo ciesze :mrgreen: :-P

Jutro imieniny Anny, a u mnie w rodzinie pełno kobiet o tym imieniu :lol: Bedzie od ciastka do ciastka <drink1></span> :lol:

Poza tym to ...... wszystko dobrze (odpukac) :-P

a jeszcze 10 h w pracy :roll:

Wspolczuje Sloneczko ;*

Pozdrawiam! ;-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#288 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 18:33

Witka :)

Ja już po pracy, nie było tak źle, także nastrój w miarę pozytywny. Jedyny negatyw, to że chce mi się strasznie do Połówka, stęskniłam się, a to dopiero jeden dzień :P W przyszłym tyg mam maraton 4-dniowy, to wtedy dopiero poczuję, co to tęsknota :lol:

Zaraz wskakuję do wanny na dłuuugą kąpiel, pod kocyk i do łóżeczka.

Buziaki :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#289 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 20:50

<hello></span>
Butów jednak nie udało mi się kupić. W CCC tłum ludzi w związku z tą 40-procentową zniżką na buty. Wszystkie moje rozmiary wymiecione z półek :lol:

Jutro od rana z babcią do szpitala. Miałyśmy jechać taksówką, ale że K teraz jest bez pracy to on nas zawiezie. Więc z tej okazji śpi ze mną u babci co by jutro nie musiał jechać od siebie :->

Spotkanie z kolegą super, półtorej godziny minęło jak 5 minut :->

#290 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 lipca 2013 - 21:28

na sloncu spałas ???

No i gdzie te upały

u mnie niby cieplo ale pochmurnie :roll: 24 stopnie ale jak zawiało t mialam gesia skorke <bezradny></span>

Ale na weekend nadaja u mnie 35 kresek i mam nadzieje, ze tak bedzie

tez na to licze :-)

Jutro imieniny Anny

u mnie odpust pod kosciolem ;-)

nie udało mi się kupić. W CCC

ja kiedys wlasnia chcialam jakis fajne szpilki i nic zero , nawet nie w moim rozmiarze <bezradny></span>

padam na ryjek , wiec weszlam na minutk i spac .
nawet pakowanie na te 2 dni przenoslam na rano , bo sil brak.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#291 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 07:19

<ciaoo1></span>
Wczorajszy dzionek spoko. Ogarnęłam dom u Połówka, 2 prania zrobiłam, doprowadziłam kuchnię do porządku i jestem z siebie dumna :mrgreen:

Potem poszliśmy na prawdziwą włoską pizzę. ;-)
Bez porównania - to nie to samo co te 'obiadowe' :P
Ale cena też odpowiednia, ale my mieliśmy zniżkę 50% :mrgreen:

Plany na weekend się zmieniły z powodu braku kasy ;)
Ale mnie to nie przeszkadza, choć jeden spokojny weekend będzie ;)

w związku z tą 40-procentową zniżką na buty

A ja nic o tym nie wiedziałam :-|

Jedyny negatyw, to że chce mi się strasznie do Połówka, stęskniłam się, a to dopiero jeden dzień

znam ten stan :P

u mnie odpust pod kosciolem

u mnie też :)

#292 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 07:31

Dooobry :)

Ja niedługo wybieram się do pracy, oby był taki dzień jak wczoraj, bo było spoko całkiem. Tylko 8 godzinek i weekend :mrgreen: :mrgreen:

Wieczorek spędzę z Połówkiem moim kochanym, co mnie bardzo cieszy. Mieliśmy pewne fajne plany na weekend, ale nie wypaliło niestety, ale ważne, że i tak spędzimy go razem :)

Udanego dnia :*
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#293 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 07:49

Bryyyyyyyyyy ;-)

chyba się na nowo spróbuję wkręcić w pogaduchy, choć nie wiem co z tego wyjdzie :lol:
Z racji, że mam normowany porannie czas pracy tera <H></span> to z rana coś ogarnę, a no i stęskniłam się :mrgreen: troszkę.

Rak więc, witam kofeinowo :-D :-D
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#294 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 07:56

Hej :)

Dzisiaj trochę wolniejszy dzień w pracy. Na szczęście, bo wczoraj siedziałam nad zdjęciami do pierwszej. Do tego brzuch mnie bolał i w sumie jeszcze trochę boli, więc czuję się jakby mnie walec przejechał. Wyjątkowo bolesna ta @.

Jak dzisiaj wstałam to była taka mgła, ze naprawdę poczułam, że jest jesień. Aż mi się płakać zachciało, ale na szczęście robi się ciepło.

Każdy z nas urodził się ateistą

#295 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 09:59

chyba się na nowo spróbuję wkręcić w pogaduchy,

<ookk></span>

witam :mrgreen:
jak ja kocham lato :!: pogoda cudowna ;-)
w planach dziś meczyk miśka, jutro idziemy w góry a w niedziele będziemy leżeć na basenie :mrgreen: żyć nie umierać :mrgreen: :mrgreen:
ma być ponad 30 stopni - oby!

dopijam kawę i idę do wanny ;-)

#296 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 10:28

Witam :)
Wreszcie ciepły i ladny weekend!
A ja się pochwalę, jakiś czas temu pisałam, ze czeka mnie chodzenie po lekarzach, no i jestem w trakcie ;) W zeszły roku miałam wykryty mały mięśniak, wczoraj byłam na usg - nie ma śladu <bezradny></span>
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#297 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 10:44

89kasienka89, stada motyli odczuwam u Ciebie na odległość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

W CCC tłum ludzi w związku z tą 40-procentową zniżką na buty. Wszystkie moje rozmiary wymiecione z półek

I dlatego nawet tam nie zachodziłam. Podejrzewam, że teraz nie znalazłabym już nic ciekawego w swoim rozmiarze, który niestety jest chyba najpopularniejszy :P Swoją drogą naprawdę powinni częściej robić takie promocje :mrgreen:

LadyNefretete, wita, witaj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

<hellooo1></span>
A ja witam z kawą i butelką lodowatej wody, siedząc przed wiatrakiem i próbując chociaż trochę się ochłodzić. Pogoda piękna, ale w mieszkaniu naprawdę mogłoby być trochę chłodniej.
Dziś na szczęście wolne, w planach na popołudnie spacer i piwo z kumplem i siostrą, a na razie relaks i nicnierobienie :mrgreen:

#298 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 11:12

A ja witam z kawą i butelką lodowatej wody, siedząc przed wiatrakiem i próbując chociaż trochę się ochłodzić.

To daj trochę do mnie :) Bo u mnie nieba nie widać, chmury przyszły. Niby nie jest zimno, ale brakuje słońca.
Zaraz uciekam bo dzisiaj święto policji więc reportaż trzeba zrobić :( od lat to samo, już na pamięć mogłabym chyba poprowadzić tą uroczystość. Już nie mam pomysłu na zdjęcia.

Może wieczorem wyjdę do znajomych, w sumie przyda mi się lekkie oderwanie od kompa.

Każdy z nas urodził się ateistą

#299 Aniusia

Aniusia

Aniusia

• Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 13:39

heloł babole :mrgreen:

kasieńka faktycznie róż bije od Ciebie i motyle <bzyklov></span> podziwiac za takie uczucia :mrgreen:
lady witam chlebem i czerwonym dywanem po przerwie <piwo></span> <rozee></span>
madzik fajnie, że slub i wesele speniły Twoje oczekiwania <zespol></span>
anonimka gratulacje i witam w klubie mam <dzidzia></span> teraz to sie w Twoim zyciu tyle bedzie działo dziwnych i nowych rzeczy ze zobaczysz jak czas moze szybko płynąć <prasowanie1></span> <praleczka1></span> <zmywaj2></span> <jacidam></span> <wiesza6></span> <smazy22></span> <najlep22></span> <hihihi1></span>
riia zapomniałam napisac ze jestem z ciebie dumne bo spławiłaś R przez telefon...jeszcze pare tygodni wczesniej pewnie zrobiłabys zupełnie inaczej dlatego <imprezka23></span> szacun :mrgreen:
inqa ja tez z ccc wyszłam bez nowego obuwia..chyba pierwszy raz w zyciu <bezradny></span> ale w botim kupiłam takie zwyczajne klapki japonki...podobały mi .... mam teraz 2 pary :roll:

pogoda masakra termometr własnie wskazuje u mnie 35st..zero wiatru ...wszyscy czekaja na burze :mrgreen:
ogólnie miłość na kury urlopie miedzy nami kwitnie, jężdzimy w dzień jak dziec u dobrych ludzi po okolicznych miastach po restauracjach, pizzeriach, jest miło <romatico1></span> co prawda troche z jęzorem na brodzie ale dobrze jest <buzibuzi5></span> <drzwikwiat></span> <lovam1></span> <fetysz1></span> <czirl1></span> <drink1></span>
Dołączona grafika

#300 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 14:06

ZuziaDD staraj się pisać bardziej rozbudowane wypowiedzi, od krótkich zdań, czy zwykłych przytaknięć mamy sb ;-)

A ja już byłam dzisiaj nad wodą się szybko przekąpać, bo gorąco niemiłosiernie :lol: A w poniedziałek ma być 36 stopni :shock: Jutro i niedziela mijają mi w pracy, więc może w pon uda mi się gdzieś wyskoczyć.

Z samego rana byłam też z babcią w szpitalu, zeszło nam się tam 4 godziny aż <bezradny></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych