Ale Basia chyba odpadłaPoprawcie mnie jeżeli się mylę.
Nie mylisz się, odpadła ![]()
@Sajuri, może o jakąś inną chodzi ![]()
Napisano 21 października 2013 - 18:01
Odpadła ta Basia z krotkim wlosami ? co spiewała z Basia Gasienica ? kurcze, to tego nie widziałam
Napisano 22 października 2013 - 06:56
Odpadła ta Basia z krotkim wlosami ? co spiewała z Basia Gasienica ? kurcze, to tego nie widziałam
Ta co śpiewała z Basią Gąsienicą to się Kasia nazywa i ona została w programie.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 22 października 2013 - 07:33
Napisano 26 października 2013 - 20:52
![]()
Emocji nie zabrakło
fajny odcinek
Numer jeden : wystep Marii i Bartka. oboje super, pieknie to zaspiewali, masa emocji. Kibicuje Marii ale bartek tez ok
Duet Agata i Kamil. Szkoda mi Kamila . Byl swietny, piosenka cudowna .
Duet sister z Magda- wolałam Magde o ale....
te dwie dziewczyny co spiewaly piosenke Dzis juz wiem. Bardziej ta blondynka.
tak wiec teraz kibicuje Marii, Marcie, Mai, Ernestowi i jeszcze takiej dziewczynie tylko nie pamietam czy przeszła i jak miala na imie, chyba Kasia, krotko obcieta blondynka ....
Napisano 26 października 2013 - 21:17
Według mnie Magdalena rzeczywiście mogła się poczuć trochę w tyle w starciu z siostrami Hybiak, one są rewelacyjne, tworzą pewną spójną całość. Ale byłam w szoku, bo spodziewałam się, że siostry zostaną jednak rozdzielone a tu proszę, niespodzianka ![]()
Za to nie bardzo przypadł mi do gustu występ 2 dziewczyn śpiewających utwór Urszuli.
// Mission completed
Napisano 02 listopada 2013 - 22:01
Ogladaliscie?
Kibicuje Ernestowi;) Mai, Mateuszowi, Kasi ( uwielbiammmmmmmmmmm ja ) i Oksanie.
Szkoda troszke mi Agi .
W grupie Edzi kto przeszedl bez spiewania? Maia ? Jagoda? bo nie ogladalam od poczatku
Użytkownik Sajuri edytował ten post 02 listopada 2013 - 22:02
Napisano 09 listopada 2013 - 22:21
kibicuje Arkowi ( wedlug mnie swietne wykonanie ) Mai i Jagodzie.
Strasznie mi szkoda że odpadła Maria bo mialam wspanialy glos i byla obok Jagodki, Arka, Mai moja faworytka
Zaskoczona zas jestem ze przeszla Olga, glos dobry ,ale nie na tyle by przegrac z Maria ( wedlug mnie )
Mam nadzieje ze ja przywroca bo mozna jakos glosowac na tych co odpadli
Napisano 09 listopada 2013 - 22:29
kibicuje Arkowi ( wedlug mnie swietne wykonanie )
Ja mam zupełnie inne wrażenie, według mnie jego wykonanie było słabe, ale może się nie znam
Nie podobał mi się ten jego 'przerobiony' głos ![]()
Olga - również nie zachwyciła, ale mimo wszystko przeszła jako pierwsza.
Maia - cudownie, bardzo mi się podobała, ale nie rozumiem czemu po występie zamiast się cieszyć to miała takie smutne oczy i wyglądała jakby bardzo cierpiała.
No i nie zapominajmy o Erneście, wziąć na siebie "Do kołyski" to nie lada wyzwanie ![]()
// Mission completed
Napisano 09 listopada 2013 - 22:36
ale może się nie znam
dlaczego.
Kazdy ma inny gust. To ze mnie sie ktos podobal nie znaczy ze innym musi rowniez ![]()
Olga - również nie zachwyciła
oa ma cos fajnego w tym glosie. Ale jej poziom okreslam na Mam Talent a nie tutaj. Ale to moje zdanie
Sliczna dziewczyna, z dobrym glosem ale jak dla mnie nie na tyle by byc w 16 tego programu a co gorsza - przejsc dalej
Mam wrazenie ze Edzia byla zaskoczona
ale nie rozumiem czemu po występie zamiast się cieszyć to miała takie smutne oczy i wyglądała jakby bardzo cierpiała.
bo piosenka taka, bo byla zestresowana. Poza tym ona ma taki wyglad, jakby zaraz miala sie rozpasc na tysiac kawalkow , taka krucha . I jeszcze ja tak ubrali.
