Ja do wczoraj byłam święcie przekonana że mam skórę tłustą,jednak wczoraj poznałam naszą nową nauczycielkę z pracowni kosmetycznej zapaloną kosmetyczke z ponad 20 letnim stażem pracy ,jak przetrzepała każdą z nas po kolei to każda wyszła z karteczką co ma kupić,jak myć twarz ,tonizować ją i nawilżać aby była piękna i zdrowa.Okazało się że pod lupą już nie miałam skóry grubej tłustej,lojotokowej,skłonnej do zaskórników.Mam skórę cieńką z tendencją do pękających naczynek (o zgrozo
Nasza cera
Napisano 23 września 2007 - 05:49
Ja do wczoraj byłam święcie przekonana że mam skórę tłustą,jednak wczoraj poznałam naszą nową nauczycielkę z pracowni kosmetycznej zapaloną kosmetyczke z ponad 20 letnim stażem pracy ,jak przetrzepała każdą z nas po kolei to każda wyszła z karteczką co ma kupić,jak myć twarz ,tonizować ją i nawilżać aby była piękna i zdrowa.Okazało się że pod lupą już nie miałam skóry grubej tłustej,lojotokowej,skłonnej do zaskórników.Mam skórę cieńką z tendencją do pękających naczynek (o zgrozo
Napisano 23 września 2007 - 07:47
Napisano 23 września 2007 - 08:40
(jak się dowiedziała ze myje twarz mydłem to mało mnie nie zerzarła żywcem
Jaki rodzaj cery mam? nie wiem...albo nie potrafie okreslic
Ale ostatnio zakupilam sobie zel oczyszczajacy Garnier Czysta Skora. Dziala od razu ja zaczne myc twarz
Napisano 23 września 2007 - 08:48
Napisano 23 września 2007 - 08:55
moj wynik to Masz cerę normalną
Napisano 23 września 2007 - 09:04
Napisano 23 września 2007 - 09:18
Guest_Kociak_*
Napisano 23 września 2007 - 09:39
mi też wyszło, że mam normalną, ale i tak najlepiej to jakby jakaś kosmetyczka to sprawdziła... Ja zawsze uważałam, że mam cerę mieszaną, tłustą w sferze T, ale to się chyba zmieniło... bo teraz już tak nie mamMadzik sprawdź sobie.
W zasadzie od kiedy zaczęłam brać tabletki antykoncepcyjne to zniknęły moje problemy z cerą
Teraz używam toniku z Avonu z serii Solutions takiego bezalkoholowego, pomarańczowego - bardzo go sobie chwalę
Co do kremu, to latem używam Nivea soft - świetnie nawilża i odżywia opaloną i naciągniętą skórę, a na zimę - to albo z Avonu taki na zimę albo Dove - taki dość gęsty, podobny do normalnego Nivea
Napisano 23 września 2007 - 16:32
Mam tłustą strefę"T" i nie wiem jak tego się pozbyć
Napisano 24 września 2007 - 10:03
to ci nie wykarze za cholerę jaką masz ceręMadzik sprawdź sobie.
http://uroda.onet.pl/cera.html
Guest_niki_*
Napisano 24 września 2007 - 10:53
Napisano 27 września 2007 - 18:00
Napisano 27 września 2007 - 19:57
z cerą z reguły nie mam problemów - czasami ni stąd ni zowąd wyskakują mi jakieś takie plamy czerwone i jakiś czas się utrzymują, alergolog twierdzi, że to alergiczna sprawa. codziennie przyjmuję tabletki na cerę Capivit A+E i widzę, że przy ich stosowaniu jest lepiej z moją buzią
Napisano 08 października 2007 - 15:15
Pytajac mialam na mysli jakas strone internetową, bo na wizyte u dermatologa nie chce narazie wydawac- przeprowadzka, same rozumiecie:)Moze w codziennej pielegnacji popełniam jakiś błąd??
Napisano 08 października 2007 - 15:30
Jesli chodzi o internet to nie zostaje nic innego jak uzyc googlePytajac mialam na mysli jakas strone internetową,
Napisano 08 października 2007 - 16:17
Napisano 09 października 2007 - 00:29
[ Dodano: 2007-10-09, 01:33 ]
i jeszcze zaczełam robić błedy ortograficzne:P jezuuu