Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Samoopalacze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
309 odpowiedzi w tym temacie

#301 Nela11

Nela11
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 19 października 2015 - 10:56

w douglasie jest ? I po ile ?

Nie patrzyłam tak szczerze czy tam jest, musiałabym się przejść. Ale myślę, że i tak warto do Douglasa zajrzeć. Ja kupowałam po 59 zł, ale wydajna jest więc wiem, że wystarczy na długo.

#302 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 29 października 2015 - 12:45

Ja używałam kiedyś samoopalacza ale mam złe doświadczenia, zostawiał zacieki i kolor nie był zbyt naturalny. Dlatego teraz stawiam raczej na naturalną opaleniznę, a w zimie na naturalną bladość :)

#303 elizka7676

elizka7676
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 31 października 2015 - 16:50

ja raczej tez nie jestem skłonna do używania samoopalaczy jednak ostatnio przed weselem musiałam nadać troche koloru skórze, bo jestem z reguły bardzo blada, uzyłam magic bronze z bielendy bo był w piance a skłyszałam, że takie nie zostawiają smug. Efekt był bardzo natruralny i nie brudzi ubrań

#304 Sikorka_91

Sikorka_91
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 04 listopada 2015 - 20:45

Też miałam tę piankę Magic Bronze z Bielendy. Bardzo mi odpowiadało to, że nie trzeba było jej wcierać, starczyło tylko lekko przejechać ręką po skórze i nie było żadnych smug.

#305 roksi

roksi
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 05 listopada 2015 - 22:37

Ja rzadko używam samoopalaczy, głównie ze względu na nieumiejętność równej aplikacji :) ale są zdrowsze od solarium to pewnie :) jeśli decyduję się, to raczej kupuję coś z apteki /vichy/, skóra jest nieco bardziej śniada, ale nic nie zastąpi słoneczka

#306 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 29 grudnia 2015 - 22:54

Jeżeli chodzi o aplikację, to warto zadbać o odpowiednie przygotowanie 

Czyli peeling, nastepnie balsam do ciała, a później można aplikować samoopalacz.

Ale do nakładania go polecam specjalną rękawicę.

Dzięki temu unikniemy smug, brudnych rąk

st-moriz-rekawica-do-aplikacji-samoopala

#307 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 29 grudnia 2015 - 23:41

mam :-) świetna rzecz i wbrew pozorom łatwo się pierze, więc jest wielokrotnego użytku :-)

Użytkownik Mycha84 edytował ten post 29 grudnia 2015 - 23:42

#308 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 03 lutego 2016 - 13:11

Ja nie potrafię obslugiwac sie samoopalaczem. Raz probowalam zostaly wielkie paskudne plamy wiec zrezygnowalam :)

#309 EpicMimi

EpicMimi
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 04 lutego 2016 - 14:27

Ja nigdy nie stosowałam samoopalaczy ^^

#310 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 20 lutego 2016 - 22:08

Też miałam tę piankę Magic Bronze z Bielendy. Bardzo mi odpowiadało to, że nie trzeba było jej wcierać, starczyło tylko lekko przejechać ręką po skórze i nie było żadnych smug.

Moja siostra używała tej pianki Magic bronze w wakacje i po wakacjach, żeby dłużej utrzymać naturalną opaleniznę. Bardzo ją zachwalała, że nic nie brudzi i nie zostawia zacieków, a kolor rozkłada się równomiernie. Może sama jej nawet kiedyś wypróbuje :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych