Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduszki lipcowe

• Zamknięty Temat jest zamknięty
383 odpowiedzi w tym temacie

#381 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 31 lipca 2013 - 19:35

[quote name="Madź"]ja wracałam chyba godzinę po wypiciu, nie 40 minut :->[/quote]

Chodziło mi o to, że samo wypicie zajęło mi 40 minut. Wrocilam do domu po 2 godzinach na kolejne pobranie krwi.

Mama załatwila mi dzisiaj wizyte u innego gina, bo moja jest na urlopie. Za pół godziny pojade bo tam jeszcze kolejka.
[quote name="nie(d)oceniona"]poza marudzeniem co u ciebie? ;-)
[/quote]

A poza marudzeniem hmm to u mnie wszystko dobrze, żyjemy sobie fajnie z mym mężuulkiem. Tylko nienawidze jak mi cos dolega, wtedy mam okropny nastroj :shock:

IMGSHACK[/quote]

iv09i09kftvt0mdm.png

#382 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 31 lipca 2013 - 20:14

Ja dziś dłużej trochę w pracy byłam, bo koniec miesiąca :roll: :roll: Wróciłam ubita jak nie wiem co, jeszcze na obiadokolację przywitał mnie bigos . Ale pocieszam się, że jeszcze jutro odwalić i półtora tyg wolne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zacieram rączki na myśl o tym.

Jestem też po 2 sezonie Dextera i mogę z czystym sumieniem uderzyć w kimonko. Adios amigos :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#383 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 31 lipca 2013 - 21:54

nie chcial mi net smigac i nie mialam jak zamowienie do sklepu zrobic , ale zrobion to za mnie.
zakiet z allegro dotarl do mnie.

wczoraj sie dowiedzialam , ze kolezanka jest w drugiej ciazy <jupi></span>

sypiam ostatnio po 5 h i nawet funkcionuje :shock: to juz chyba starosc, ze zapotrezbowanie na sen mniejsze.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#384 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 01 sierpnia 2013 - 00:12

mam w robocie darmową saunę, normalnie czuję czasami jak mój tłuszcz skwierczy, więc wmawiam sobie, że chudnę

<lol></span> ostatnio miałam to samo :lol:

<hellooo1></span>
Witam się po pracy. Niby nic się nie działo, ale byłam tak zmęczona, że nie miałam już siły iść na piwo, choć już prawie, prawie się ugięłam pod namowami kumpla :lol: Oczywiście po powrocie do domu wszystko totalnie mi się odmieniło, przestało mi się chcieć spać i teraz żałuję :lol: Tym bardziej, że jutro do pracy dopiero na 16.

Ostatnio chciałam ufarbować włosy. Nie było mojej farby, więc wzięłam inną, stwierdziłam, że i tak wielkiej różnicy pewnie nie będzie i rzeczywiście widziałam jakąś, ale bez przesady. Myślałam, że nikt nawet nie zauważy, a okazało się, że Mąż mnie prawie nie poznał, pierwszym zdaniem prawie wszystkich znajomych było "ooo, przefarbowałaś się", a kumpel ze strachem zapytał "Monia, czy to, że jesteś teraz ruda znaczy, że będziesz jeszcze bardziej złośliwa?" <lol></span> Daltonista jeden, bo ruda wcale nie jestem :P

Głodna jestem strasznie, na szczęście kucharz z pracy zrobił mi obiad do domu, więc już zabieram się za odgrzewanie :mrgreen:

Dobrej nocy <buzki></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych