Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

The voice of Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#181 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 maja 2014 - 08:51

Nikt nie ogląda?  :shock:

To chyba pierwsza edycja, na którą patrzę od początku. A wszystko przez... rudą :lol: Bo mi ją kazali oglądać :-P . No to popatrzyłam, posłuchałam, a kibicuję i tak Olce i Monice Piekarczyk <lol>

Ogólnie drużyna Piekarczyka najbardziej mi "siadła". Maria ma fajnych ludzi, ale mam wrażenie, że repertuar nie do końca trafnie wybierają. I później wychodzą nie do końca udane wykonania <bezradne> . Steczkowskiej nie lubie dla zasady. I szczerze powiedziawszy, średnio kojarzę ludzi, których ma u siebie. Ten rozmemłany ukrainiec ewentualnie. Ale to przez to jego irytujące rozmemłanie właśnie gdzieś go zapamiętałam. U chłopaków też ciężko mi ludzi zapamiętac <bezradny>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#182 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 04 maja 2014 - 08:58

Nikt nie ogląda? 

jaaa, każdy odcinek  :-P

Też kibicuję

Monice Piekarczyk . 

<umieraam> Moja mama tak na nią mówi, Ruda też jest spoko i jeszcze chłopak z Meksyku mi się podoba  :lol:  :lol:

Ale generalnie to wczoraj jakoś mnie oni nie porwali. Szczerze mówiąc podobała mi się dziewczyna od duetu Afro, Maja a wcześniej jakoś na nią nie zwracałam zbytnio uwagi. 

Drużyna Justyny mi się nie podoba a jak wczoraj wybrałam jeszcze tego Rudasia to wyłączyłam TV .... 

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#183 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 maja 2014 - 09:56

Nikt nie ogląda? :shock:

Ja! Co tydzień.

Monice Piekarczyk

Fajny ma głos, ale wczoraj jakoś mi się nie spodobała.

rozmemłany ukrainiec

Podoba mi się jak spiewa. Ale jest strasznie zamknięty. I myśle, że z takim charakterem za daleko nie zajdzie ;-)

jak wczoraj wybrałam jeszcze tego Rudasia to wyłączyłam TV ....

Jai Hoooo! Fak. Nie moge na gościa patrzeć. Strasznie pedalski i chyba zbyt pewny siebie. <zleee>

Kamil BIjoś mi się strasznie podobał wczoraj :D

Marta Dryll mimo, że mi sie nie widziała, to wczoraj bardzo ładnie zaśpiewała :D

I Paulina Romaniuk. Świetny głos, ale wczoraj nie powaliła :P

(musiałam  się ratować stronką internetową, bo za nic nie pamiętam jak się nazywają :lol: )

Ale w tej edycji jest sporo fajnych ludzi, którzy mają szanse wygrać.

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#184 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 04 maja 2014 - 10:16

Paulina Romaniuk. Świetny głos, ale wczoraj nie powaliła

ooo zapomniałam o niej, też mi się podoba jak śpiewa ale fakt wczoraj nie przekonała mnie 

Generalnie wczoraj jakoś mega nikt mnie nie przekonał.

Nie moge na gościa patrzeć. Strasznie pedalski i chyba zbyt pewny siebie.

Dokładnie, ja byłam już przerażona jak dostał się to występów na żywo  :-P jeszcze jak wczoraj widać było skrawek jego ,,sexy" brzuszka to myślałąm że walne  :shock:  <umieraam>

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#185 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 maja 2014 - 10:38

jeszcze jak wczoraj widać było skrawek jego ,,sexy" brzuszka to myślałąm że walne :shock:

Taaaak. Z ta pięścią uniesiona do góry. Cieszył się po tym występie jak dzieciak :lol:

Nie przepadam za Steczkowskiej muzą. I ją samą też jakoś. Ale w tym programie mi pasuje. Dobrze gada, nie słodzi, nie boi się komuś pocisnąć. Ale wczoraj tym wyborem mega zaminusowała u mnie !!! :P

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#186 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 04 maja 2014 - 11:08

Ale w tym programie mi pasuje. Dobrze gada, nie słodzi, nie boi się komuś pocisnąć.
eeee... nieeeee... taka paniusiowata. Damulka od siedmiu boleści. Może i sie zna, ale nie mogę jej słuchać. Szczególnie jak gada :lol: 

Dokładnie, ja byłam już przerażona jak dostał się to występów na żywo 
w bitwie (?) dał czadu i to nieźle. Ale wg mnie to nie jest miejsce na pokazywanie jaką muzykę się wykonuje. Szczególnie, jeśli jest ona tak niszowa. Trzeba się sprzedać <bezradny>

Kamil BIjoś mi się strasznie podobał wczoraj
o boziu.. srsly? Przeż to przerośnięty bieber <lol> . Nie lubię! Nie! :P Ja wiem, że regionalny patriotyzm powinnam uskuteczniać, ale nie dam rady, no... <lol> 

ale wczoraj jakoś mi się nie spodobała.
bo nie wiem kto jej tą piosenkę podrzucił, ale była straszna! Tragicznie! Okrutnie! Paskudna! 

Olka! Olka! Ola!   <kibole1> 

P.S. ona gdzieś zapomniała tekstu?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#187 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 04 maja 2014 - 11:39

Olka! Olka! Ola!

