Może i wykrzyczał, ale był boski. Pięknie zaśpiewał, ale Mateusz też mi się podobał. Dobrze, że przejęła go Maria :->ze Ernest ma fantastyczny głos to miałam wrażenie wykrzyczał ta piosenkę
Co do Marty i Mai, też super ! Fajny odcinek :->
Napisano 13 października 2013 - 09:04
Może i wykrzyczał, ale był boski. Pięknie zaśpiewał, ale Mateusz też mi się podobał. Dobrze, że przejęła go Maria :->ze Ernest ma fantastyczny głos to miałam wrażenie wykrzyczał ta piosenkę
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 13 października 2013 - 09:15
Napisano 13 października 2013 - 09:42
Piosenka do niego nie pasowała, ale chłopaki byli świetniMoże i wykrzyczał, ale był boski.
Napisano 13 października 2013 - 14:17
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 października 2013 - 16:24
Myśle, że to mogło byc trochę wyreżyserowanei ta mina na koncu jak przechodzila obok malgosi, ktora wygrała
Napisano 13 października 2013 - 17:05
Napisano 13 października 2013 - 17:15
No jak to?Natomiast ja słyszałam, że podobno i ring i nokaut są w całości wyreżyserowane, żeby podbić oglądalność i przedłużyć program- podobno i uczestnicy i jurorzy wiedzą, kto tak naprawdę przejdzie do odcinków na żywo
// Mission completed
Napisano 13 października 2013 - 17:22
Zniszczyłaś moje wyobrażenie na temat tego programu
![]()
Natalia Sikora zdradziła sekrety muzycznego talent show The Voice Of Poland. Zwyciężczyni drugiej edycji programu twierdzi, że bitwy uczestników były oparte na manipulacji, obliczonej na to, by podnieść oglądalność!
Natalia Sikora zdradziła sekrety muzycznego talent show The Voice Of Poland. Zwyciężczyni drugiej edycji programu potwierdziła to, co podejrzewało wielu: bitwy uczestników były oparte na manipulacji, obliczonej na to, by podnieść oglądalność!
Bitwy to była manipulacja reżyserska, żeby podnieść oglądalność. Nie wiem czy powinnam o tym mówić, ale trudno, już powiedziałam... Prawdą jest, że rzeczywiście nie mieliśmy pojęcia, kto z kim będzie śpiewał. Natomiast wiem, że do bitwy z Dorotką Osińską stanęłam dlatego, że ktoś w nocy wpadł na pomysł: „O! To może nam podbić oglądalność!” - ujawniła Natalia w wywiadzie dla programu Miasto
Kobiet.
Napisano 13 października 2013 - 17:30
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 13 października 2013 - 17:59
eee nie chce mi sie w to wierzyc- podobno i uczestnicy i jurorzy wiedzą, kto tak naprawdę przejdzie do odcinków na żywo
Napisano 13 października 2013 - 19:09
// Mission completed
Napisano 20 października 2013 - 18:00
Jestem naprawdę pod wrażeniem poziomu w tej edycji. Występy dzielą się na bardzo dobre i świetne.
Jeśli się nie mylę, to za tydzień ostatnie BITWY i NOKAUT. A za dwa tygodnie już programy LIVE ![]()
Napisano 20 października 2013 - 18:04
@Marzycielka24 te bitwy które wstawiłaś również bardzo mi się podobały a już Jagoda i Natalia to po prostu dały niezłego czadu ![]()
Podobali mi się jeszcze chłopcy, którzy grali na fortepianie - rewelacja
Czekam z niecierpliwością na występy LIVE
// Mission completed
Napisano 20 października 2013 - 18:07
@Marzycielka24 te bitwy które wstawiłaś również bardzo mi się podobały a już Jagoda i Natalia to po prostu dały niezłego czadu
Podobali mi się jeszcze chłopcy, którzy grali na fortepianie - rewelacja
Czekam z niecierpliwością na występy LIVE
Mi też się bardzo podobali, tylko link, dziadyga jeden nie chciał się jako filmik wyświetlić ![]()
Macie już faworytów?
Napisano 20 października 2013 - 18:14
Jestem naprawdę pod wrażeniem poziomu w tej edycji. Występy dzielą się na bardzo dobre i świetne.
Uwielbiam ten program!!
Albo mam dreszcze na całym ciele albo płacze.
Te dwie dziewczyny były świetne
(Natalia i Jagoda)
I ta dziewczyna z Barw Szczęścia - Olga. Straaasznie spodobał mi sie jej głos. I zdziwiłam się, że jej nie wybrano, ale na szczęście Górniak ją podkradła ![]()
Napisano 20 października 2013 - 18:19
Najbardziej podobal mi sie wystep Kasi i Basi, a szczegolnie Basi i ona chyba najbardziej mi sie podobała wczoraj
Napisano 20 października 2013 - 18:28
Macie już faworytów?
Jeszcze nie odbyły się wszystkie bitwy, więc jeszcze nie wszyscy zdążyli się zaprezentować, ale kibicuję Oldze na pewno. No i głos Natalii mi się bardzo podoba. Ale co do faworytów - to jeszcze muszę trochę poczekać. W poprzedniej edycji po występie Doroty Osińskiej wiedziałam na sto procent, że będzie w finale. Teraz co do żadnego uczestnika nie mam takiej pewności, czas pokaże ![]()
// Mission completed
Napisano 20 października 2013 - 18:56
Najbardziej podobal mi sie wystep Kasi i Basi, a szczegolnie Basi i ona chyba najbardziej mi sie podobała wczoraj
Oj tak mi też, ciekawa jestem kto wygra ![]()
Napisano 20 października 2013 - 19:15
faworyci...Ernest,Basia , Maia .
Olga mnie jakos nie przekonuje , mimo ciekawego głosu.
Napisano 21 października 2013 - 09:47
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Rodney Matthews |
|
|
|
Liam Hemsworth -Gale z "The Hunger games" |
|
|
|
Thermolifting Zaffiro - opinie |