Ja bardzo sie ciesze, ze sa w niej Magda i Pawel. Aczkolwiek nie bardzo pasuje mi tam Gor i Ania; zamiast nich wolalabym tam Wojtka..
Teraz to juz nie moge sie doczekac finalu
Napisano 21 listopada 2013 - 08:23
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 21 listopada 2013 - 17:20
a ja wole Anie i Gora niz Wojtka. Chociaz....wolalabym Wojtka chyba niz Ewe z mezem
. Aczkolwiek nie bardzo pasuje mi tam Gor i Ania; zamiast nich wolalabym tam Wojtka..
I cos czuje ze ona wygra.
Napisano 21 listopada 2013 - 18:15
I cos czuje ze ona wygra.
Ewa z Kamilem ?
Napisano 21 listopada 2013 - 19:13
tak, oni. Sa mocno faworyzowani przez Goske.
Ewa z Kamilem ?
Ewetualnie Magda z mezem.
Napisano 21 listopada 2013 - 19:16
Mi się wydaje, że sporo tez podkreślają u nich życiowe doświadczenia. Trochę jakby z litości.
Napisano 21 listopada 2013 - 19:21
Właśnie Rozenek w ich przypadku mnie najbardziej wkurzała.
Mowa o Ewie i Kamilu.
Jakby mogła to by czasem Tomkowi oczy wydrapała, a ich tak zawzięcie broniła.... ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 21 listopada 2013 - 19:44
I tak pewnie cała trójka dostanie mieszkania.
Tak jak w poprzedniej edycji.
Finałowa trójka - ok, chociaż Wojtek trochę odpadł niepsrawiedliwie, widać że odwalił kawał dobrej roboty. Ważne, że jemu się podobało.
Napisano 21 listopada 2013 - 21:50
I tak pewnie cała trójka dostanie mieszkania. Tak jak w poprzedniej edycji.
To co było powiedziane na wizji, a to co było w rzeczywistości bardzo się mijało
pozostali finaliści dostali rabat (chyba 15%) na wykup mieszkania i to na dodatek nie tego, które urządzali.
Napisano 22 listopada 2013 - 00:35
@Findmysky. poprzedni finaliści pisali to na swoich tablicach na FB, bo ludzie ciągle się dopytywali jak sprawa się zakończyła.
Napisano 22 listopada 2013 - 07:12
chyba ida na sprzedaz z tego co sie orinetuje...
Co w ogóle się dzieje z tymi prawie urządzonymi mieszkaniami?
Napisano 22 listopada 2013 - 07:21
Uważam, że jeśli Magda z Pawłem nie wygrają, to będzie to naprawdę niesprawiedliwe - tylko oni utrzymywali poziom, przez co w poprzednim odcinku mieli najmniej poprawek. Ich mieszkanie jest spójne, wszystko do siebie pasuje. Mimo, że nie jest to 'moje wnętrze', to zasługują z całej trójki najbardziej na wygraną.
Mieszkanie Ani i Gora też ma coś w sobie, ale jedne rzeczy mi się bardziej podobają, inne mniej.
Co do Ewy i Kamila, to dochodzę do wniosku, że ich mieszkanie jest chyba bardziej nudne niż mieszkanie Wojtka.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 22 listopada 2013 - 10:34
Trochę jakby z litości.
Taa ! Zawsze tak jest, było tak np w Mam talent. Wygrała mała dziewczynka, bo była biedna i obiecała rodzicom wybudować za to dom
Ludzie lubią takie historie. Zwłaszcza już para ludzi z domu dziecka, która chce sobie i dzieciom zapewnić dobre mieszkanie ![]()
Dla mnie powinni odpaść Ania i Gor. Co to w ogóle ma być za salon ? To łóżko podwieszane i ten projektor, koszmar ![]()
Mam nadzieję, że wgrają Magda i Paweł. Mają piękne mieszkanie i są bardzo fajni ![]()
Napisano 22 listopada 2013 - 12:06
Też stawiam na Magdę i Pawła. Zapomniałam już, jak wyglądała ich sypialnia i nie dziwię się, bo podobała mi się najmniej, ale reszta mieszkania jest świetna i urządzona najlepiej ze wszystkich mieszkań.
Nie rozumiem za bardzo tego, że w finale znalazła się Ewa z mężem. Chyba nikt w tej edycji nie irytował mnie tak bardzo, jak ta dziewczyna, a mieszkanie nie powala. Właściwie w ogóle nie zapada w pamięć.
U Ani i Gora podobała mi się zmiana w salonie. Wystarczyło domalować motyw kliszy na ścianie i wnętrze zmieniło się bardzo na plus. Wkurzała mnie strasznie Rozenek i to jej czepianie się braku ociekacza. Skoro rzeczywiście nie będą z niego korzystać, to po co wstawiać go na siłę? Moi rodzice ociekacza też nie mają, bo naprawdę jest im zupełnie niepotrzebny.
Napisano 22 listopada 2013 - 22:01
Też kibicuję Magdzie i Pawłowi, choć mam wrażenie, że niestety przegrają z jakąś "historią". Strasznie są sympatyczni. Magda nawet w swoich fochach jest tak fajną osobą, że strasznie nabrałam do niej sympatii
Ewa z Kamilem... z jednej strony przez tą ich historię jakoś czuję do nich sympatię, z drugiej uważam, że ze względu na ilość i jakość pracy włożoną w mieszkanie, porównując je z innymi... nie powinni wygrać. A jaki będzie efekt końcowy?...
Zupełnie nie rozumiem dlaczego Ania i Gor znaleźli się w finale. Wojtek może i miał katalogowe wnętrze, ale było ładne, funkcjonalne i potrzebne... Bo jakby na to nie patrzeć, mieszkanie by im się przydało i to bardzo.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 22 listopada 2013 - 23:03
Co do Wojtka, to niestety też go w finale nie widziałam, bo też przesadzili z 'historią' - ciągle tylko o tym, że jest samotnym ojcem, że szuka kobiety, o tym jaka ta kobieta powinna być, o tym anonsie towarzyskim ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 28 listopada 2013 - 10:36
to juz wiemy.
A jaki będzie efekt końcowy?...
Jak dla mnie wygrala litosc, wspolczuje
Napisano 28 listopada 2013 - 12:11
Wkurzyłam się na koniec i tyle. ![]()
Historia o domu dziecka powtarzana do znudzenia jednak wygrała... Szkoda..
Napisano 28 listopada 2013 - 15:06
Lubiłam Ewę i Kamila; nic do nich nie miałam jako ludzi... ale jednak w programie o projektowaniu wnętrz powinien wygrać ktoś, kto się na tym zna... i zdecydowanie osobami, którzy mieli o tym pojęcie, a ich wnętrze mnie zachwyciło byli Magda i Paweł. To za nich trzymałam kciuki i według mnie oni powinni wygrać. Już ich piwnica była zachwycająca... jak w takim pomieszczeniu potrafili stworzyć taki przyjemny, przyjazny, przytulny kąt.
Kolejny raz wygrała wzruszająca historia, no ale cóż... to telewizja, a ludzie lubią takie historyjki.
Nie twierdzę, że Ewie i Kamilowi nie należało się mieszkanie, bo na pewno, ze względu na trudną sytuację, było im potrzebne, ale to nie ten program... Równie dobrze mógłby powstać program, w którym wybierzemy najbardziej wzruszającą historyjkę, bez całej otoczki z urządzeniem wnętrz.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Dom czy mieszkanie? |
|
|
|
Zakup drzwi akustycznych do domu |
|
|
|
Endometrioza a okres |
|