Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasza cera

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
164 odpowiedzi w tym temacie

#21 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 10 października 2007 - 09:50

hahahaha ja jak kiedys do kosmetyczki poszłam to horror przezyłam hahahaha :P nakłuwala mnie igła, wyciskała, potem ( i przed zreszta tyz:P) jakies mazidło na twarz nałozyła :P bleeee i jak wyschło to mi twarz zaschła :P potem twarzyczke mialam jak burak prawie tydzien :P ( całe ferie w domciu spedziłam bo zaden makijaz tego nie zakrywał :P) ale po 3 wizytach moja bużka była (opóchnieta :D) gładka jak pupcia elfiej panny :mrgreen:
opóchlizna zeszła, a z tradzikiem potem juz mialam naprawde o wiele mniejszy problem :P i do kosmetyczki chodziłam juz zadziej :D

no cóz dla urody trzeba czasem pocierpiec hahahaha ale musze szczerze przyznac ze w moim przypadku naprawde warto było :D

#22 przyimek

przyimek
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 15 października 2007 - 16:06

a ja na teraz odkryłam FaceOkay i nie chodzę do kosmetyczki. Moje wągry i inne "niedoskonałości" poszły w zapomnienie :mrgreen:

#23 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 22:05

ja mam normalną, tylko w strefie "T" jest nieco sucha. używam kremu nawilżającego i ochronnego i po sprawie...
Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja

#24 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 22:36

a ja mam mieszaną :-( używałam różnych żeli czy toników i narazie najlepszy okazał sie tonic perfecty. teraz testuje ziaję nuno. zobaczymy... tyle że u mnie dochodzi jeszcze jeden problem mam straszne rumieńce. jak tylko troszke wypije, albo zrobi mi się ciepło to wyglądam jak burak. nie wiem czemu i n ie wiem jakich powinnam używać do tego kremów <bezradny></span>
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#25 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 lutego 2008 - 15:19

ja jeszcze 'dojrzewam' więc czasem jaki mały pRyszard wyskoczy ;-)
ej, często mi mówią babki, że chciałyby mieć taką cerę jak ja.. a ja się tylko wkurzam, na te pryszczyki malutkie.. na te wągierki małe na nosie, z którymi walczę każdego wieczora.. przemywanie jej tonikiem (silnym, z alkoholem) , który z kolei wysusza... no i potem kremy.. babrania się jest.. ;-)
ale jakoś wyglądam.. tylko bada jestem... i sińce pod oczami okropne... :/
nie ma mnie tu i nie będzie.

#26 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 24 lutego 2008 - 03:18

ja mam cere mieszane ze sklonnosciami przetluszczania sie :cry: czesto musze uzywac pillingow do twarzy a pozniej kremow :roll:

#27 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 13:24

Mam taką samą Ninko.
Trudno dbać należycie o taką cerę.
Mam naprawdę dużą gamę kosmetyków do cery mieszanej.
Trzeba tylko uważać, aby nie przesuszyć cery bo mi np. zaraz robią się zmarszczki.
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#28 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 25 lutego 2008 - 14:20

ja również mam cerę mieszaną co sprawia mi duzo kłopotów ze znalezieniem odpowiednich kremów.
jednak gdy dostałam od bratowej krem z Nivea Visage moja cera znacznie sie poprawiła i nie sprawia juz problemu

Załączone miniatury

• krem.jpg

#29 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 17:53

też mam mieszaną i lubie kremik skinset vichy i fajna pianka jest do tego,inne kremy matujce coś mi nie pasują :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#30 Ola_La_A

Ola_La_A
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 27 lutego 2008 - 22:47

Ja mam niestety suchą i wrażliwą :/ jedyny krem,którego moge uzywać to zwyczajny Nivea,bo tylko on dobrze nawilza moją skórę i nie przyczynia sie do powstawania czerwonych plam O.o
Zazwyczaj po zajeciach na uczelni zmywam makijaz i kładę na twarz gruba warstwę kremu,gdy się wchłonie to nastepną i tak dopóki nie pójdę spać :P
'I'll Stay Forever In My Dreams Where You Are Near...' :*

#31 Ninka

Ninka
  • Użytkownik
  • 1 757 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 02:41

Dorotea, ja jak sobie przesusze skore to zaraz mi sie luszczy na czole i nosie nawet Nikola mi czasem mowi mamo skora ci schodzi :shock:

#32 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 28 marca 2008 - 12:52

ja chyba mam mieszana, policzki mam sliczne i gladkie bez wagrow i wypryskow a czolo to jak po wojnie z komarami <aaa11></span> wiecznie cos tam wyskoczy a ja to cisne przez trzy dni zz rzedu i pozniej mam blizny :(
ale teraz kupilam jakis krem na ebayu i jest troche lepiej, wypryski coraz rzadsze i blizny zeszly :lol:
twarz myje zelem clearasil i uzywam toniku z Clean & clear do cery z wagrami i tez z garnier czysta skora na rozszerzone pory
ale mysle ze umowie sie na wizyte do kosmetyczki bo jak widze dziewczyny z taka gladziutka skora to mnie nosi z zazdrosci :( tez chce
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#33 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 28 marca 2008 - 14:16

angik1683, a co za krem kupiłaś?
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#34 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 28 marca 2008 - 14:30

nie pamietam teraz nazwy, ale nie jest to jaks firma typu Loreal czy cos w tym stylu. To jakis taki na bazie ziolek itp :) zobacze w domku i napisze pozniej. W kazdym razie blizny mi schodza a krem kosztowal £5.00 to jakies 20zl :)
sl-11609.png

#35 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 28 marca 2008 - 14:30

Moja koleżanka używa z Perfecty i mówi, że jej blizny wszystkie pojaśniały.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#36 Princessa

Princessa
  • Użytkownik
  • 197 postów

Napisano 28 marca 2008 - 19:18

Ja niedawno kupiłam kosmetyki z serii Normaderm Vischy. Żel głęboko oczyszczający, tonik, krem na dzień i krem na noc. Jeszcze efektow nie widac bo bardzo krotko uzywam, ale mam nadzieje ze okażą sie skuteczne. Cerę mam że tak powiem mieszaną z niedoskonałościami typu zaskurniki rozszerzone pory i czasem wypryski, szczególnie po okresie jest nieciekawie....

#37 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 29 marca 2008 - 08:55

wyszło mi, że mam skórę wrażliwą. Dla mnie to nie nowość, od kiedy pamiętam miałam w okolicy żuchwy delikatne, prawie nie widoczne krostki. Rzadko który produkt nie wywołuje u mnie alergii. Chociaż przyznam, że z wiekiem stan cery mi się poprawia :-)
Dołączona grafika

#38 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 marca 2008 - 17:08

angik1683, a co za krem kupiłaś?

no wiec krem nazywa sie Botanica- moisture balm, jak juz pisalam kupilam go na ebayu za £5.00
sl-11609.png

#39 kasiulka

kasiulka
  • Użytkownik
  • 270 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 10:54

ja mam cerę tłustą i muszę wam powiedzieć o moim ostatnim odkryciu własnie dal tej cery. stosuję codziennie rano i wieczorem zel i tonik Olay do cery tłustej a do tego wieczorem krem na noc Olay jest tylko jeden do każdej cery. buzia ładnie wygląda zaczerwienienia znikają a małe wypryski goją.bardzo polecam. :lol:
Cierpliwość...to spokój, że przecież się stanie!
Dołączona grafika

#40 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 30 kwietnia 2008 - 11:00

Olay to chyba droga firma :roll:
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...