Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Samoopalacze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
309 odpowiedzi w tym temacie

#61 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 21 marca 2008 - 18:21

Ostatnim razem mialam Johnsonna (czy jak sie to pisze), taki w zoltym opakowaniu... i przenigdy wiecej go nie kupie :evil: No po prostu paskudny - nieladny zapach, plamy i jeszcze bardzo mnie uczulal, wszystko mnie swedzialo :-/ :evil: Teraz mam z kolastyny o zapachu kokosa, mniam :mrgreen: Kurcze.. pasowaloby jakies fotki wstawic moze :mrgreen:

#62 smerfetkahh

smerfetkahh
  • Użytkownik
  • 1 292 postów

Napisano 21 marca 2008 - 19:02

Ja kupuje zawsze ten sam,jest super po 20 minutach widac roznice nie zostawia plam,nie jestes zolta,kosztuje 3 euro i starcza na dlugo nie wiem czy w PL jest,ale kilku osoba z PL wysylam go regularnie ;-)

#63 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 22 marca 2008 - 01:36

Ja to używam jedynie kremu OLAY (with a touch of sunless tanner :-P ) Ślicznie pachnie i nadaje skórze taki złocisty lekki kolorek. Mmmmm :-P

Załączone miniatury

• OLYESBMLGT.jpg

#64 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 22 marca 2008 - 10:49

jeszcze go nie próbowałam..

#65 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 22 marca 2008 - 13:04

nie widzialam takiego w sklepach :roll: ile kosztuje ? :-D

#66 impresja

impresja
  • Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 22 marca 2008 - 13:25

Ja nie wiem ile kosztuje w Polsce, ale kupiłam go w Londynie w promocji kosztował coś koło 8 funtow...

#67 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 22 marca 2008 - 13:28

Ahaaa :mrgreen: Porozgladam sie w PL i moze znajde :mrgreen:

#68 unifine

unifine
  • Użytkownik
  • 127 postów

Napisano 23 marca 2008 - 10:03

Lancome - Flash bronzer - ja używam od prawie 1,5 roku - do całego ciała i twarzy - rewelacja - daje fajną opaleniznę i ma fantastyczne dorbinki brokatu - skóra jest po niem rewelacyjna.
Kobieta zmienną bywa....

#69 paulcia

paulcia
  • Użytkownik
  • 395 postów

Napisano 27 marca 2008 - 21:05

Ostatnim razem mialam Johnsonna (czy jak sie to pisze), taki w zoltym opakowaniu... i przenigdy wiecej go nie kupie :evil: No po prostu paskudny - nieladny zapach, plamy i jeszcze bardzo mnie uczulal, wszystko mnie swedzialo :-/ :evil:

tez mam ten i też nie jestem z niego zadowolona :-/ zapach w sumie ładny, ale plamy faktycznie robi i źle się rozprowadza
Dołączona grafika

#70 1parasolka

1parasolka
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 04 kwietnia 2008 - 16:02

no ja używam dove summer glow i jestem bardzo zadowolona z efektów. Do ciała używam balsamu z tymi rozświetlającymi drobinkami, a do twarzy kremu do jasnej cery. <opalanko></span>

#71 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 06 kwietnia 2008 - 13:13

no ja używam dove summer glow i jestem bardzo zadowolona

to tak jak ja 8-) też bardzo lubie ten balsamik :-P
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#72 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 14:32

W sumie to nigdy nie uzywalam samoopalacza, ale chcialabym i mam ptranko do Donn lub 1parasolka skoro jestescie zadowolone to prosze napiszcie czy ten dove summer glow nie robi plam na ciele albo jak to jest z kapiela no bo przeciez to tylko krem parwda czy taki samoopalacz sie zmywa? :P jak to jest?

#73 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 14:47

Olciiia, dove summer glow to balsam brązujący (jest w dwóch wersjach: 1). dla jasnej karnacji i 2). dla ciemnej karnacji)... nie robi plam tylko należy go równomiernie posmarować :-) bo efekty już są na drugi dzień od posmarowania (ja smaruje na noc - rano widzę lekką opaleniznę) najlepiej smarować kilka razy to wtedy jest ładniejszy efekt... :-) jak sie będzie smarowało co kilka dni..jest ładna opalenizna, jak sie przestanie to on poprostu się zmywa pod prysznicem ale nie tak od razu... wystarczy że się smaruje nim 2-3 razy na tydzień i ma się opaleniznę.
Ostatnio się nim posmarowałam w czwartek i do dzis widzę że jeszcze go mam na skórze choć już tyle razy sie myłam :-P

#74 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 kwietnia 2008 - 15:15

No niezle mysle ze chyba kupie go sobie bo sama jestem ciekawa, skoro tak szybko widac efekty to super, tylko boje sie troche ze jak w koncu zacznie sie zmywac to wtedy w jednym miejscu zejdzie a w drugim jeszcze nie i wtedy... ale nie ma co gdybac musze najpierw sprobowac. :)

[ Dodano: 2008-04-15, 16:16 ]
Dziekuje za rade Donn :)

#75 Dzastin

Dzastin
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 21 kwietnia 2008 - 09:18

no ja używam dove summer glow i jestem bardzo zadowolona

ja tez go używam,rewelacyjny jest i na drugi dzień widać już efekty i długo się utrzymuje :-)

a do twarzy używam LOREAL NUTRIBRONZE :-)

#76 blase

blase
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 21:10

ja uzywam dove summer glow do ciala plus krem bronz do twarzy. mam juz spora wprawe wiec nie zostawia plam i jestem bardzo zadowolona z opalenizny chociaz nie uzywam go przez caly rok, tylko od poznej jesieni do wiosny zeby sie troche uatrakcyjnic;)

#77 iggy

iggy
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 21:35

A co to znaczy,że masz sporą wprawę?Co robic żeby nie miec po tych wszystkich specyfikach plam?Ja za kazdym razem jak uzywałam wygladałam jak krówka.co mogę robic źle?

#78 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 21:40

Może źle rozsmarowujesz, trzeba wetrzeć samoopalacz aż do całkowitego wchłonięcia a nie zostawiać go do wchłonięcia jak balsam.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#79 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 21:42

Wydaje mi sie ze z ta "wprawa" to chodzi o rownomierne rozprowadzenie bo czasami jak nie dokladnie to zrobisz-zostaja plamy na ciele i nieladnie cos takiego wyglada...

#80 iggy

iggy
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 22 kwietnia 2008 - 21:44

naprawdę się staram ;-) chyba muszę kogoś zatrudnic do tego wsmarowywania.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych