Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

The voice of Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#141 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 października 2013 - 09:04

ze Ernest ma fantastyczny głos to miałam wrażenie wykrzyczał ta piosenkę

Może i wykrzyczał, ale był boski. Pięknie zaśpiewał, ale Mateusz też mi się podobał. Dobrze, że przejęła go Maria :->

Co do Marty i Mai, też super ! Fajny odcinek :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#142 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 października 2013 - 09:15

Marzycielka mnie chodzi o ogladanie tak od poczatku, jak sa te przesluchania no i walki na ringu tez
Wowczas obejrzalam moze jeden dwa odcinki nie pamietam ale napewno nie ogladalam calosci
Cos tam zerkłam
Co do jury to en sklad jest fajny, Maria jest super, tych dwoch tez, ten dlugowlosy ( nie pamietam jak mu) swietny gosc. Nawet Edzia mnie jakos tutaj nie drazni
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#143 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 października 2013 - 09:42

Może i wykrzyczał, ale był boski.

Piosenka do niego nie pasowała, ale chłopaki byli świetni :mrgreen: :mrgreen:

Za to te dwie dziewczyny, co śpiewały piosenkę Chylińskiej :shock: Porażka moim zdaniem. Co jedna to gorsza, fałszowały nieźle ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#144 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 października 2013 - 14:17

duet , ktory spiewał "parasolke" ta co odpadła zarpzumiała jak malo kto :shock: i ta mina na koncu jak przechodzila obok malgosi, ktora wygrała :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#145 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 października 2013 - 16:24

i ta mina na koncu jak przechodzila obok malgosi, ktora wygrała :roll:

Myśle, że to mogło byc trochę wyreżyserowane :P Że one niby takie wrogo do siebie nastawione i, że wtedy to dosłownie taka walka ;)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#146 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 października 2013 - 17:05

Ale nawet jeśli nie wyreżyserowane- raczej trudno w takim momencie z uśmiechem na twarzy gratulować rywalowi, który właśnie Cie wykosił z dalszej gry :-P

Jeśli chodzi o piosenkę Chylińskiej to faktycznie była zmasakrowana.

Natomiast ja słyszałam, że podobno i ring i nokaut są w całości wyreżyserowane, żeby podbić oglądalność i przedłużyć program- podobno i uczestnicy i jurorzy wiedzą, kto tak naprawdę przejdzie do odcinków na żywo ;-)

#147 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 października 2013 - 17:15

Natomiast ja słyszałam, że podobno i ring i nokaut są w całości wyreżyserowane, żeby podbić oglądalność i przedłużyć program- podobno i uczestnicy i jurorzy wiedzą, kto tak naprawdę przejdzie do odcinków na żywo ;-)

No jak to? <co></span>
Zniszczyłaś moje wyobrażenie na temat tego programu :lol: :lol:

Skąd takie informacje?

#148 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 października 2013 - 17:22

Zniszczyłaś moje wyobrażenie na temat tego programu :lol: :lol:

:lol: Ale mam nadzieję, że wiesz, ze większość z osób tam to zawodowi aktorzy z teatrów muzycznych, osoby mające zespoły lub soliści- tego akurat nikt nie ukrywa, i to mi się w tym programie podoba. Poziom jest wysoki, ale jednocześnie nikt nie stoi przed jurorami i nie mówi, że jakoś tak niechcący ładnie zaśpiewał :lol:

Był wywiad z Natalią Sikora jakiś czas temu i ona to na głos, oficjalnie powiedziała ;-)

Natalia Sikora zdradziła sekrety muzycznego talent show The Voice Of Poland. Zwyciężczyni drugiej edycji programu twierdzi, że bitwy uczestników były oparte na manipulacji, obliczonej na to, by podnieść oglądalność!

Natalia Sikora zdradziła sekrety muzycznego talent show The Voice Of Poland. Zwyciężczyni drugiej edycji programu potwierdziła to, co podejrzewało wielu: bitwy uczestników były oparte na manipulacji, obliczonej na to, by podnieść oglądalność!

Bitwy to była manipulacja reżyserska, żeby podnieść oglądalność. Nie wiem czy powinnam o tym mówić, ale trudno, już powiedziałam... Prawdą jest, że rzeczywiście nie mieliśmy pojęcia, kto z kim będzie śpiewał. Natomiast wiem, że do bitwy z Dorotką Osińską stanęłam dlatego, że ktoś w nocy wpadł na pomysł: „O! To może nam podbić oglądalność!” - ujawniła Natalia w wywiadzie dla programu Miasto
Kobiet.

