Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wydarzenia w naszym zyciu a wplyw ich na nasza osobowosc ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
12 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nova

Nova
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 23:03

hej ;)
zastanawialiscie sie kiedys, jakie wydarzenia w waszym zyciu wplynely jakos na wasza osobowosc ??? napiszcie jakie to byly wydarzenia, no i w jaki sposob wplynely na osobowosc ...
musze sie przyznac, ze pisze n/t prace, ale niestety brakuje mi jakos pomyslow ;) pomozecie ????

#2 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 11 listopada 2008 - 23:11

Nova, przeniosłam temat . na przyszłość
zasady-dzialu-jak-wam-mija-dzien-vt2873.htm
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#3 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 12 listopada 2008 - 11:32

Nova,

Hmmm... Trudne pytanie zadałaś, bo tak na prawdę nie wie się tego, nie wie się jakie wydarzenie wpłynęło bezpośredno albo choć pośrednio na osobowość...No przynajmniej w moim przypadku...Nie wiem po prostu <bezradny></span>

[ Dodano: 2008-11-12, 11:33 ]
to cyyba musi być związane z traumatycznymi wydarzeniami, ja takowych z np. dzieciństwa nie kojarzę..

<ookk>

#4 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 15 listopada 2008 - 17:08

na pewno wpłynał na mnie rozwód rodziców i to co sie po nim działo, wpływa to co sie dzieje w szkole, najbardziej doświadczają wszystkie wpadki, które najczęściej zapamietuje się do końca zycia, tak ogólnie wpływaja złe rzeczy, a o dobrych sie łatwo zapomina

#5 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 17:21

a o dobrych sie łatwo zapomina

Zgadzam się w 100%. To dokładnie jakby powiedzieć-człowiek uczy się na błędach,bo je najlepiej zapamiętuje
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#6 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 17:52

Wypadek sprzed lat. Dzieki niemu docenilam zycie, poznalam wielu cudownych ludzi , których na pewno nie poznalabym , gdybym tego wypadku nie przezyła.
Do tego szybko musialam dojrzeć, wydoroslec. Mam inne podejscie do zycia , mam inne priorytety niz typowi młodzi ludzie.
Wiele tez mnie ominęło , nie mialam kiedy sie bawic, imprezowac , poznawac ludzi bo 99% czasu poswiecilam na powrót do zdrowia. Poza tym dzieki wypadkowi juz wiem , którzy przyjaciele sa tymi prawdziwymi, a którzy nie..
Cóz , odbije sobie :)

#7 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 18:11

Na mnie bardzo wpłynęło niedojrzałosć moich rodziców. Generalnie trochę się przez nich wycierpiałam.
Kiedy byłam mała byłam grubiutka a wiadomo, że grubych w szkole się nie lubi, więc dzieci się ze mnie wyśmiewały itp. To sprawiło, że do dziś jestem niepewna siebie, strachliwa i nadwrażliwa...
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#8 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 stycznia 2012 - 16:21

Wiele sie wydarzyło ostatnio.Walczę sama ze sobą i swoja depresją i nerwicą i jeszcze praca co nie daje mi nic,prócz 400zł miesięcznie,bo pracuję z doskoku..Byłam u lekarza,mam zwolnić tempo i nie przejmować się byle błachostkami bo wyląduje w szpitalu.
Mam jakieś leki.Achhhh.
Nawet tutaj ciężko mi sie zaklimatyzować.

#9 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 stycznia 2012 - 23:05

Byłam u lekarza,mam zwolnić tempo i nie przejmować się byle błachostkami bo wyląduje w szpitalu.

żyjemy w takich czasach , ze jest to niewykonalne <bezradny></span> trzeba próbowac , choc na to tez trzeba miec sily <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#10 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 stycznia 2012 - 09:02

Dziekuję Magdaaaaa

#11 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 29 stycznia 2012 - 10:16

Walczę sama ze sobą i swoja depresją i nerwicą

Wiem coś o tym :-(
U mnie jest podobnie :-(

Byłam u lekarza,mam zwolnić tempo i nie przejmować się byle błachostkami bo wyląduje w szpitalu.

Też mi tak powiedział, ale niestety nie udaje mi się...

#12 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 03 lutego 2012 - 21:16

Staram się ze wszystkich sił,by wziąć się w garść. :-)

#13 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 04 lutego 2012 - 08:12

Staram się ze wszystkich sił,by wziąć się w garść. :-)

viola, bardzo się cieszę. Wiem, że to nie takie proste, ale trzeba próbować. I cieszyć się małymi rzeczami i doceniać to co się ma <pocieszacz></span>