Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

The voice of Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#121 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 12 maja 2013 - 07:46

Mi szkoda, że Kasia Dereń odpadła- w sumie to było do przewidzenia, bo przecież Dorota była jej przeciwniczką :roll: :roll: Z tym, że wczoraj, mimo, że Dorocie talentu odmówić nie można, to po raz kolejny zaprezentowała się w wolnych, "wyjących" utworach.

#122 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 13 maja 2013 - 16:51

Dokładnie, Dorota znów miała wyjca. :lol:

Jako, że Żaneta odpadła, moją nową faworytką została Natalia Sikora, właśnie za jej skrzeczący głos i trochę psychodeliczne wykonania. :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#123 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 18 maja 2013 - 21:31

Dokładnie, Dorota znów miała wyjca. :lol:

Ona po prostu dobrze się czuje w takich utworach i ma do takich predyspozycje wokalne. Jestem trochę zawiedziona, że wygrała Natalia przyznam szczerze ;-)
Nie ujmując jej talentu absolutnie według mnie Dorotka była lepsza jeżeli chodzi o cały program, oczywiście to moje zdanie i każdy może mieć własne :->

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#124 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 18 maja 2013 - 22:18

Jestem trochę zawiedziona, że wygrała Natalia przyznam szczerze ;-)

Ja jestem baaardzo zawiedziona. Nie podoba mi się jak ona śpiewa. Ma przerażający głos (ale mocny).
Wolałam albo Dorotę albo Michała <bezradny></span> <bezradny></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#125 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 19 maja 2013 - 21:03

A ja jestem bardzo zadowolona, choć przyznam, że Dorota w ostatnim utworze mi się podobała :)

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#126 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 01 czerwca 2013 - 16:55

Jeżeli ktoś z Was chciałby jeszcze raz zobaczyć ostatnią edycję tego programu albo nie oglądał, a chciałby, to w sobotę od godz.ok.13.30 na tvp rozrywka jest powtórka. Dziś były pierwsze przesłuchania. Także myślę, że w następnym tygodniu również będzie można zobaczyć. Przesłuchania w ciemno i ring oglądałam, ale występów na żywo już nie. Jak będę miała chwilę, to looknę. ;-)

[ Dodano: 2013-07-16, 13:28 ]
Ma być 3 edycja programu. Niedawno odbył się pierwszy casting. Nie orientujecie się kto tym razem weźmie udział w programie ??? i od kiedy ma on lecieć ???

Ja miałam oglądać powtwórkę 2 edycji, ale oczywiście nie oglądałam. Ale gdzieś tydzień po emisji na żywo odcinka finałowego oglądałam go na tvp rozrywka.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#127 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 09:28

Na FB podano info, że trenerami w trzeciej edycji będą:

Marek Piekarczyk, Tomson i Baron, Maria Sadowska i Edyta Górniak

Edzia :roll: :roll: :roll: :roll:
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#128 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 09:35

Marek Piekarczyk, Tomson i Baron, Maria Sadowska i Edyta Górniak

O kurczę, jeszcze Edytki tam brakowało :lol:

Justyna w ciąży to wiem, a co z Markowską?

#129 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 09:38

inqaa, wypowiadała się, że teraz będzie promować płytę, więc nie będzie miała czasu na wzięcie udziału w programie ;-)
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#130 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 29 lipca 2013 - 09:51

wypowiadała się, że teraz będzie promować płytę, więc nie będzie miała czasu na wzięcie udziału w programie ;-)

Szkoda, bo dawała takiego powera temu programowi, bardzo fajnie się ją oglądało ;-)

#131 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 sierpnia 2013 - 20:51

Szkoda, bo dawała takiego powera temu programowi, bardzo fajnie się ją oglądało

o tak byla najlepsza ;-) edyty piosenki lubie ale jej zachowania jakby miala pioro w dupie i maniery nie trawie

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#132 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 21 sierpnia 2013 - 07:26

edyty piosenki lubie ale jej zachowania jakby miala pioro w dupie i maniery nie trawie

Prawie oplułam swój monitor po przeczytaniu tego :) Ale masz rację. Chyba trafniej się nie dało opisać. Ja też i jej piosenek nie lubię, ale jej zachowanie nie wiem czy bardziej wywołuje u mnie śmiech czy żal.

Nie wiem kto to jest ta Sadowska, to znaczy pamiętam z dzieciństwa, ale teraz nie mam pojęcia.

Każdy z nas urodził się ateistą

#133 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 września 2013 - 16:35

Jak Wam się Sadowska podoba jako jurorka? Wg mnie daje rade. I chyba wolę ją nawet od nieco już zmanierowanej Markowskiej. Edzia tragiczna... no, ale to Edzia, co więcej od niej można wymagać od strojenia min i teatralnych gestów... Może przynajmniej uczestnikom coś więcej przekaże niż jak robić "szoł" który tylko ona rozumie...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#134 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 września 2013 - 21:25

Chyba se sama z sobą pogadam :P

Podoba sie mi baaaaaaaaaaaaarrdzo :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#135 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 15 września 2013 - 09:44

Mnie tam wczoraj Edzia jakoś denerwowała, nawet nie wiem czemu....
Ta ostatnia dziewczyna mi się podobała - Maja chyba miała na imię.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#136 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 15 września 2013 - 09:52

palomka też bardzo podobał mi się jej występ <ookk></span>
Wczoraj zdarzyło mi się oglądać to przez godzinę i właśnie natrafiłam na jej występ.

http://www.youtube.com/watch?v=iD3hoRSLVSE

#137 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 25 września 2013 - 07:38

nie(d)oceniona, mnie sie kazdy z Jury podoba ;)
Co do glosow..>Ernest...nazwiska nie pamietam. Fajny glos. Wogole duzo fajnych glosow.
Do tego programu przychodza chyba tylko dobre glosy ?

[ Dodano: 2013-10-12, 22:07 ]
Kibicuje Ernestowi, Mai ( slicznaaaaaaaa i super glos) i Marcie.
Z tych co dzis byli..
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#138 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 13 października 2013 - 03:06

Oglądałam ring. Emocji nie brakowało. Super, że kilkoro uczestników przejęli inni trenerzy, bo naprawdę super mają głosy i szkoda by było, żeby odeszli z programu, a tak mają szansę wykazać się jeszcze.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#139 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 13 października 2013 - 07:30

Tak, fajnie ze jest cos takie jak kradzież ;)
Dzieki temu tych 2 chlopakow Ernest i ten drugi przeszli dalej, to samo z Marta i Maia
Że tez wczesniej nie ogladałam tego programu tylko dopiero ten sezon
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#140 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 13 października 2013 - 08:18

Że tez wczesniej nie ogladałam tego programu tylko dopiero ten sezon

:?: Jak to? W tym temacie, w kwietniu jest Twoja wypowiedź, że kibicujesz którejś z uczestniczek i wyglądało tak jakbyś już oglądała <hmm></span>

Bardzo podobał mi się wczorajszy ring :-> Ale pomimo, ze Ernest ma fantastyczny głos to miałam wrażenie wykrzyczał ta piosenkę <bezradny></span> Maja świetna ;-)

Wydaje mi się, że w tej edycji najsilniejszą ekipę ma jednak Marysia Sadowska ;-)