Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

The voice of Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#21 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 października 2011 - 20:06

fleszar daawno schowal sie i go na rynku nie bylo, bo ma tak mega wlosy , ze to troche musialo trwac. :-)
szkoda, ze tak szybko liczba zawodnikow sie reduykuje. ale przynajmniej szybko wyloni sie zwycięzca ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#22 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 17 października 2011 - 07:23

Wczoraj oglądałam chwilę powtórkę i jak zobaczyłam to widowisko na niby ringu to mi się odechciało :lol: nie lubię takiego przesadyzmu.
Poza tym obecność Fleszara, Lato itp :roll:
połowa ludzi już gdzieś była, już gdzieś u kogoś w chórku śpiewa itd
jeśli na tym ten program polega to oki ale mi się nie podoba <bezradny></span>

#23 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 października 2011 - 08:08

Jestem strasznie zawiedziona tym, że odpadła moja faworytka, czyli Ola Kasprzyk. Chłopak, który śpiewał z nią w duecie też jest świetny, ale miałam wielką nadzieję, że Ola przejdzie daleko. Teraz w sumie nie kibicuję już nikomu.

#24 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 17 października 2011 - 08:18

Ola Kasprzyk

Ja też jestem zawiedziona, że odpadła <bezradny></span> ona była genialna i też nie mam obecnie faworyta.
Nie podobało mi się, że odpadł Adam (chyba), który śpiewał w duecie z Gabrielem - po pierwsze ten, który odpadł wg mnie był lepszy, a po drugie Gabriel już faktycznie miał szansę - dajmy ją komuś "świeżemu" :roll:

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#25 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 17 października 2011 - 08:27

ona była genialna

Ja uwielbiam takie głosy i taki styl śpiewania. Ale Ola gra w zespole, nagrali płytę, więc mam czego słuchać :mrgreen:

Adam (chyba), który śpiewał w duecie z Gabrielem - po pierwsze ten, który odpadł wg mnie był lepszy

Według mnie też. Robił dosyć irytujące miny i miał irytujące gesty, ale kiedy na niego nie patrzyłam słuchało się go bardzo, bardzo dobrze. On sam był słusznie pewien tego, że zaśpiewał lepiej, co zresztą powiedział zaraz po zejściu ze sceny.
A Fleszar nie przemawia do mnie nic a nic.

#26 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 października 2011 - 19:15

nie lubię takiego przesadyzmu.

no i prowadzacy , czyli hubert jest cienki jaki sik pajaka , nie pasuje do prowadzacego takiego programu.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#27 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 18 października 2011 - 19:12

cienki jaki sik pajaka

<biglol></span> <umieraam></span> dooobreeee :lol: :lol: :lol:
zeby nie było OT to ja też dodam że Pan Urbański chyba miał już swoje 5 minut w tv :-P

#28 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 20 października 2011 - 12:48

Polską wersję próbowałam objerzeć ale nie dałam rady. Amerykańska jakoś bardziej przypadła mi do gustu. BYła o wiele ciekawsza. Może sędziowie nie dopasowali...

#29 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 października 2011 - 21:42

Po pierwsze Magda wyglądała dziś bosko moim zdaniem <zakochany></span>

Po drugie było nudno <bezradny></span> Nie rozumiem wywalenia Maćka - jak zobaczyłam, że został Maciek i Mateusz to już jasne dla mnie było, że Kayah wywali Maćka i nie wiem po co jej te wywody były, skoro ona Kraustwursta by przez dziurkę od klucza przecisnęła :roll: i nie wiem jakim cudem Rafał był bezpieczny od razu, bo moim zdaniem jest najsłabszy z całej drużyny :roll: <bezradny></span>

U Piaska średniawka była dziś - czekam z niecierpliwością na przyszły tydzień gdy będą śpiewały drużyny Nergala i Ani :mrgreen:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#30 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 października 2011 - 21:53

czekam z niecierpliwością na przyszły tydzień gdy będą śpiewały drużyny Nergala i Ani

Ja też mimo, że mojej absolutnej faworytki już nie ma.
Najbardziej kibicuję tej rudej dziewczynie - chyba ma na imię Kaja. Podobała mi się na tych całych przesłuchaniach, jeszcze bardziej w bitwie, a dzisiaj bez dwóch zdań była najlepsza ze wszystkich. Ma fantastyczny głos.
Poza tym jakoś nikt mnie nie ujął i nikt nie zapadł mi w pamięć. Tego całego Mateusza nie znoszę, reszta bez rewelacji, a ten cały Ian to jak dla mnie pomyłka. W ogóle nie ma ani jednego fajnego faceta.

