Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Samoopalacze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
309 odpowiedzi w tym temacie

#21 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 stycznia 2008 - 11:48

Niedawno okdrylam balsam brazujacy firmy Nivea
Po raz pierwszy skora jest brazowa a nie pomaranczowa a do tego swietnie sie rozprowadza

Załączone miniatury

• 2461m.jpg

Dołączona grafika
Dołączona grafika

#22 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 14 stycznia 2008 - 11:49

To prawda, ja też odkryłam go niedawno ale kupiłam dla ciemnej karnacji i naprawdę jestem mocno opalona i to bez solarium. Jeszcze ma ładny zapach.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#23 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 14 stycznia 2008 - 12:08

Jewel, ja tez dostalam dla ciemnej mimo , ze mam jasna ale efekt bardzo mi sie podoba

Jeszcze ma ładny zapach.

cudny jest zapach
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#24 Roszpunka

Roszpunka
  • Użytkownik
  • 1 980 postów

Napisano 14 stycznia 2008 - 13:01

Po raz pierwszy skora jest brazowa a nie pomaranczowa a do tego swietnie sie rozprowadza

To prawda, ja też odkryłam go niedawno ale kupiłam dla ciemnej karnacji i naprawdę jestem mocno opalona i to bez solarium. Jeszcze ma ładny zapach.

Dzięki dziewczyny! Pomogłyście mi w wyborze. Mam w marcu wesele brata i chcę zacząc poprawiać koloryt skóry żeby za blado nie wyglądać. Do tej pory używałam Garniera -skóra muśnięta słońcem-ale ten zapach bardzo przeszkadzał mojemu Misiakowi. Wypróbuje Nivea! :mrgreen:

#25 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 15 stycznia 2008 - 17:26

Dołączona grafika

Jak dla mnie super :)
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#26 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 15 stycznia 2008 - 23:52

a mi żaden nie odpowiada,zawsze coś nie tak :-/ najczęściej zapach albo to że brudzi ubranie.raz miałam jakiś Diora nawet dobry był ale ta cena...jak już to tylko na specjalne okazje
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#27 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 17 stycznia 2008 - 13:05

Moja znajoma uzywa balsamu brazujacego Sopot z Ziaji- mowi, ze jak dla niej super.
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#28 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 30 stycznia 2008 - 14:37

Niedawno okdrylam balsam brazujacy firmy Nivea

kupiłam go wczoraj :-D rozprowadza się ok, pachnie też ładnie, ale dzisiaj jakoś mi skóra śmierdzi jak po jakimś zwykłym samoopalaczu :-/ jakoś tak dziwnie <bezradny></span> kolorku już po 1 razie odrobnke widać, ale w niektórych miejscach można zauważyć jakiś małe zacieki <bezradny></span> jak bym go miała ocenić w skali 1-5 to chyba tylko 3 bym dała :-|

#29 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 17:28

ja nie uzywam...kieeedy kiedys jakistam kupiłam i mimo ze sie ładnie rozprowadzał i ładnie pachniał to byłam po nim zółto-pomarańczowa...potem kupiłam inny i ten z kolei ładny kolor dawał ale byłam jak dalmatyńczyk... caała łaciata :P i od tamtej pory przestałam qpowac :P
moze jeszcze sie kiedys skusze <hmm></span> :?:

#30 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:24

mi niektóre pobrudziły ubrania i to już nie zeszło :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#31 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:25

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: to ja juz zmieniłam zdanie....wole być blada....

#32 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:28

i to niby jest tak że tylko dopóki sie nie wchłonie to brudzi a to lipa jakaś bo mi po kilku dniach brudziło a najbardziej to staniki :-/ i takie obcisłe ubrania

#33 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:40

mi niektóre pobrudziły ubrania i to już nie zeszło :-/

Bo po pierwsze musisz odczekać z godzinkę a nawet 30 min dopóki się nie wchłonie i najlepiej nakładać na noc.

Ja od dobrych 7 lat używam non stop samoopalacza i dla mnie nie ma znaczenia jaki. Samoopalacz wolę niż balsam brązujący.

#34 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:44

no i czekałam ale potem i tak brudziło <bezradny></span> troche tak jakby sie ścierał,a dla mnie bez różnicy czy brązujący czy samoopalacz,jakoś żaden mi sie pasuje,nawet takich do opalania w solarum z bronzerem nie lubie :-/

#35 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:50

Trzeba się przyzwyczaić. Wszystko ma swoje minusy ale wolę śmierdzieć nić palić skórę na solarium.

#36 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 22:54

a opalanie natryskowe?co myślicie?ja z przymusu byłam kilka razy,nawet ładny efekt,tylko że troche za drogo

#37 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:07

??? a ja widziałam cós takiego na teledysku pink <umieraam></span> mam nadzieje ze w realu to troche inaczej wyglada <ojejkuu></span>
a tak z ciekawości...ile taka przyjemność ???

#38 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:09

natryskowe to takie jakie mają kulturyści przed zawodami?
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#39 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:10

Madae no pewnie że inaczej.ja byłam na takim co pani opryskuje nie kabina bo lepszy efekt,dodatkowo odcieniami można sobie wyszczuplic uda,brzuch...a na specjalną okazje dodac złote drobinki.ja płaciłam 160zł

[ Dodano: 2008-02-05, 23:11 ]
kulturyści to sie czymś takim specjalnym smarują to sie odrazu zmywa i bardzo brudzi

#40 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 05 lutego 2008 - 23:12

Moja koleżanka ma to w swoim gabinecie i nawet drogo ale to się robi na wyjścia jakieś a nie na codzienne. Mówiła, że nie warto.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych