Nasz zawód
Napisano 20 stycznia 2009 - 11:36
Nie mogę się doczekać czwartkuuuuuu
Napisano 20 stycznia 2009 - 11:53
Napisano 20 stycznia 2009 - 12:02
Napisano 01 października 2010 - 15:15
Napisano 04 października 2010 - 10:57
Napisano 19 października 2010 - 18:55
Tak mnie życie rzuciło choć nie miałam tego w planach.
Jak długo?
Sama nie wiem
Mam nadzieje ze za rok bede miala cos lepszego
Napisano 14 stycznia 2011 - 17:23
Wykonywany,może w niedalekiej przyszłości-kosmetyczka
Napisano 14 stycznia 2011 - 17:28
ooo jaki fajnyTechnolog technologii żywienia.
ja planuje swoj czyli Administrator ze spacjalizacja prawo europejskie zmienić a raczej zrobic sobie inny kierunek , kto wie moze sie uda
Napisano 16 czerwca 2011 - 16:44
Administrator ze spacjalizacja prawo europejskie
pisząc Administrator tzn. że jesteś po Administracji ?
[ Dodano: 2011-06-16, 17:49 ]
ja jestem po Administracji spec. Zarządzenie służbami porzadku publicznego - licencjat
i jeszcze sudiuję Mgr
pracuję w szkole w księgowości jako pomoc adm. po częscie w zawodzie
nie nawidzę tego, ale cuż
wybierając studia nie miałam pojęcia co chcę robić, jakie studia i wybrałam w ostaniej chwili prywatną szkołe i temu tak wyszło
po Mgr Administracji, zrobię podyplomówkę z Rachunkowości i Zarządzania aby mieć wyższe stanowisko niż pomoc, a w między czasie ,wolnej chwili Unstruktora Siłowni/ Aerobiku
Napisano 16 czerwca 2011 - 22:33
Też chciałam to zrobićwolnej chwili Unstruktora Siłowni/ Aerobiku
Z zawodu Fryzjerka
Póki co nie pracuję w zawodzie ale planuję do tego wrócić
Napisano 17 czerwca 2011 - 07:21
Napisano 17 czerwca 2011 - 08:20
nie ma co się martwić na zapas, gdzieś w handlu uda się pracować może , czy martwisz się tym, że tego nie lubisz a zrobiłas ?skończony Technik Handlowiec, ale co będzie dalej
[ Dodano: 2011-06-17, 09:23 ]
fajnieZ zawodu Fryzjerka
a co się stało, że przesłas pracować w zawodzie? pewnie, że wracajPóki co nie pracuję w zawodzie ale planuję do tego wrócić
ja planuję robić gdzieś za roku bo muszę odkurować swój kręgosłup ale roię to brdziej dla siebie bo lubię to, a jak i praca na boku sięznajdzie to jeszcze bardzij szczęśliwa będęTeż chciałam to zrobićwolnej chwili Unstruktora Siłowni/ Aerobiku
napaliłam się na to
Napisano 17 czerwca 2011 - 08:44
Chcę jednak pracować w zawodzie... póki co nie byłam przekonana ale mam skonczony porządny zawód a ja jestem porządną osobą więc powinnam pracować w nim hehehehe
Napisano 17 czerwca 2011 - 09:24
no tak.. że jesteś po Administracji ?
ja prawo europejskieja jestem po Administracji spec. Zarządzenie służbami porzadku publicznego - licencjat
a ja lubie. Choc moze gdbym mogla wybrałabym jednak pedagogike.nie nawidzę tego,
ja bym chciała zrobic florystyke lub grafika komputerowego. To ostatnie mogłabym zaczac od wrzesnia, w studium.wolnej chwili
Kusi mnie, do szkoły tylko 5 minut
o to wiem do kogo po poradeZ zawodu Fryzjerka
Napisano 17 czerwca 2011 - 11:51
póki co jestem gotowa na każdą pracę, bo szczególnie to nie wiem co bym dokładnie chciała robićczy martwisz się tym, że tego nie lubisz a zrobiłas ?
Napisano 12 lipca 2011 - 20:22
Po 3 klasie technikum rzuciłam to w cholerę, nie lubię grzebać komuś w włosach, cięcie mi nie szło, nie miałam powołania do tego i koniec
Poza tym pracowałam na targu sprzedając warzywka, dorabiałam w McD, przez rok tyrałam w MrH i kiedyś pracowałam w pizzerii (chyba stąd moje zamiłowanie do robienia fast-foodów
Mając etat w MrH, jeździłam na ulotki, roznosiłam po Katowicach książki telefoniczne i ogólnie pracowałam w kolportażu - lubiłam tą pracę prawie tak samo jak tą w gastronomii
Aha, i przez krótki czas wpychałam ludziom karty kredytowe na stacjach benzynowych, ale po 2 tygodniach nie przedłużyli mi umowy z czego się nawet ucieszyłam, bo nie idzie mi wciskanie ludziom kitu
A teraz etatowa mama jestem
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”