szkoda, ze tak szybko liczba zawodnikow sie reduykuje. ale przynajmniej szybko wyloni sie zwycięzca
The voice of Poland
Napisano 16 października 2011 - 20:06
szkoda, ze tak szybko liczba zawodnikow sie reduykuje. ale przynajmniej szybko wyloni sie zwycięzca
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 17 października 2011 - 07:23
Poza tym obecność Fleszara, Lato itp
połowa ludzi już gdzieś była, już gdzieś u kogoś w chórku śpiewa itd
jeśli na tym ten program polega to oki ale mi się nie podoba
Napisano 17 października 2011 - 08:08
Napisano 17 października 2011 - 08:18
Ja też jestem zawiedziona, że odpadłaOla Kasprzyk
Nie podobało mi się, że odpadł Adam (chyba), który śpiewał w duecie z Gabrielem - po pierwsze ten, który odpadł wg mnie był lepszy, a po drugie Gabriel już faktycznie miał szansę - dajmy ją komuś "świeżemu"
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 17 października 2011 - 08:27
Ja uwielbiam takie głosy i taki styl śpiewania. Ale Ola gra w zespole, nagrali płytę, więc mam czego słuchaćona była genialna
Według mnie też. Robił dosyć irytujące miny i miał irytujące gesty, ale kiedy na niego nie patrzyłam słuchało się go bardzo, bardzo dobrze. On sam był słusznie pewien tego, że zaśpiewał lepiej, co zresztą powiedział zaraz po zejściu ze sceny.Adam (chyba), który śpiewał w duecie z Gabrielem - po pierwsze ten, który odpadł wg mnie był lepszy
A Fleszar nie przemawia do mnie nic a nic.
Napisano 17 października 2011 - 19:15
no i prowadzacy , czyli hubert jest cienki jaki sik pajaka , nie pasuje do prowadzacego takiego programu.nie lubię takiego przesadyzmu.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 18 października 2011 - 19:12
cienki jaki sik pajaka
zeby nie było OT to ja też dodam że Pan Urbański chyba miał już swoje 5 minut w tv
Napisano 20 października 2011 - 12:48
Napisano 29 października 2011 - 21:42
Po drugie było nudno
U Piaska średniawka była dziś - czekam z niecierpliwością na przyszły tydzień gdy będą śpiewały drużyny Nergala i Ani
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 29 października 2011 - 21:53
Ja też mimo, że mojej absolutnej faworytki już nie ma.czekam z niecierpliwością na przyszły tydzień gdy będą śpiewały drużyny Nergala i Ani
Najbardziej kibicuję tej rudej dziewczynie - chyba ma na imię Kaja. Podobała mi się na tych całych przesłuchaniach, jeszcze bardziej w bitwie, a dzisiaj bez dwóch zdań była najlepsza ze wszystkich. Ma fantastyczny głos.
Poza tym jakoś nikt mnie nie ujął i nikt nie zapadł mi w pamięć. Tego całego Mateusza nie znoszę, reszta bez rewelacji, a ten cały Ian to jak dla mnie pomyłka. W ogóle nie ma ani jednego fajnego faceta.
Napisano 29 października 2011 - 22:05
Kibicuje także Filipowi Sałapie, ma niesamowitą barwę i jego głos sięga na różne poziomy. No mega, po prostu :->
Napisano 30 października 2011 - 08:07
Fajna była Kaja, i gosc ktory spiewał Bon Jvi . Mnie sie tam podobalo. Ale ja mam słabosc do tej piosenki
Napisano 30 października 2011 - 12:54
ja też nieNie rozumiem wywalenia Maćka:
Napisano 31 października 2011 - 17:20
Głos jak głos, ale te ruchy i miny...Mateusz - tragiczny głos.
Fakt, był bardzo sympatyczny, ale to kompletnie nie mój styl jeśli chodzi o śpiewanie, dlatego dla mnie bez rewelacji.Nie rozumiem wywalenia Maćka
Napisano 08 listopada 2011 - 08:57
Odcinek myślę był duuuuuuuużo ciekawszy niż poprzedni
Z grupy Ani słabo widziała mi się Kasia i (chyba) Karolina, któraś z nich odpadła właśnie a z grupy Nergala to bym najchętniej nikogo nie wywalała, bo wszyscy byli świetni
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 13 listopada 2011 - 20:53
Też lubię tam wszystkichz grupy Nergala to bym najchętniej nikogo nie wywalała, bo wszyscy byli świetni
Nie oglądałam wczorajszych wyników, ale wyczytałam dzisiaj w internecie, że odpadła moja faworytka z drużyny Kayah - ruda Kaja. Chętnie usłyszałabym jakieś uzasadnienie, bo dziewczyna była świetna, Kayah się nią zachwycała, a ten chłopak, który był z nią w dogrywce w porównaniu do niej jest bardzo, bardzo średni.
Napisano 14 listopada 2011 - 07:25
oglądałam wczoraj powtórki (ale tak jednym okiemChętnie usłyszałabym jakieś uzasadnienie
Ja myślałam, że to konkurs a nie szkoła śpiewu...
Napisano 14 listopada 2011 - 13:29
Tzn, po występie - dogrywce wybierali osobę, która zaśpiewała lepiej i lepiej wypadła w tym występie. Nawet podczas narady ze swoimi doradcami, słychać było głosy typu: "pani x jest lepsza, ale dziś, w tym występie lepiej wypadła pani y" i ta osoba zostawała.
Napisano 15 listopada 2011 - 14:57