Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

The voice of Poland

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
222 odpowiedzi w tym temacie

#81 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 05 marca 2013 - 10:01

W tym programie chodzi o głos, a nie wygląd.

Zgadza się,ale jakoś ,sama nie wiem.....Owszem głos ma zdecydowany i mocny.Podziwiam.

#82 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 10 marca 2013 - 23:07

W castingu udział wzięła Magda Tul znana z programu "Jaka to melodia". Wybarała Barona i Tomsona.

Fajnie wczoraj zaśpiewał Juliusz Kamil, który trafił pod skrzydła Patrycji. A także Wojtek Gruszyński i Dorota Osińska, którzy wybrali Marka Piekarczyka.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#83 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 12 marca 2013 - 18:42

Dorota Osińska

niesamowity głos, jej wykonanie podobało mi się nawet bardziej niż oryginał. No niesamowita kobieta.
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#84 tuptek84

tuptek84
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 12 marca 2013 - 21:33

ostatnie wykonanie:) nie pamiętam nazwiska ale zwaliło mnie z nóg:)

#85 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 13 marca 2013 - 10:54

ostatnie wykonanie:) nie pamiętam nazwiska ale zwaliło mnie z nóg:)

To właśnie śpiewała Dorota Osińska. :)

Madź, rewelacyjnie zaśpiewała i wszystkich zachwyciła. :) Gdy zobaczyłam łzy w oczach Marka, to byłam pod wrażeniem. Super, że to właśnie jego wybrała.

A tak w ogóle, to Marka odbieram bardzo pozytywnie. Mimo, że gościu jest po 60-ce, to widać, że ma power. :mrgreen:
Będę kibicowała uczestnikom jego drużyny.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#86 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 marca 2013 - 19:01

a gdzie moge obejrzec ten program jeszcze ?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#87 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 24 marca 2013 - 13:27

Kiedys nie przepadałam za Patrycja Markowską.Teraz ja lubię,fajnie ocenia i super sie ubiera(tak na marginesie) ;-)

#88 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 24 marca 2013 - 16:42

Obejrzałam ostatnio po raz pierwszy, i muszę powiedziec, że jestem miło zaskoczona. Fajnie, że ludzi oceniają tylko po głosie nie po tym jak wygląda, co powiedziała na początku itp.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#89 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 24 marca 2013 - 23:12

kurde, Świnka Peppa w programie, ja cię pierdzielesz, moje dziecko byłoby zachwycone :lol: swoją drogą śpiewa bardzo fajnie, będę kibicować :mrgreen: i kolesiowi od U2, który był chyba w zeszłym tygodniu <hmm></span> też, bo cholernie mi się podoba jak śpiewa.

w ogóle niezła ta edycja, byłam sceptycznie nastawiona, ale jest dobrze :mrgreen:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#90 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:07

Dzisiejszy odcinek był super, nie mogłam doczekać się występu Sikory i Doroty ( przyjaciółek) Już wcześniej czytałam w internecie opinie, że Marek nie powinien dwóch takich wspaniałych głosów wystawiać w jednej bitwie. Całe szczęście, że Dorotka została przejęta przez Tomsona i Barona ;-)

i chyba największe zaskoczenie dzisiejszego odcinka - Patrycja nie wybrała Sabiny Sago :shock: :shock: Dla mnie Żaneta nie pokazała na scenie niczego ciekawego, a głos Sabiny to jakiś ogień po prostu. Ale na szczęście Sabinę przejęła Justyna <ookk></span>

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#91 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:29

odcinek był super

pomijając pierwszą bitwę to super, super (:

Dla mnie Żaneta nie pokazała na scenie niczego ciekawego

a mnie się tam obie podobały i cieszę się, że obie zostały.
Podoba mi się to podkradanie :lol:

#92 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:34

pomijając pierwszą bitwę...

Podoba mi się to podkradanie :lol:

A która bitwa była pierwsza? bo nie wiem czy jej właśnie nie pominęłam <hmm></span> I czemu Ci sie nie podobała?

podkradanie też mi się podoba :lol:

#93 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 06 kwietnia 2013 - 21:39

inqaa, Chupa i Maślanka.

#94 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 15:15

Fajna jst Sabina ;) kibicuje jej ;) i dobrze ze Justyna ja podkradła bo szkoda by jej bylo. Fajny byl duet Tej Sikory z ta dziewczyna, chyba przeszły dwie tak?
fajne głosy
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#95 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 kwietnia 2013 - 20:50

Świetny ostatni występ był !! :mrgreen: :mrgreen: Troche za malo było mi w tej piosence tego chłopaka. Chętnie usłyszałabym tą piosenkę wykonaną całą przez niego :) :)
http://www.youtube.com/watch?v=VeHw9LtsOUA

Liczyłam też, że duet który spiewał "Do kołyski" bardziej się wykaże w tej ślicznej piosence, ale lekko się zawiodłam ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#96 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 kwietnia 2013 - 20:54

a on przeszedl dalej ??? bo nie obejrzałam do końca

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#97 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 13 kwietnia 2013 - 20:55

a on przeszedl dalej

Tak, tak on przeszedł dalej :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#98 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 13 kwietnia 2013 - 21:06

Świetny ostatni występ był !! :mrgreen:

Zgadzam się, zdecydowanie lepszy ten chłopak i dobrze, że przeszedł ;-)

Bitwa, która mi się najbardziej podobała to dwie Magdaleny z grupy Thomsona i Barona. Świetne wykonanie "Only girl" Rihanny :-D

[ Dodano: 2013-04-13, 22:17 ]
A jeszcze jak jurorzy wybrali 2 piosenki, które po prostu uwielbiam tj. "Kołysanka" i "You rise me up" to w ogóle już byłam w niebie. Wzruszyłam się strasznie ;-)

#99 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 27 kwietnia 2013 - 22:44

podbijam

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#100 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 28 kwietnia 2013 - 09:22

Wczorajszy odcinek bardzo fajny ! :-P Czy któraś to w ogóle jeszcze ogląda czy piszę sama ze sobą? <lol></span>

Z głosowań sms-owych przeszli wszyscy którzy przejść powinni <ookk></span> Jedynie zdziwiła mnie decyzja Tomsona i Barona co do przejścia Kasi Dereń. Wolałam jednak tego Mateusza od 'Cry me a river', bo zrobił naprawdę niezłe show.

Ale tak najbardziej to powalił mnie ostatni występ - Dorotki Osińskiej. No tak zaśpiewała, że miałam ciarki na plecach i łzy w oczach ;-)