#31 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 29 października 2011 - 22:05

A mnie podobał się duet Ares Chadzinikolau i Joanna Makaruk. Dla wielu Ares jest żartem, jak to powiedział Nergal, ale są i tacy, których on urzekł - i ja do tego grona należę :-P Naprawdę ma fajne poczucie rytmu, porywa słuchaczy, jak tylko się pojawia na ekranie to mam 'banana na twarzy' :mrgreen:
Kibicuje także Filipowi Sałapie, ma niesamowitą barwę i jego głos sięga na różne poziomy. No mega, po prostu :->

#32 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 30 października 2011 - 08:07

Nie wiem co tam robi Mateusz - tragiczny głos.
Fajna była Kaja, i gosc ktory spiewał Bon Jvi . Mnie sie tam podobalo. Ale ja mam słabosc do tej piosenki :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#33 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 30 października 2011 - 12:54

Nie rozumiem wywalenia Maćka:

ja też nie <bezradny></span> to był mój faworyt już od castingów...mimo że wszyscy którzy zostali są na prawdę dobrzy. Maciek ma świetny głos a do tego fajnie wygląda na scenie i za każdym razem potrafi coś pokazać, nigdy nie jest taki sam. no szkoda mi go :-/
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#34 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 31 października 2011 - 17:20

Mateusz - tragiczny głos.

Głos jak głos, ale te ruchy i miny... :roll: No ale ponieważ Kayah to jego dobra znajoma, pewnie zajdzie daleko ;-)

Nie rozumiem wywalenia Maćka

Fakt, był bardzo sympatyczny, ale to kompletnie nie mój styl jeśli chodzi o śpiewanie, dlatego dla mnie bez rewelacji.

#35 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 08 listopada 2011 - 08:57

Oglądał to ktoś ostatnio czy tylko ja? :mrgreen:

Odcinek myślę był duuuuuuuużo ciekawszy niż poprzedni :-P
Z grupy Ani słabo widziała mi się Kasia i (chyba) Karolina, któraś z nich odpadła właśnie a z grupy Nergala to bym najchętniej nikogo nie wywalała, bo wszyscy byli świetni <ookk></span> a Monika miażdżyła dosłownie ;-)
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#36 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 13 listopada 2011 - 20:53

z grupy Nergala to bym najchętniej nikogo nie wywalała, bo wszyscy byli świetni

Też lubię tam wszystkich :) W przeciwieństwie do grupy Piaska, w której nie podoba mi się nikt. Cieszę się, że odpadł w końcu najbardziej irytujący Ian.

Nie oglądałam wczorajszych wyników, ale wyczytałam dzisiaj w internecie, że odpadła moja faworytka z drużyny Kayah - ruda Kaja. Chętnie usłyszałabym jakieś uzasadnienie, bo dziewczyna była świetna, Kayah się nią zachwycała, a ten chłopak, który był z nią w dogrywce w porównaniu do niej jest bardzo, bardzo średni.

#37 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 07:25

Chętnie usłyszałabym jakieś uzasadnienie

oglądałam wczoraj powtórki (ale tak jednym okiem ;P) i Kayah uznała, że program bardziej przyda się Filipowi - czyli standardowe czcze gadanie <bezradny></span> że niby Kaja jest bardzo rozwinięta i Kayah jej za wiele nie pomoże :roll:
Ja myślałam, że to konkurs a nie szkoła śpiewu... :roll:

#38 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 07:54

Ja jak oglądałam to wczoraj to pomyślałam,że nie wolno być za dobrym w tym programie,bo się wyleci <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#39 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 13:29

Mam wrażenie, że w odcinku sprzed tygodnia Ania i Nergal oceniali sprawiedliwiej...
Tzn, po występie - dogrywce wybierali osobę, która zaśpiewała lepiej i lepiej wypadła w tym występie. Nawet podczas narady ze swoimi doradcami, słychać było głosy typu: "pani x jest lepsza, ale dziś, w tym występie lepiej wypadła pani y" i ta osoba zostawała.
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#40 Szpillka

Szpillka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 15 listopada 2011 - 14:57

Ares Chadzinikolau w swojej dogrywce po prostu wymiatał :) śpiewał całym sercem i bardzo lubię jeszcze Ewa Szlachcic świetnie śpiewa Rudzielec :)