Moda 2012
Napisano 13 kwietnia 2012 - 15:11
Napisano 13 kwietnia 2012 - 15:52
Ważne, abys ty czuła się dobrze!!!
Napisano 13 kwietnia 2012 - 22:24
mimikra, co do Twojego stylu ... mega... wyobrażam sobie jak to musi świetnie wyglądać
Napisano 15 kwietnia 2012 - 20:50
I od razu daję zapytanie czy któraś ma jakiegos sprawdzonego sprzedawcę z Tajlandi poleci (czy inne Japan Style) ?
Napisano 15 kwietnia 2012 - 20:58
Napisano 16 kwietnia 2012 - 10:24
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 16 kwietnia 2012 - 20:34
Napisano 16 kwietnia 2012 - 20:50
piękne są
basia1232,
Napisano 17 kwietnia 2012 - 11:23
Ajjjj. Problem tylko w tym, że potrzebuje je na czerwiec, a dostępne są tylko w tych Japan Style, czyli na przesyłke się czeka miesiąc albo dłużejpiękne są
Chyba, że ktoras u polskich sprzedawcow widziała cos w ten deseń
A mi się wlasnie straaaaasznie ten kolorek podoba, i czegoś w takim kolorze szukamma taki mdły kolor, jakiego nie cierpię
Napisano 17 kwietnia 2012 - 13:50
ja kupiłam u nich koszulę 20 marca i do tej pory nie doszłaa dostępne są tylko w tych Japan Style, czyli na przesyłke się czeka miesiąc albo dłużej
I nie wiem czy ryzykować
Poza tym, przeglądając komentarze zauważyłam, że zdjęcia odbiegają od rzeczywistości znacznie. Ponoć wszystko jest kiepsko uszyte, często nawet kolory są inne niż na zdjęciach.
Sukienka podoba mi się ta pierwsza
o, znalazłam rzeczywiste zdjęcie tej sukienki. I wygląda ciut inaczej niż na podrasowanym zdjęciu.
Napisano 17 kwietnia 2012 - 13:58
o masakrao, znalazłam rzeczywiste zdjęcie tej sukienki. I wygląda ciut inaczej niż na podrasowanym zdjęciu.
olenka a uszyć taką?
bo kurka zamówić, czekać ponad miesiąc a przyjdzie takie coś
Napisano 17 kwietnia 2012 - 14:10
No ale Ty jesteś blondynką, więc pewnie Tobie pasuje.A mi się wlasnie straaaaasznie ten kolorek podoba, i czegoś w takim kolorze szukam
Najgorzej jak przyjdzie dzień przed imprezą, to nie dość, że stres, czy dojdzie, to jeszcze mało czasu na ewentualne poprawki. :->bo kurka zamówić, czekać ponad miesiąc a przyjdzie takie coś
Wygląda...inaczej.o, znalazłam rzeczywiste zdjęcie tej sukienki
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 17 kwietnia 2012 - 15:40
Napisano 18 kwietnia 2012 - 10:56
a jednak to właśnie ta, bo to zdjęcie jest wrzucone na stronę z aukcją tej sukienki :->Dla mnie to podobna sukienka, a nie taka sama.
Dlatego zakupy przez allegro mogą trochę rozczarować
edit: tak wygląda na przykład sukienka numer dwa w rzeczywistości, tylko z wiązaniem na drugie ramię
Napisano 18 kwietnia 2012 - 11:20
taką jak ta pierwsza tylko w kolorach beż- czerń kupiłam na wesele koleżanki. Szła aż z Tajlandii ale nie było spóźnieniaTo ja wrzucę sukienki, ktore mi się podobają.
I od razu daję zapytanie czy któraś ma jakiegos sprawdzonego sprzedawcę z Tajlandi poleci (czy inne Japan Style) ?Chętnie przygarnę jakieś na PW
![]()
![]()
Napisano 18 kwietnia 2012 - 12:43
Łiiiiiiiiznalazłam rzeczywiste zdjęcie tej sukienki
Ta już lepszejszasukienka numer dwa w rzeczywistości
Dzięki Natalka.
Ja kiedyś zamówiłam bluzę, doszła po bardzo długim okresie czasu.ja kupiłam u nich koszulę 20 marca i do tej pory nie doszła
D. zamówił bluzę i do tej pory jej nie ma.
Koleżanka dostała zwrot kasy po 4 miesiącach
Jesli chodzi o materiał to jestem nawrt zadowolona z bluzy, bo czego w sumie się spodziewac za 30 zł?
A sukienke chyba kupię w normalnym sklepie gdzies
Napisano 18 kwietnia 2012 - 13:50
i to będzie najlepsza decyzja... ja teraz kupiłam i muszę ją odesłać bo totalna klapa.A sukienke chyba kupię w normalnym sklepie gdzies
Napisano 18 kwietnia 2012 - 21:24
Porażka jakaś. Zuuupelnie inaczej
Sukienki w oryginale sa innej firmy i kosztuja duzo wiecej, wiec czego sie spodziewac po taniej podrobce
A sukienke chyba kupię w normalnym sklepie gdzies
Najlepiej na tym wyjdziesz
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.