P.S. ona gdzieś zapomniała tekstu?

Taaak. śpiewała Grubsona-Na szczycie. Wymyślała tekst, przekręcała słowa, potem coś tam nuciła tylko :lol: Ale mimo wszystko ładnie wyszła z tego. W porównaniu z kimś z wcześniejszych odcinków (już nie pamietam nawet kto to był) <lol>

o boziu.. srsly? Przeż to przerośnięty bieber

Ja tam w nim Biebera nie widze :lol: Nawet jeśli, to wczoraj świetnie to zaśpiewał jak dla mnie :P

#188 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 04 maja 2014 - 13:11

Mnie najbardziej przypadli do gustu Monika Pilarczyk i Juan, lubię takie mocne, rockowe głosy...

Jeszcze Dominika ma taki, ale kurcze, jakoś działa mi na nerwy swoim sposobem bycia niestety...

Też Wojtek Baranowski, który juz odpadł, i Maja z drużyny T&B...

Tylko bez sensu jest dobór piosenek...

Tzn. myślę, że Monika (zresztą nie tylko ona) dostała piosenkę zupełnie nie w swoim klimacie.

Ma taki power i energię, a tu taka doopiasta piosenka.

I po co?

Przecież wiadomo, że ten kto wygra będzie śpiewał piosenki "pod siebie", więc teraz tez powinny być to kawałki, w których czują się najlepiej..

No i czytałam, że są spekulacje, że Justyna miała ustawione, bo miał odpaść jeden z Michałów, a ona powiedziała ze zostaje z nią Michał, i jeden się cieszył, a drugi stał zdezorientowany...nie widziałam akurat tego momentu, a na ich stronie nie jest to pokazane do końca... <hmm>

Zresztą, to że został u niej ten Michał Rudaś, osobiście uważam za jakąs pomyłkę...

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#189 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 18:00

I znowu Górniaczka wraca do programu, nie oglądałam poprzedniej edycji w której była trenerem i tej też nie zamierzam <bezradny> wkurza mnie ta baba jak mało kto :roll:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#190 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 18:39

Bardzo fajny zwiastun widziałam, taki mega pozytywny... ;-) 

https://www.youtube....h?v=VkUMBm9dng8

#191 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 18:42

Faktycznie fajny zwiastun :D

A to powiedzcie mi: Sadowska już nie będzie trenerką?

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#192 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 18:45

Wygląda na to, że Edzia ją zastąpi...

Jak dla mnie ok, nie przepadałam za Mariiiii :-P

I doczytałam gdzieś, że zmieniają sie troszkę zasady.

Teraz z kandydatami będą rozmawiać tylko Ci trenerzy, którzy się odwrócą...Ci, którzy nie wcisną przycisku do końca nie będą wiedzieć, kto tam na scenie jest...

Tym samym, jeśli żaden juror się nie odwróci, to osoba ze sceny odchodzi bez poznania jurorów...

Moim zdaniem fajnie...osobiście irytowało mnie zawsze to:"no wiesz, nie odwróciliśmy się, ale jesteś cudowna...itd..."

#193 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 18:52

No w sumie teraz może być ciekawie, dzięki tym zmianom.

Ja mimo wszystko bardziej wolałam Sadowską, niż Edzię... :roll: <bezradny>

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#194 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 19:00

Sadowską, niż Edzię...

Mnie i jedna i druga irytowała. Ale oglądać będę :P

No i Marika odchodzi :-( Zastąpi ją Mielcarzowa.

#195 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 19:06

No i Marika odchodzi :-(

Aaa właśnie o tym mówili w sobotę na koncercie, ale zastanawiałam się czy to prawda, czy jakieś żarty.

Szkoda, że ona też odchodzi..

#196 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 19:11

Zastąpi ją Mielcarzowa.

Magda chyba już była w programie? Czy mi się z innym pomyliło?

Akurat tu zmiana na plus, Marika mi się już "przejadła".

Kamela też by mogli wymienić na jakiś lepszy model :lol:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#197 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 19:31

Magda chyba już była w programie?

W Voicach jej nie kojarzę. Ogólnie jej nie kojarze nigdzie :lol:

Kamela też by mogli wymienić na jakiś lepszy model :lol:

O taaaaak. Jego zdecydowanie mogli by zamienić. Wydaje mu się, że ma 15 lat :lol:

#198 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 sierpnia 2014 - 20:28

W Voicach jej nie kojarzę.

Była, była ;-) W pierwszej edycji razem z Urbańskim ;-)

#199 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 05 września 2014 - 20:21

Mam podobne wrażenia jak większość, nie lubię Edzi. A podobno kazali jej podpisać jakiś papier, że jeśli obrazi Steczkowską na wizji to zapłaci karę.  <umieraam>

Ale myślę, że to na potrzeby programu zaogniają konflikt między paniami.

Ja Marię lubiłam bardzo, zresztą w poprzedniej edycji nie było jurora, który by mi nie podpasował. Najważniejsze, że Piekarczyk został. :P Tylko szkoda, że nie wybiera już prawdziwych rockowych głosów.

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#200 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 września 2014 - 21:15

widziałam kawałek i widac ze sie nie lubia :P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko