Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Bitwa o dom

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
201 odpowiedzi w tym temacie

#61 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 06 września 2013 - 09:38

Obejrzysz ten fragment i sama dojdziesz do wniosku, że marne szanse

:lol: no musze sie z Toba zgodzic. Jak zobaczylam ta koniczynke to padlam <lol></span>
Wiocha na calego. Kompletnie nie moje klimaty. :P
Jak narazie nie mam zadnej rodzinki ktora by mi przypadla do serca...moze troche Ci z Irlandii ??
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#62 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 07 września 2013 - 09:32

moze troche Ci z Irlandii ??

Ja też póki co jestem chyba za tym z Irlandii, wydaje mi się, że jako jedyni w tym odcinku naprawdę pokazali, że zasługują na to by walczyć o to mieszkanie.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#63 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 września 2013 - 16:03

A ja nie rozumiem czemu wzieli tych z Irlandii. Bo do Polski chcą się przeprowadzić? Przecież w ich mieszkaniu wszystko było wykończone przez właściciela...

Natomiast bardzo pobobał mi sie pokój córki tego faceta co z byłą żoną mieszka. I może ta Marylin nie była najpiękniejsza, ale gość ma fach w ręku i widać, ze lubi takie cuda robić.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#64 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 08 września 2013 - 16:19

A ja nie rozumiem czemu wzieli tych z Irlandii. Bo do Polski chcą się przeprowadzić? Przecież w ich mieszkaniu wszystko było wykończone przez właściciela...

Ok, zgoda, ale widziałaś ten pokój pary ze wsi, co Rozenek była? Twoim zdaniem oni zasłużyli na udział ;-) Bo ja uważam, ze mimo, że przesympatyczni to również nie.

Jakoś wszyscy z tego odcinka wydali mi się sympatyczni. Osobiście, chciałabym, żeby dostało się to małżeństwo Polki i Meksykanina z bliźniakami. Byli na "nie wiem" i zdaje sie, że nie powiedziano w tym odcinku co dalej z nimi- czy przegapiłam? <hmm></span>

#65 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 września 2013 - 16:23

i zdaje sie, że nie powiedziano w tym odcinku co dalej z nimi- czy przegapiłam?

w ostatnim eliminacyjnym powiedzą.

Ok, zgoda, ale widziałaś ten pokój pary ze wsi, co Rozenek była?

to to ja minutą ciszy uczciłam, bo mnie zatkało jak usłyszałam, że idą dalej :lol: ale z drugiej strony mogą też nieźle zaskoczyć. Choć wg mnie właśnie Ci od meksyku powinni być zamiast nich dalej w programie :/

W sumie z całej ekipy z odcinka chyba tylko ten pierwszy facet mi został w głowie tak na dłużej i na pewno będę obserwować co z nim dalej będzie i mu kibicować.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#66 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 11 września 2013 - 11:56

Dzisiaj kolejny odcinek... ciekawe czym tym razem ludzie zaskoczą.... Kombajn, koniczynki na krześle już były :lol: :lol: :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#67 babeczka

babeczka
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 11 września 2013 - 13:17

Lubię tego typu programy, ale niestety nie znoszę tej całej Rozenek - sorki, ale.... wolno mi. Prawda? :)

#68 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 września 2013 - 07:03

Nie podobal sie nowy odcinek, nikt mnie specjalnie nie zachwycil, za to zdzwilo mnie kto dostal klucz
Jak sie wam podobala para podrozujaca gdzie ona jest stewardesa ? bo o ile mieszkanie ciekawe, to akos mnie nie przekonali. Taka samo jak matka z corka Nadia

#69 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 września 2013 - 07:13

Ten odcinek to jak dla mnie w ogóle porażka....
Nikt mnie nie zachwycił, więc ja bym tam klucza nikomu nie dała :-P

#70 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 12 września 2013 - 07:24

Nie podobal sie nowy odcinek

właśnie skończyłam i niestety odniosłam podobne wrażenie <bezradny></span>

Nie wiem po co te podróżniczki z Anglii zawracały głowę jurorom, bo nie miały niczego do pokazania. Nie dziwię się, żę Tomek był zły :-P Rozbawiła mnie pierwsza rodzina z cieknącym kranem :lol: Co do wręczonych kluczy - chyba tylko Ci z Gdańska jako tako mnie ujęli. Myślę, że mama z Nadią coś tam ciekawego pokażą <hmm></span>

Jak sie wam podobala para podrozujaca gdzie ona jest stewardesa ?

mieszkanie kompletnie nie w moim stylu; za dużo miśków i bibelotów...