No i nie zapominajmy o Erneście, wziąć na siebie "Do kołyski" to nie lada wyzwanie
i on i Mateusz to super meskie glosy. Ale jednak nie naleza juz do 3 ktorej kibicuje ![]()
Użytkownik Sajuri edytował ten post 09 listopada 2013 - 22:36
Napisano 16 listopada 2013 - 21:44
Kibicuje Arkowi.. Wkurzylo mnie mocno ze Olga przeszla dalej ..porazka ..falsz byl i tyle. Ma chyba niezle wtyki.I albo jakis przekrety sa w glosowaniu albo widzowie glosuja bo gra w serialu i sliczna
Bo sorki, ale jak ona glos ma rewelacyjny i na juz ten etap programu to ja jestem siostra milosierdzia
Użytkownik Sajuri edytował ten post 16 listopada 2013 - 21:47
Napisano 24 listopada 2013 - 06:49
Napisano 24 listopada 2013 - 09:46
Cieszę się, że odpadła.
Jagoda śpiewała naprawdę niesamowicie i należał się jej finał.
Cieszę się też że przeszedł Ernest, jest nieziemski ![]()
// Mission completed
Napisano 24 listopada 2013 - 14:52
Olga Jankowska może i śpiewa ładnie
Ma dziewczyna świetny głos, ale wydaje mi się, że nie potrafi tego wykorzystać do końca.
Ernest
Jakoś mnie wczoraj nie powalił ![]()
Jagoda też jak dla mnie szału nie ma ![]()
Cieszę się, że odpadła ta blondzia, Kasia chyba. Bo tak mnie irytuje jak śpiewa ![]()
Mateusz super
ale Aro najlepszy
Taki 'dupeczkowaty', ale głos ma świetny. Non stop mam ciarki na ciele jak go słysze. Kibicuje właśnie jemu w finale.
Napisano 30 listopada 2013 - 22:38
No i mamy zwycięzcę
Bardziej kibicowałam Ernestowi, ale Mateusz też jest super, więc to dobrze, że wygrał.
Mateusz podbił moje serce ostatnim wykonem (nie pamiętam tytułu ) ![]()
// Mission completed
Napisano 01 grudnia 2013 - 00:14
Bardziej kibicowałam Ernestowi
Na początku stwierdziłam, że kto nie wygra i tak będzie spoko. Ale kibicowałam Arkowi ![]()
(w poprzedniej edycji było zupełnie inaczej, bo nie chciałam, żeby Sikora wygrała, i w sumie faworyta nie miałam).
Wszyscy byli świetni. Jagoda ma naprawdę super głos. w piosence z Dąbrowską była o 100% lepsza od niej.
Arek - strasznie podoba mi się jak śpiewa. W każdej piosence brzmi zupełnie inaczej, ale ... dziś się nie popisał. Nie miałam dreszcz, jak zazwyczaj przy nim.
Potem Ernest i Mateusz. Przez cały program było mi w sumie wszystko jedno, bo obaj są świetni. Ale jak stanęli razem to modliłam się, żeby Mateusz wygrał.
Ernest troche nie moja bajka.
Mam nadzieję, że jeszcze o nim usłyszymy.
Bo, że Aro nagra płytę to pewne ![]()
Napisano 01 grudnia 2013 - 09:32
czyli nie wygral...aj...szkoda. Bo to moj faworyt byl. Ale Mateusz tez dobry
Ale kibicowałam Arkowi
Napisano 01 grudnia 2013 - 11:25
Ja tylko zdziwiłam się, że Jagoda jako pierwsza odpadła, bo była naprawdę świetna ![]()
I rzeczywiście, zgadzam się z Oleńką, że w piosence z Anią Dąbrowską była od niej lepsza.
A już piosenka Jagody z Edytą - 'nothing else matters' po prostu zwaliła mnie z nóg ![]()
// Mission completed
Napisano 01 grudnia 2013 - 16:12
Obejrzalam wlasnie powtorke i duety super...Ten Arka I Justyy..i Edyty i Jagody...rewelka.
Arka mi szkoda bardzo ale licze ze pokaze na co go stac.
Napisano 01 grudnia 2013 - 21:39
Tym wykonem zdobył moje serce ![]()
// Mission completed
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Rodney Matthews |
|
|
|
Liam Hemsworth -Gale z "The Hunger games" |
|