Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

The voice of Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#201 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 08 września 2014 - 15:27

No i Edzia mnie zirytowała w pierwszym odcinku.

Jak się rzuciła na tego chłopaka śpiewającego, jak wyszła ze studia, żeby się uspokoić, jak zareagowała jak wybrał Justynę :roll: :roll:

I te jej teksty: jestem bardzo wrażliwa, czuję muzykę całą sobą :roll: Mega irytująca. 

Ale kilka fajnych osób już było :D Więc na pewno będę oglądać :)

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#202 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 września 2014 - 06:41

Będę oglądać, tym bardziej, że dostała się w pierwszym odcinku koleżanka z pracy (była u nas na stażu w sekretariacie), także będę trzymać kciuki, chociaż wolę "mocniejsze" głosy... ;)

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#203 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 09 września 2014 - 11:14

No i Edzia mnie zirytowała w pierwszym odcinku.

Jak się rzuciła na tego chłopaka śpiewającego, jak wyszła ze studia, żeby się uspokoić, jak zareagowała jak wybrał Justynę :roll: :roll:

I te jej teksty: jestem bardzo wrażliwa, czuję muzykę całą sobą :roll: Mega irytująca.

Otóż to. Lepiej bym tego nie ujęła...

Aczkolwiek już na początku spodobało mi się kilka głosów, więc pewnie w miarę możliwości będę oglądała :D

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#204 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 09 września 2014 - 16:18

Edzi ogolnie nie lubie, robi z siebie wielka gwaiazde i tak jak mowicie jej niektore reakcje sa tak aktorskie ze masakra.
Ale bardzo lubie pozostalych trenerow i kilka fajnych glosow jeat

#205 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 09 września 2014 - 22:32

dostała się w pierwszym odcinku koleżanka z pracy

która to? ;-)

obejrzałam pierwsze przesłuchania, chociaż zarzekałam się, że oglądać nie będę, parę ciekawych osób i głosów już jest, Edytka o dziwo nie drażni mnie jakoś straszliwie (ale jednak :P może przeżyję :lol: )

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#206 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 10 września 2014 - 13:01

@Madź

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#207 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 10 września 2014 - 13:41

Mialam ich piosenek na necie poszukac :)

#208 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 października 2014 - 21:57

Ciary, ciary, ciary! Za każdym razem mam ciary na całym ciele:

Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#209 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 20 października 2014 - 09:33

Mi się w tym odcinku duety damsko męskie podobały :-D ale teraz nie pamietam kogo

#210 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 16:30

I jak wrażenia po finale? Dotrwała któraś? ;>

Mi się bardziej podobali finaliści zeszłych edycji, było widać ogromną przepaść między zeszłymi edycjami a tą obecną. Nie powiem, że nie było dobrych głosów, bo były, ale do finału dostali się moim zdaniem przeciętni i dało się to słyszeć. Gracjana czy to w duecie z Margaret czy z Juanem mogło zwyczajnie nie być, zero przebicia - chyba myślał, że ładną buźką nadrobi. <bezradny>

Wygraną dało się przewidzieć. A szkoda.

Ja w finale widziałam oczami wyobraźni Lubrano i Sarsę. Byłaby walka jakaś przynajmniej a nie takie byle co jak wczoraj <bezradny> Najsłabszy finał ever <bezradny> Albo ja jestem jakaś inna. Ale szczerze - nie miałam nawet komu kibicować, było mi obojętne kto zgarnie tytuł <bezradny>

#211 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 07 grudnia 2014 - 16:51

Ogladałam finał dopiero dziś, tak mnie do tego ostatnio ciągnię.

No ja widziałam Lubrano w finale. Przynajmniej coś ciekawego.

Ola bardzo fajna, ale na tym koniec.

Sarsa.. wydaje mi się że mimo wszystko się wybije ;)

#212 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 13 stycznia 2015 - 12:33

Mnie dziwi jak długo i jak dużo tego typu "sozłów" w tv. Sama nie odróżniem X factora os The voice of poland, kojarze tylko mam talent i i kiedyśnego Idola. :P Owszem, cieszę się, ze kliku osobom się udało, niemniej ogólnie to jest ściema... To jury i te aranżacje... Wszystko wyrażyserowane. 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#213 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 13 stycznia 2015 - 15:39

Mnie dziwi jak długo i jak dużo tego typu "sozłów" w tv. Sama nie odróżniem X factora os The voice of poland, kojarze tylko mam talent i i kiedyśnego Idola. :-P Owszem, cieszę się, ze kliku osobom się udało, niemniej ogólnie to jest ściema... To jury i te aranżacje... Wszystko wyrażyserowane. 

taaaaaaak a potem te "gwiazdy", do tańca na lodzie etc a najlepsze ze teraz ma byc jakis program "gwiazdy skaczą do wody" - padłam jak usłyszłam :D

#214 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 stycznia 2015 - 18:46

Mają być nowe "gwiazdy" na fotelach.

Piekarczyk chyba odchodzi i będzie Cugowski (ojciec).

I zamiast Steczkowskiej Halynka Mlynkova. ;-)

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#215 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 04 lutego 2015 - 14:35

Mają być nowe "gwiazdy" na fotelach.

Piekarczyk chyba odchodzi i będzie Cugowski (ojciec).

I zamiast Steczkowskiej Halynka Mlynkova. ;-)

Ojejej, ojejej... Halinka się dla mnie skończyła niestety, a głos ma fajny. Cugowski jest gwiazdą - to fakt, ale wolę jak śpiewa, czy musi brac udział w tym szambie?... 

/Usunięta część postu niezgodna z tematem/

Użytkownik Olenka edytował ten post 04 lutego 2015 - 18:16

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#216 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 lutego 2015 - 18:18

Posty pousuwane.

Dziewczyny trzymajcie się tematu. <offtopic>

Do dyskusji na temat filmów zapraszam tutaj:

http://babskiswiat.n...ujmy-o-filmach/

#217 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 06 lutego 2015 - 17:13

zamiast Steczkowskiej Halynka Mlynkova.

Mlynkowa będzie, a i owszem, ale zamiast Mielcarz :P NIECH ONI WRESZCIE KAMELA WYWALĄ!

BŁAGAM! <lol>

o trenerach nigdzie nie nic nie pisze, że mają być nowi <bezradny>

za to przesunięto emisję z wiosny na jesień :roll:

#218 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 19 lutego 2015 - 13:29

Mlynkowa będzie, a i owszem, ale zamiast Mielcarz :-P NIECH ONI WRESZCIE KAMELA WYWALĄ!

BŁAGAM! <lol>

o trenerach nigdzie nie nic nie pisze, że mają być nowi <bezradny>

za to przesunięto emisję z wiosny na jesień :roll:

cytując klasyka istne "polskie gówno" :D 

Mi tam wisi czy przesuwają, w sumie dobrze, im mniej tym lepiej. A Kamel to pomyłka totalna, niech się lepiej przerzuci na tych skaczących do wody. Ma być szansa dla młodych, a te celebryty się promuje, że żal bierze - co innego jeszcze muzycy, ale taki Kamel?  

#219 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 26 lutego 2015 - 22:56

A juz coś wiadomo kiedy ruszają ??

#220 Luska028

Luska028
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 28 lutego 2015 - 17:58

ooo kiedy będzie?