#71 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 12 września 2013 - 07:27

Jak zobaczyłam ilość miśków to się aż za głowę złapałam.... :lol: :lol:

[quote name="Madzik

Nie wiem po co te podróżniczki z Anglii zawracały głowę jurorom, bo nie miały niczego do pokazania. Nie dziwię się, żę Tomek był zły :-P

I jeszcze jej tekst na koniec, że ona się nie zgadza :lol: :lol:

#72 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 13 września 2013 - 12:12

Oglądam. I denerwuje mnie jak ludzie dostają klucze nie za pracę tylko dlatego, że "urzekła kogoś ich historia" jak w wielu innych programach. Chętnych jest wielu, a miejsc mało więc powinni rozsądniej do tego podchodzić. Z drugiej strony jednak, gdyby kogoś było stać na urządzenie pięknie mieszkania i miał takie możliwości, nie starałby się o nowe.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#73 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 września 2013 - 12:29

W tym odcinku i w ogóle w tej edycji nikt jakoś szczególnie mnie nie urzekł. Z ostatniego odcinka chyba najbardziej w pamięć zapadło mi małżeństwo podróżników. Strasznie sympatyczni, mega pozytywni ludzie i chociaż ich mieszkanie to nie moja bajka, szczególnie przez te wszechobecne misie, to mają nawet fajny styl i myślę, że mogliby zrobić jednak coś ciekawego. Jak na razie kibicuję chyba tylko im.

#74 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 19 września 2013 - 06:34

A ogladalyscie wczorajszy odcinek ? mnie urzekla pierwsza rodzina..Ta Pani z corka co wszystko w turkus urzadzone...widac ze chodzilo tylko o reklame. Ale miejsce fajne;)
Noi znowu mamy ocja wychowujacego samotnie dzieci :P
jakos nie mam serca do rodziny ktora mieszka w piwnicy mimo ze wszystko fajnie urzadzone - wiec pewnie pojdzie im dobrze w programie
Ale podsumowujac- chyba nie ma zadnej rodziny ktora by mnie zachwyciła tym co umia. Narazie ;) A juz tego co robi tam malzenstwo ktore przyjeło Rozenek wodeczka nie pojme :lol:

#75 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 września 2013 - 07:36

Ja to w ogóle jestem zawiedziona wczorajszym odcinkiem :roll:
Ten Gor i ta żona jego Anna.... jakim cudem oni przeszli dalej <bezradny></span> Mieszkanie niedokończone... no masakra jak dla mnie....

Ojciec z dwójką córek też niczym nie zachwycił.
Ci z piwnicy no nawet nawet... potrafili z niczego zrobić coś może akurat w programie pokażą coś jeszcze.... Zobaczymy jak to będzie dalej.

#76 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 19 września 2013 - 09:35

Ten Gor i ta żona jego Anna.... jakim cudem oni przeszli dalej

ja też nie rozumiem :roll:
nie przekonał mnie argument, że nie wyrabiają z kredytem :roll:

mogli dać klucz temu małżeństwu polsko-meksykańskiemu :roll:

Małżeństwo z piwnicy - nawet fajnie się urządzili; widać że mają pomysły, choć nie do końca trafione, bo te cegły na ścianach i drewno na sufitach sprawiły, że jest jeszcze ciemniej :-P

Teraz się zacznie.... :mrgreen:

#77 Violettyna

Violettyna
  • Użytkownik
  • 57 postów

Napisano 21 września 2013 - 18:42

Dla mnie niektórzy po prostu traktują ten program jako inwestycję, tj. wygrają mieszkanie, wynajmą albo sprzedadzą. Jeżeli ktoś remontuje albo buduje już dom, to po co mu przeprowadzać się do mieszkania. Na szczęście jurorzy to wyczuwają.

#78 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 września 2013 - 09:33

Jak narazie zadna rodzina nie spodobala mi sie jesli chodzi o wystroj sypialni czy tez dzieciecego pokoju
Natomiast same rodziny ktorym kibicuje to Ania i Gor - strasznie fajnie , a poza tym Ewa i Kamil .Natomiast wogole jestem na nie :roll: jesli chodzi o Magde i Pawla . ( ale moze mnie przekonaja do siebie, jeszcze on ok ale jej nie moge jakos strawic) Aneta I Pawel czyli para romantykow :lol:
sa dosc specyficzni ale jakos wydaja mi sie ciepli. Wiec czemu nie, niech im sie uda o ile cos pokaza....bo narazie to srednio.
Zobaczymy dalej, ale 1 edycja bardziej mi przypadla do gustu jesli chodzi o uczestnikow

#79 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 26 września 2013 - 09:40

Nie pamiętam imion tych ludzi więc za bardzo nie wiem o kogo chodzi Sajuri <bezradny></span>

Mi osobiście najbardziej podobał się pokój rodziny z Dublina, który zrobili swojemu synkowi pokój piracki, rewelacja :-> Reszta bez szału, nic mnie nie zachwyciło.

er3mjw4zst9mivdb.png

#80 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 26 września 2013 - 09:49

Mi osobiście najbardziej podobał się pokój rodziny z Dublina, który zrobili swojemu synkowi pokój piracki, rewelacja :->

Też mi się bardzo podobało, mieli pomysł....

Ta para ze wsi nie wiem jak im tam :lol: Kompletnie bez szału, tak normalnie zwyczajnie - mam nadzieje, że odpadna jak najszybciej....

Ci co mieszkają w piwnicy nawet fajny mieli pomysł ale faktycznie to wykonanie nie najlepsze :mrgreen:

A tak nikt inny mi nie został w pamięci, a to znaczy, że mnie nie zachwycił...