Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

The voice of Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#1 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 sierpnia 2011 - 16:12

Od jesieni na antenie tvp2 nowy program.
w jury : a.dabrowska
nergal
kayah
piasek
prowadzenie Urbanski
Reklamuja w telewizji program , gdzie wokalistów ocenia sie nie widzac ich.
ktos widział reklamy ??? jakies odczucia :?:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 września 2011 - 13:14

Bardzo fajny program.Moim zdaniem jury zna sie na muzyce.
Wypowiedzi ich są bardzo konkretne i na temat. ;-)

#3 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 09 września 2011 - 13:20

Oglądałam program i tylko jedna rzecz mi się nie podobała - wg mnie jury nie powinno widzieć siebie nawzajem żeby nie wiedzieć kto się odwrócił :-P byłoby ciekawiej :-) a tak to ustalają kto klika itd. <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#4 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 09 września 2011 - 13:35

nie ogladałam bo zwyczajnie zapomniałam. Moze w necie gdzies bedzie
A podobno całkiem fajny
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#5 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 września 2011 - 15:24

Na razie ogląda się ok. Fajne jest to ze jury nie widzi osoby śpiewającej, więc nie ocenia jej po wyglądzie tylko po talencie który posiada lub nie :lol:

Zszokowała mnie obecność Gabriela Fleszara :shock: w końcu posiada na swoim koncie "jakiś " dorobek sceniczny, a takie programy powinny kreować nowe postaci muzycznej sceny... <bezradny></span> Nie wiem co on chce w ten sposób osiągnąć, bo skoro nie umiał za pierwszym razem zrobić kariery to nie sądzę aby taki program mu w tym pomógł. :roll:

Podobał mi się występ Karoliny Charko i Ewy Kłosowicz, ale póki co nikt mnie nie powalił na łopatki ;-)

#6 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 września 2011 - 15:54

Nie wiem co on chce w ten sposób osiągnąć, bo skoro nie umiał za pierwszym razem zrobić kariery to nie sądzę aby taki program mu w tym pomógł. :roll:

Ale moim zdaniem był skromny,nie wywyższał się.Fakt,jego kariera była dość krótka,ale może tym razem uda mu się wybić i zaistnieć na dłużej w tej branży.
Myślę,że mu sie uda,czego z całego serca życzę.

#7 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 września 2011 - 18:46

A do tego był piekielnie zdenerwowany, aż trzymałam kciuki, żeby ktoś się odwrócił... ;-)

Formuła programu mi sie podoba, jury zaje... i widać, że nie chodzi o dowalenie, tylko o szczerą ocenę.

Póki co, jestem na tak dla tego programu. :-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#8 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 10 września 2011 - 19:56

wg mnie jury nie powinno widzieć siebie nawzajem żeby nie wiedzieć kto się odwrócił

Eee tam - i tak widownia klaszcze gdy ktoś się odwróci :P

Mam pytanie: każdego wieczoru lecą dwa odcinki? Czy mam błąd w programie telewizyjnym? :lol:

Pierwszego odcinka nie widziałam, ten zdecydowałam się obejrzeć po Waszych recenzjach i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem :P Program ma chyba najlepszą formułę z wszystkich, które dotychczas emitowano na innych kanałach :->

Dziś spodobał mi się Mateusz (trudne ma nazwisko chłopak :P), do tego wybrał jedną z moich ulubionych piosenek ;-) Lubiłam go oglądać w Fabryce Gwiazd. Kayah mówiła, że występował w wielu programach, ale tylko z tego go pamiętam :oops:

I jury jest nawet, nawet. Póki co nikt mnie nie irytuje 8-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#9 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 września 2011 - 20:01

Madź, może dlatego,że jest przerwa na Panoramę?i dlatego masz 2 odcinki?

Mateusz

wszyscy o nim piszą,a ja go nie kojarzę <bezradny></span>

Eee tam - i tak widownia klaszcze gdy ktoś się odwróci :P

Ale wkurza mnie,że się porozumiewają :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#10 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 10 września 2011 - 20:53

jest przerwa na Panoramę

Przerwa? O nie. Zobaczyłam, że lecą napisy, więc wyłączyłam telewizor :lol:

Mateusz

Kojarzę go, choć w sumie nie wiem dokładnie skąd. Na pewno z Szansy na sukces, ale jeszcze gdzieś chyba go widziałam. Głos ma fajny, ale irytuje mnie niesamowicie. Ma w sobie coś strasznie niesympatycznego.

#11 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 września 2011 - 07:38

Program fajny- sama idea programu mi się podoba- że jury ocenia tylko i wyłącznie śpiew. Wiadomo, przez te jest się bardziej obiektywnym. A co do samego jury- to też jestem na tak, nie ma żadnego chamstwa, wszystko kulturalnie :)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#12 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 11 września 2011 - 08:07

Program fajny- sama idea programu mi się podoba- że jury ocenia tylko i wyłącznie śpiew. Wiadomo, przez te jest się bardziej obiektywnym

przychylam sie do Twojego zdania :-P . Pomysł programu fajny. Co do jury - lubie tylko Negrala i Piaska. Ale widac że sie lubia, chamstwa nie ma - jest ok.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#13 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 13 września 2011 - 07:45

Formuła programu bardzo mi się podoba, ale gorzej już z uczestnikami. Jeśli chodzi sam śpiew to bardzo podobała mi się dziewczyna w czerwonej sukience (chyba Mila), która zapomniała tekstu - ma świetny głos <ookk></span> i tylko czekam na kolejne jej wykonania!
A reszta tak niby fajnie, ale nie porwali mnie <bezradny></span>

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#14 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 września 2011 - 07:51

Mnie podobał się chłopak, który śpiewał "Alive" Pearl Jam, ale to też pewnie głównie dlatego, że to tej piosenki sentyment mam przeogromny ;-)
Podoba mi się to, że póki co jurorzy nie chcą na siłę robić mega show kosztem uczestników i z tego, co zdążyłam obejrzeć ich wypowiedzi są kulturalne i zupełnie inne od ocen Wojewódzkiego czy Kory, którzy promować chcą głównie siebie.
Za Kayah nie przepadam, ale Nergala i Dąbrowską uwielbiam :)

#15 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 września 2011 - 18:12

co do mateusza to byl w polsatowskim programie, chyba to byla fabryka gwiazd. dosc daleko tam doszedł. :-)
co do programu to faktycznie wolałabym aby nie wiedzieli jurorzy , kto sie odwrocil , bo faktycznie mam wrazenie , ze sie umawiaja kto kogo wybiera.

Za Kayah nie przepadam,

ja tez , a tu mnie jeszcze bardziej irytuje. widac ,z e ludzie uwazaja ja za profesjonalistke, bo ja wybierja jak maja takie prawo.

Nergala

jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, strasznie symaptyczny, kulturalny facet.
fajne bylo, jak powiedzial, dziewczynie , z ekupi plyte jak ona ja wyda, a ona ze plyta juz wydana ;-)
fajny byl ten , co spiewa w chórkach u markowskiej, byl skromny , pokorny , sympatyczny.
ale jednej rzeczy mi brakuje : oszolomów , którzy mysla , ze potrafia spiewac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

#16 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 24 września 2011 - 21:59

jednej rzeczy mi brakuje : oszolomów , którzy mysla , ze potrafia spiewac

A ja cenię sobie odpoczynek od tych wszystkich kosmitów ;-) Niektórzy z nich owszem, są zabawni, ale większość po prostu irytuje. Wolę chyba słuchać kogoś, kto rzeczywiście potrafi śpiewać i kto mi się podoba.
Tylko dzisiaj jakoś nikt mnie nie powalił i tak naprawdę nie zapamiętałam nawet nikogo. Słuchało się przyjemnie, uszy mnie nie bolały, ale ciary ani razu mnie nie przeszły. No ale mam nadzieję, że w następnym etapie ci ludzie się rozkręcą ;-)

A Nergala kocham nadal :mrgreen:

#17 nuska

nuska
  • Użytkownik
  • 217 postów

Napisano 26 września 2011 - 11:23

Ja jestem ogólnie pod ogromnym wrażeniem Nergala w tym programie, bo okazał się miłym i sympatycznym facetem a ja myślałam o nim, że to cham i prostak :D w sumie nawet nie wiem dlaczego. Fajnie, że jurorzy nie widzą wykonawców - to pozwala rzeczywiście wybrać dobry głos a nie ładnego człowieka. Jednak aby zaistnieć w show biznesie prezencję również trzeba mieć a niektórym osobom, które zostały do teraz wybrane niestety jej brakuje. I jeśli miałabym kupić płytę to może bym i kupiła, ale na koncert na pewno bym już nie poszła.
Czekam teraz czym zaskoczą nas w kolejnym etapie. Bo te przesłuchania troszkę się ciągną i taka żadna rewelacja dla mnie...
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#18 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 września 2011 - 20:22

a jestem ogólnie pod ogromnym wrażeniem Nergala w tym programie, bo okazał się miłym i sympatycznym facetem a ja myślałam o nim, że to cham i prostak

ja bylam ciekawy jaki jest , nie mialam zdania na jego temat , a jest inteligentnym facetem na poziomie :) tylko przykre jak wszyscy jurorzy miedzy soba ustalaja wzrokowo kto kogo bierze . teraz juz czekaja na super glosy , bo bardzo wvbrzydzaja :(
w nastepnym etapie z 12 ma zostac u kazdego 6 osób, ciekawe jak wybiora . <co></span>

#19 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 03 października 2011 - 13:43

Jak na razie najbardziej zapamiętałam i najbardziej spodobała mi się Ola Kasprzyk, która śpiewała "Sweet child o' mine". Byłam strasznie zawiedziona, kiedy nie dostała się na początku, a teraz kibicuję jej bardzo :)

#20 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 08 października 2011 - 20:38

Moim zdaniem najlepsza bitwa dzisiejszego wieczoru:

;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”