Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Samoopalacze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
309 odpowiedzi w tym temacie

#221 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 10:43

dziewczyny a smarujecie całe ciało tymi balsamami?? czy jak?
Twarz też?plecy? jak to jest... :?:
Ja sobie pozniej wyskocze i kupie balsam polecany przez Weronike:)

iv09i09kftvt0mdm.png

#222 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 14:55

kattie21, ja mam z tej serii samoopalacz do buzi i mi też śmierdzi jak cenionce, ale ładnie opala ;) nie na pomarańcz <umieraam></span> więc ja sobie tam chwalę :) idzie pocierpieć :)

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#223 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 15:02

Ja uzywam balsami brazujacego z Garniera i jestem z niego bardzo zadowolona <ookk></span> <ookk></span>

Nawet ladnie pachnie :-P
Skora jest nawilzona i mila w dotyku.
Po 4 dniach codziennego uzywania - ladny kolorek :-)
Nie jestem pomaranczowa, ale tak lekko opalona ;-)
A wezmy pod uwage to, ze naturalnie jestem blada jak maka :oops: :oops:

Polecam :-)

Załączone miniatury

• 12623.jpg

#224 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 15:15

tak chwalicie tego Garniera że ja też spróbuje :-D
używałam do tej pory balsamu z Dove, ale on śmierdzi, tzn trzeba go zmyć po wchłonięiu bo nie da się wyjść na miasto np bo strasznie śmierdzi i czuć go :-( ale efekt był całkiem zadowalajcy zwłaszcza na moich bladych nogach:-)

Załączone miniatury

• c_big1315131.jpg

#225 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 15:20

seli19, a ja go też mam i mi właśnie nie śmierdzi, może nie pachnie, ale nie jest to odór jak nie wiem, żebym na miasto nie mogła wyjść :)
Chwalę go sobie, skóra jest po nim piękna, miękka i świecąca drobinkami brokatu :) <serduszka></span>

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#226 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 18:22

Dove też miałam jakiś czas. I pachniał ... przez pierwsze 3 minuty ... potem prysznic <umieraam></span> właściwie nie zużyłam całego, nie dałam rady zapachu znieść :P choć opalenizna wyszła właściwie pod brąz podchodząca, potem dołożyłam do niej naturalną i włala ... nie musiałam się ze smrodem użerać <leze12></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#227 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 19:39

Ja tez aktualnie tego z Dove uzywam, i najmniej narzekam na smrodzik :lol: :lol:
Najgorszy zapach miał właśnie Garnier i Jonson&Jonson ;-)

A ten jest fajny, bo ładnie opala, i zapach jakoś mi podszedł :-P :-P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#228 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 10 czerwca 2010 - 20:49

również kupiłam dove, na początku przez 30 min super zapach balsamu, a później zapach samoopalaczowy wyszedł, ale powiem że bardzo delikatny + za kolor naturalny
Dołączona grafika

#229 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 20:59

Ja sobie zakupiłam balsam brązujący z NIVEA do jasnej cery....
Rozprowadza się dobrze, po pierwszym użyciu widzę delikatną zmianę. Tylko troszke zapach nie ten teges... no ale da sie wytrzymać
A wy dziewczyny smarujecie też plecy??bo ja tylko nogi i brzuch bo nie chce gdzie indziej zrobić sobie plam?
jak to jest?

iv09i09kftvt0mdm.png

#230 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 21:15

Melodia19 ja tylko nogi. jedynie one najgorzej mi się opalają na słońcu i na solarium ...pierwszy raz słyszę żeby plecy samoopalaczem samemu robić :roll: a co do brzucha to też nie jestem za bo Mój chyba by mnie wyśmiał za to że do połowy brzuch mam wysmarowany a w górę nie ..troszkę to zabawne jak na to popatrzeć z boku.

niektóre dziewczyny tez ręce smarują
Dołączona grafika

#231 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 21:20

dobra, no bo tak mówią ,ze całe ciało się smaruje i w ogole....
dlatego chyba też zostane tylko przy nogach... bo jak smarować brzuch to plecy białe będą?
zostane chyba przy nogach

iv09i09kftvt0mdm.png

#232 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 15 czerwca 2010 - 21:41

