Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Samoopalacze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
309 odpowiedzi w tym temacie

#41 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:14

dokładnie,chociaż jak kogoś stac to to jest super rozwiązanie,co do cen teraz to nie wiem,bo ja już jakiś czas temu robiłam,teraz jest bardziej rozpowszechnione więc możliwe że troche taniej
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#42 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:18

a ile coś takiego się trzyma? a nie brudzi ubrań?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#43 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:21

no to raczej mi nie brudziło,a trzyma sie...trudno powiedziec,tak stopniowo sie zmywa,dośc równomiernie.pewnie zależy jak intensywnie sie szorujesz :-P mi tak jakiś tydzień sie trzymało
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#44 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:27

tom jakbym się nie myła to może dłużej potrzyma <hmm></span>
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#45 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:32

Koszt całego ciała w granicach od 70 zł do 100 zł.

Air Brush jest metodą polegającą na użyciu samoopalacza w formie prysznica. Efekt utrzymuje się tak samo jak po zastosowaniu samoopalacza,ale nie ma zacieków i smug, a opalenizna jest równomierna.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#46 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 06 lutego 2008 - 08:44

ja uzywam samoopalacza z Ziaji-Sopot :-D

#47 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 18:55

Teraz testuje Nivea Body Summer Beauty...zobaczymy jak opala. kupilam bo Calineczka i Jewel polecaly ;-)
Ach...pieknie pachnie...jak normalny balsamik a nie opalizujacy.

do tej pory uzywalam Dove Summer Glow zmieszany z samoopalaczem i bylam zadowolona
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#48 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 20:02

Teraz testuje Nivea Body Summer Beauty...zobaczymy jak opala. kupilam bo Calineczka i Jewel polecaly
Ach...pieknie pachnie...jak normalny balsamik a nie opalizujacy.

do tej pory uzywalam Dove Summer Glow zmieszany z samoopalaczem i bylam zadowolona

madziu napisz jaki jest :-D

#49 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 20:24

ja już o nim też pisałam :-P opala w miare nieźle, już po 2 razach widać różnicę, ale po 4 dniach jak się nie smarowałam, to już zero efektu <bezradny></span> no i ten smrodek :-? na skórze nie pachnie juz tak ładnie jak przed nasmarowaniem się <bezradny></span>

#50 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 20:54

ale po 4 dniach jak się nie smarowałam, to już zero efektu

no to chyba normalne, bo wiadomo ze jak sie prysznicujesz co dzien to sie zmywa wiec trzeba uzupelniac ;-)

no i ten smrodek :-?

jak to :roll:

na skórze nie pachnie juz tak ładnie jak przed nasmarowaniem się <bezradny></span>

ja sie posmarowalam kilka godzin temu i nie "smierdze" :-D
mam ten z ciemnym koreczkiemDołączona grafika
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#51 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 21:13

ja sie posmarowalam kilka godzin temu i nie "smierdze"

Madzia ja "smrodek" czułam dopiero na drugi dzień ;-) a może to też od rodzaju skóry zależy ? nie znam się :-P ale na mnie było czuć jak po zwykłym samoopalaczu <bezradny></span> albo po solarium, taki specyficzny zapach <bezradny></span>

#52 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 21:17

taki specyficzny zapach

rozumie:) no coz...zobaczymy co sie bedzie dzialo:)

#53 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 09 lutego 2008 - 21:18

zobaczymy co sie bedzie dzialo

dokładnie ;-) może akurat Tobie spasuje ;-)

#54 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 lutego 2008 - 16:15

Melduje;) bo zapomniałam
Jak dla mnie jest super, nie śmierdzi od samego nałożenia az po efekt opalenizny, tak wiec polecam:) i ladny kolorek wychodzi

#55 mOtOcYkLiStKa

mOtOcYkLiStKa
  • Użytkownik
  • 107 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 21:52

ja wolę balsamy brązujące 8-)
Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja

#56 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 23:28

Wiecie ci kupiłam ostatnio balsam brązujący Johnsons i powiem szczerze, że jest super. Nie dość, że pachnie świetnie jakimiś kokosami to jeszcze mam skórę ciemniejszą jak po Nivea. Mam wrażenie czasami, że te balsamy Nivea są przereklamowane :roll:
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#57 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 16 lutego 2008 - 23:56

Wiecie ci kupiłam ostatnio balsam brązujący Johnsons

Kiedyś go kupiłam i efekt było widać już po pierwszym użyciu... Ale niestety miałam straszne uczulenie, tak mnie skóra piekła, że nie szło wytrzymać :shock: A myślałam, że z firmy Johnson's to właśnie będzie delikatny. Ale już taka jest ta moja skóra alergika <bezradny></span>

#58 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 21:36

Ja używam balsamiku brązującego do ciała Dove Summer Glow i jestem bardzo zadowolona a do twarzy kremu Soraya. Oczywiście nie w każdy dzień, bo to są kosmetyki brązujące. Ale najbardziej te polecam, bo wydały mi się najlepsze. :) Kremik na twarz trzeba dokładnie, równo posmarować żeby ładnie utworzył opaleniznę. Raz nałożyłam nie równo i byłam w "ciapki" tu więcej, tam mniej :D ale fluid wszystko zakrył...Krem jest naprawdę bardzo dobry już po 3-4godzinach widać na twarzy lekką opaleniznę..

Załączone miniatury

• tn_9353.jpg
  • product.jpg

#59 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 28 lutego 2008 - 22:45

Ja dziś kupiłam Garnier Skóra Muśnięta Słońcem :D Jak użyję, to wyrażę swoją opinię :mrgreen:

[ Dodano: 2008-03-16, 23:28 ]
Wyrażam swoją opinię - sprawdził się w 100% :) Kolor skóry jest bardzo ładny i, co ważne, równomierny, chociaż nie przykładam się jakoś wyjątkowo do jego nakładania. No i wreszcie kosmetyk brązujący, na który nie mam uczulenia :mrgreen:

#60 Alicyjka35

Alicyjka35
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20 marca 2008 - 09:58

JA TEZ UZYWAM SAMOOPALACZA Z FIRMY GARNIER JUZ OD ROKU I JESTEM BARDZO ZADOWOLONA. SPRAWDZIL SIE W 100%! DLATEGO POLECAM! :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych