Zgadza się,ale jakoś ,sama nie wiem.....Owszem głos ma zdecydowany i mocny.Podziwiam.W tym programie chodzi o głos, a nie wygląd.
The voice of Poland
Napisano 05 marca 2013 - 10:01
Napisano 10 marca 2013 - 23:07
Fajnie wczoraj zaśpiewał Juliusz Kamil, który trafił pod skrzydła Patrycji. A także Wojtek Gruszyński i Dorota Osińska, którzy wybrali Marka Piekarczyka.
Napisano 12 marca 2013 - 18:42
niesamowity głos, jej wykonanie podobało mi się nawet bardziej niż oryginał. No niesamowita kobieta.Dorota Osińska
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 12 marca 2013 - 21:33
Napisano 13 marca 2013 - 10:54
ostatnie wykonanie:) nie pamiętam nazwiska ale zwaliło mnie z nóg:)
To właśnie śpiewała Dorota Osińska.
Madź, rewelacyjnie zaśpiewała i wszystkich zachwyciła.
A tak w ogóle, to Marka odbieram bardzo pozytywnie. Mimo, że gościu jest po 60-ce, to widać, że ma power.
Będę kibicowała uczestnikom jego drużyny.
Napisano 23 marca 2013 - 19:01
Napisano 24 marca 2013 - 13:27
Napisano 24 marca 2013 - 23:12
w ogóle niezła ta edycja, byłam sceptycznie nastawiona, ale jest dobrze
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:07
i chyba największe zaskoczenie dzisiejszego odcinka - Patrycja nie wybrała Sabiny Sago
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:29
pomijając pierwszą bitwę to super, super (:odcinek był super
a mnie się tam obie podobały i cieszę się, że obie zostały.Dla mnie Żaneta nie pokazała na scenie niczego ciekawego
Podoba mi się to podkradanie
Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:34
A która bitwa była pierwsza? bo nie wiem czy jej właśnie nie pominęłampomijając pierwszą bitwę...
Podoba mi się to podkradanie
podkradanie też mi się podoba
// Mission completed
Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:39
Napisano 07 kwietnia 2013 - 15:15
fajne głosy
Napisano 13 kwietnia 2013 - 20:50
http://www.youtube.com/watch?v=VeHw9LtsOUA
Liczyłam też, że duet który spiewał "Do kołyski" bardziej się wykaże w tej ślicznej piosence, ale lekko się zawiodłam
Napisano 13 kwietnia 2013 - 20:54
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 13 kwietnia 2013 - 20:55
Tak, tak on przeszedł daleja on przeszedl dalej
Napisano 13 kwietnia 2013 - 21:06
Zgadzam się, zdecydowanie lepszy ten chłopak i dobrze, że przeszedłŚwietny ostatni występ był !!
Bitwa, która mi się najbardziej podobała to dwie Magdaleny z grupy Thomsona i Barona. Świetne wykonanie "Only girl" Rihanny
[ Dodano: 2013-04-13, 22:17 ]
A jeszcze jak jurorzy wybrali 2 piosenki, które po prostu uwielbiam tj. "Kołysanka" i "You rise me up" to w ogóle już byłam w niebie. Wzruszyłam się strasznie
// Mission completed
Napisano 28 kwietnia 2013 - 09:22
Z głosowań sms-owych przeszli wszyscy którzy przejść powinni
Ale tak najbardziej to powalił mnie ostatni występ - Dorotki Osińskiej. No tak zaśpiewała, że miałam ciarki na plecach i łzy w oczach
// Mission completed