źródło: http://www.eska.pl

#149 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 13 października 2013 - 17:30

Też o tym słyszałam, ale miałam nadzieję, że to tylko jakaś plotka. Ale teraz po tym jak to wkleiłaś to już chyba jednak prawda :( Szkoda, bo naprawdę myślałam, że jednak dopiero wtedy są wybierani. W tym momencie te wszystkie łzy jurorów są żałosne.

Ja jeszcze niestety nie rozróżniam uczestników bo zazwyczaj słucham a nie oglądam. Ale taka ruda młoda mi się podobała bardzo. No i Ernest jego zapamiętałam.

Każdy z nas urodził się ateistą

#150 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 października 2013 - 17:59

- podobno i uczestnicy i jurorzy wiedzą, kto tak naprawdę przejdzie do odcinków na żywo

eee nie chce mi sie w to wierzyc
A jesli to prawda to wielka szkoda :-|

te co spieway Chylinskiej piosenke wypadly faktycznie kiepsko

#151 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 października 2013 - 19:09

Marzycielka24, z tego fragmentu owszem, wynika, że pary dobierane są tak, by wzbudzić jak najwięcej emocji. Ale Sikora nic nie wspomniała o tym, że od razu wiadomo kto przejdzie do odcinków na żywo ;-)

#152 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:00

Jestem naprawdę pod wrażeniem poziomu w tej edycji. Występy dzielą się na bardzo dobre i świetne.

Jeśli się nie mylę, to za tydzień ostatnie BITWY i NOKAUT. A za dwa tygodnie już programy LIVE ;)

#153 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:04

@Marzycielka24 te bitwy które wstawiłaś również bardzo mi się podobały a już Jagoda i Natalia to po prostu dały niezłego czadu :)

Podobali mi się jeszcze chłopcy, którzy grali na fortepianie - rewelacja :D Czekam z niecierpliwością na występy LIVE

#154 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:07

@Marzycielka24 te bitwy które wstawiłaś również bardzo mi się podobały a już Jagoda i Natalia to po prostu dały niezłego czadu ;)

Podobali mi się jeszcze chłopcy, którzy grali na fortepianie - rewelacja :D Czekam z niecierpliwością na występy LIVE

Mi też się bardzo podobali, tylko link, dziadyga jeden nie chciał się jako filmik wyświetlić :P

Macie już faworytów?

#155 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:14

Jestem naprawdę pod wrażeniem poziomu w tej edycji. Występy dzielą się na bardzo dobre i świetne.

Uwielbiam ten program!!

Albo mam dreszcze na całym ciele albo płacze.

Te dwie dziewczyny były świetne :D (Natalia i Jagoda)

I ta dziewczyna z Barw Szczęścia - Olga. Straaasznie spodobał mi sie jej głos. I zdziwiłam się, że jej nie wybrano, ale na szczęście Górniak ją podkradła :D

#156 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:19

Najbardziej podobal mi sie wystep Kasi i Basi, a szczegolnie Basi i ona chyba najbardziej mi sie podobała wczoraj

#157 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:28

Macie już faworytów?

Jeszcze nie odbyły się wszystkie bitwy, więc jeszcze nie wszyscy zdążyli się zaprezentować, ale kibicuję Oldze na pewno. No i głos Natalii mi się bardzo podoba. Ale co do faworytów - to jeszcze muszę trochę poczekać. W poprzedniej edycji po występie Doroty Osińskiej wiedziałam na sto procent, że będzie w finale. Teraz co do żadnego uczestnika nie mam takiej pewności, czas pokaże :)

#158 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 20 października 2013 - 18:56

Najbardziej podobal mi sie wystep Kasi i Basi, a szczegolnie Basi i ona chyba najbardziej mi sie podobała wczoraj

Oj tak mi też, ciekawa jestem kto wygra :)

#159 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 października 2013 - 19:15

faworyci...Ernest,Basia , Maia .

Olga mnie jakos nie przekonuje , mimo ciekawego głosu.

#160 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 października 2013 - 09:47

Ale Basia chyba odpadła ??? Poprawcie mnie jeżeli się mylę.

Poziom w tej edycji naprawdę jest bardzo wysoki.
Wszyscy mi się podobają i nie mam żadnego faworyta.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz