The voice of Poland
Napisano 12 maja 2013 - 07:46
Napisano 13 maja 2013 - 16:51
Jako, że Żaneta odpadła, moją nową faworytką została Natalia Sikora, właśnie za jej skrzeczący głos i trochę psychodeliczne wykonania.
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 18 maja 2013 - 21:31
Ona po prostu dobrze się czuje w takich utworach i ma do takich predyspozycje wokalne. Jestem trochę zawiedziona, że wygrała Natalia przyznam szczerzeDokładnie, Dorota znów miała wyjca.
Nie ujmując jej talentu absolutnie według mnie Dorotka była lepsza jeżeli chodzi o cały program, oczywiście to moje zdanie i każdy może mieć własne :->
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 18 maja 2013 - 22:18
Ja jestem baaardzo zawiedziona. Nie podoba mi się jak ona śpiewa. Ma przerażający głos (ale mocny).Jestem trochę zawiedziona, że wygrała Natalia przyznam szczerze
Wolałam albo Dorotę albo Michała
Napisano 19 maja 2013 - 21:03
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 01 czerwca 2013 - 16:55
[ Dodano: 2013-07-16, 13:28 ]
Ma być 3 edycja programu. Niedawno odbył się pierwszy casting. Nie orientujecie się kto tym razem weźmie udział w programie
Ja miałam oglądać powtwórkę 2 edycji, ale oczywiście nie oglądałam. Ale gdzieś tydzień po emisji na żywo odcinka finałowego oglądałam go na tvp rozrywka.
Napisano 29 lipca 2013 - 09:28
Marek Piekarczyk, Tomson i Baron, Maria Sadowska i Edyta Górniak
Edzia
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 29 lipca 2013 - 09:35
O kurczę, jeszcze Edytki tam brakowałoMarek Piekarczyk, Tomson i Baron, Maria Sadowska i Edyta Górniak
Justyna w ciąży to wiem, a co z Markowską?
// Mission completed
Napisano 29 lipca 2013 - 09:38
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 29 lipca 2013 - 09:51
Szkoda, bo dawała takiego powera temu programowi, bardzo fajnie się ją oglądałowypowiadała się, że teraz będzie promować płytę, więc nie będzie miała czasu na wzięcie udziału w programie
// Mission completed
Napisano 20 sierpnia 2013 - 20:51
o tak byla najlepszaSzkoda, bo dawała takiego powera temu programowi, bardzo fajnie się ją oglądało
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 sierpnia 2013 - 07:26
edyty piosenki lubie ale jej zachowania jakby miala pioro w dupie i maniery nie trawie
Prawie oplułam swój monitor po przeczytaniu tego
Nie wiem kto to jest ta Sadowska, to znaczy pamiętam z dzieciństwa, ale teraz nie mam pojęcia.
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 08 września 2013 - 16:35
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 14 września 2013 - 21:25
Podoba sie mi baaaaaaaaaaaaarrdzo
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 września 2013 - 09:44
Ta ostatnia dziewczyna mi się podobała - Maja chyba miała na imię.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 15 września 2013 - 09:52
Wczoraj zdarzyło mi się oglądać to przez godzinę i właśnie natrafiłam na jej występ.
http://www.youtube.com/watch?v=iD3hoRSLVSE
// Mission completed
Napisano 25 września 2013 - 07:38
Co do glosow..>Ernest...nazwiska nie pamietam. Fajny glos. Wogole duzo fajnych glosow.
Do tego programu przychodza chyba tylko dobre glosy ?
[ Dodano: 2013-10-12, 22:07 ]
Kibicuje Ernestowi, Mai ( slicznaaaaaaaa i super glos) i Marcie.
Z tych co dzis byli..
Napisano 13 października 2013 - 03:06
Napisano 13 października 2013 - 07:30
Dzieki temu tych 2 chlopakow Ernest i ten drugi przeszli dalej, to samo z Marta i Maia
Że tez wczesniej nie ogladałam tego programu tylko dopiero ten sezon
Napisano 13 października 2013 - 08:18
Że tez wczesniej nie ogladałam tego programu tylko dopiero ten sezon
Bardzo podobał mi się wczorajszy ring :-> Ale pomimo, ze Ernest ma fantastyczny głos to miałam wrażenie wykrzyczał ta piosenkę
Wydaje mi się, że w tej edycji najsilniejszą ekipę ma jednak Marysia Sadowska