Melodia19 można smarować brzuch i plecy do połowy ..ale ja osobiście bym źle się czuła wiedząc żejak podniosę koszulkę to do połowy jestem 'kolorowa'
Dołączona grafika

#233 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 09:53

Melodia19, ja smaruje cale cialo i nie wyobrazam sobie, aby robic inaczej ;-) plam nie zauwazylam, moze mam wprawe w nakladaniu balsamu ? :mrgreen:

#234 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 10:10

Chwalę go sobie, skóra jest po nim piękna, miękka i świecąca drobinkami brokatu :)

Aniu skoro mowa o drobinkach brokatu to nie masz balsamu summer glow tylko silk lotion glow w białym opakowaniu a ten opalający jest w takim kremowym opakowaniu, i ten z drobinkami złota jest faktycznie super i pięknie pachnie, też go używam na specjalne okazje :mrgreen:

Załączone miniatury

• 3244.PNG

#235 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 18:27

Madzik :) wytłumacz mi jak smarujesz całe ciało ? nawet dłonie? stopy ? pupę ? ..nie przeszkadza Ci delikatny zapach ? jakiego balsamu używasz ?
Dołączona grafika

#236 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 18:42

dobra, wiec tak ;-)

Cialo smaruje cale z wyjatkiem twarzy i dloni ;-)
Naprawde nie mam problemu z nalozeniem balsamu na plecach.
Pytalam sie M i mowi, ze plam nie ma :lol:
Stopki tez balsamuje, ale tutaj trzeba wziac minimum balsamu i bedzie dobrze :-)
Dlonie pozniej dokladnie myje mydlem. Zmora sa dla mnie jedynie plamy wokol paznokci :-x Ale cytryna pomaga :lol:

Obecnie uzywam Garniera i jestem z niego zadowolona ;-)
Ladnie cialko brazowieje (uzywam go regularnie od 2 tygodni, bo w sobote ide na wesele i musze ladnie wygladac :-P ) Zapach OK ;-) Nie jest taki straszny.

Moge polecic rowniez takie balsamy brazujace, ktore pachna naprawde ladnie, ale efekty sa mniej zadowalajace.
Kolastyna pachnie kokoskiem <dreams></span> Ale nie widzialam tego balsamu w sklepach juz od dawna i nie wiem czy jeszcze go produkuja <co></span> <hmm></span>
A perfecta ma zapach budyniu smietankowego <jezorek11></span> Naprawde bardzo fajny i zmyslowy, ale uzywalam go przez kilka dni z rzedu i nie widzialam roznicy :->

Załączone miniatury

• kolastyna.jpg
  • Perfecta%20Bronze_Balsam%20jasna%20karnacja.jpg

#237 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 18:46

eeee ... jakoś nie wyobrażam sobie smarować balsamem tylko jednej części ciała ... a jak? normalnie ... ręką :lol: przecież to paskudnie wygląda jak np. nogi są brązowe, a reszta biała :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#238 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 19:11

Madzik :) a co z rękoma ? kurcze bo nie wiadomo jaki odcień będzie miał dany balsam ..jeden może mieć ciemniejszy drugi jaśniejszy ..u Ciebie nie robi się linią dzielącą dłonie od rąk posmarowanych balsamem ?
Dołączona grafika

#239 Madzik :)

• Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 19:15

u Ciebie nie robi się linią dzielącą dłonie od rąk posmarowanych balsamem ?

nie :-D :-D :-D

dobra, teraz mozesz dobrac balsam do karnacji, bo masz podzielone na te dla jasnej i ciemnej karnacji ;-) ja uzywam do jasnej ;>

#240 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 czerwca 2010 - 19:23

teraz mozesz dobrac balsam do karnacji, bo masz podzielone na te dla jasnej i ciemnej karnacji ;-) ja uzywam do jasnej ;>

ja raz kupiłam do jasnej karnacji to w ogóle na mojej skórze nie było rezultatu - był za jasny <bezradny></span> a znowu jak użyję ten do ciemnej to jak na ręce to trochę za ciemny
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych