aaa to chyba Magda ? taka z krotkim wlosami oni mieszkali w piwnicy jesli dobrze piszenie, ten fotograficzny,
a ten indysjki to kto wkoncu zrobil ?
Napisano 03 października 2013 - 19:01
aaa to chyba Magda ? taka z krotkim wlosami oni mieszkali w piwnicy jesli dobrze piszenie, ten fotograficzny,
Napisano 03 października 2013 - 19:04
moze planuja , albo sie staraja, moze straciliJeśli chodzi Ci o Anetę i Pawła to nie mają dziecka...Oni nie mają dziecka i zrobili pokój???
Swoją drogą mogli sobie lepiej zrobić gabinet jakiś, a nie pokój dla dziecka
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 03 października 2013 - 19:07
moze planuja , albo sie staraja, moze stracili
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 03 października 2013 - 19:13
Ale znowu gdzieś w którymś momencie powiedzieli, że oni po Bożemu i dziecko dopiero po ślubie - więc też coś nie bardzo.Jakoś tak jak mówiła, że chcą dziecko to miała łzy w oczach, więc trochę jakby nie mogli. I to mnie tym bardziej zdziwiło.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 03 października 2013 - 19:31
moze planuja , albo sie staraja, moze stracili
Napisano 04 października 2013 - 11:53
Ostatnio laska mówiła, że z dziewictwem czeka do ślubumoze planuja , albo sie staraja, moze stracili
Napisano 10 października 2013 - 07:21
Napisano 10 października 2013 - 07:29
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 10 października 2013 - 08:06
Anetka i Pawełek
Napisano 10 października 2013 - 08:35
No pod względem charakterów są bardzo fajni, ale nic ciekawego nie pokazali jeszczeUwielbiam Elize i Tomka . Cudowni sa , szaleni. On maruda spelniajacy jej zachcianka.
Lubie ich. Mimo ze narazie pomysly maja srednie
Taaa... Kochanie, tygrysku itp...tu widze tylko czule slowka.I tyle.
Napisano 10 października 2013 - 08:52
Napisano 11 października 2013 - 16:02
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 23 października 2013 - 23:09
Jakże się cieszę, że odpadła Anetka z Pawełkiem!!
chociaż Pach też mógłby już odpaść i mam nadzieję, że wywalą go w następnym odcinku. Z tego co kojarzę, to w poprzednim sezonie nie robili piwnicy ![]()
Podobało mi się u ojca 2 córek
delikatnie i ze smakiem
u Magdy i Pawła rewelacja!!! balkon mi się mega podobał. I znowu pozytwne zaskoczenie u Angeliki i Pawła - mimo, że ciemno, to mi się ten brąz ze złotem podobał. Całkiem inaczej niż u wszystkich było oczywiście u Elizy i Tomka i w sumie podobał mi się ten przedpokój. Co do Ewy i Kamila, to nie wiem czy to takie praktyczne, ale pomysłowe z tą mini piaskownicą.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 24 października 2013 - 08:53
Ooooo
To, az muszę zaraz po pracy nadrobic wczorajszy odcinek...
Czekałam na moment kiedy oni odpadną
![]()
Napisano 24 października 2013 - 09:28
Przedpokoj nie podobal mi sie u Ani i u Gora - ale balkon super mieli
No i odpali milosnicy szyneczki, wodeczki i tygryska ![]()
Ewa i Kamil - jak ta dziewczyna mnie meczy. Boziu. Ale radza sobie. Balkon sredni, przedpokoj ok. Mam nadzieje tylko ze jesli wygraja to nie dlatego ze w kazdym odciku wspominaja o domu dziecka
Piaskownica na balkonie ? taka jeszcze mini ? jakos tego nie widze. Wiadomo ze piasek bedzie sie nosil.
Andzielika z mezem - tak sobie, przedpokoj za ciemny.
Użytkownik Sajuri edytował ten post 24 października 2013 - 09:35
Napisano 24 października 2013 - 10:00
Ja też, od początku mnie drażnili ![]()
Podobało mi się u ojca 2 córek delikatnie i ze smakiem u Magdy i Pawła rewelacja!!!
Jestem tego samego zdania, gdybym mogła... zrobiłabym u siebie tak w domu, albo bym ich wynajęła ![]()
Napisano 25 października 2013 - 14:12
Wreszcie odpadli!
Kolejnym moim kandydatem jest Jurek. I tak dziwię się, że jeszcze jakoś się uchował. Nie mogłabym się odnaleźć w takim wnętrzu. Te jego dekoracje są mega przytłaczające i męczące.
Bardzo podobał mi sie przedpokój ojca z córkami, ale jak na razie moimi faworytami niespodziewanie są chyba ci z piwnicy - Magda i Paweł/Piotr?
Mają fajne pomysły i są bardzo sympatyczną parą w przeciwieństwie do Angeliki z mężem - nie podobają mi się ich bambusowe wnętrza, a i oni sami mojej sympatii nie wzbudzają.
A Elizę i Tomka kocham nadal
![]()
Napisano 25 października 2013 - 14:19
Dobra... obejrzałam mogę się wypowiedzieć...
Generalnie to popieram z Jurorów Tomka, który zaczął tą kłótnię z Małgosią. Zastanawiam się czemu ona ich tak broni... a ich pomieszczenie faktycznie bez szału. I ta piaskownice... bez przesady.
![]()
Anetka i Pawełek... klasycznie bez szału... czas na nich.. że odpadli.
Jurek to pęknięte lustro ani trochę do mnie nie przemówiło
![]()
A tak to nikt mi więcej w pamięć nie zapadł ![]()
Napisano 25 października 2013 - 20:51
jego bardzo lubie, jej nie. Ale juz para Andzielika z mezem i Jurek to wogole
Magda i Paweł/Piotr
tez uwielbiam Elizke z ryjkiem ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Dom czy mieszkanie? |
|
|
|
Zakup drzwi akustycznych do domu |
|