Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Samoopalacze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
309 odpowiedzi w tym temacie

#201 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 18 grudnia 2009 - 20:08

cóż posmarowałam się... i chyba jest dobrze :-D nawet zapach da się wytrzymać... :-P no ale coś więcej będę mogła powiedzieć po paru dniach ;-)

[ Dodano: 2009-12-21, 10:27 ]
chwyta mnie brąz... i to beż żadnych plam tylko równo i ładnie :mrgreen: :mrgreen: jestem zadowolona :-D
Dołączona grafika

#202 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 stycznia 2010 - 12:11

Raz w zyciu stosowalam samoopalacz.Dosc,ze bylam pomaranczowa jak <>,to na kolanach i lokciach mialam jakies wielkie brazowe laty.A zapach tego specyfiku tez byl malo przyjemny(czysta chemia). <bezradny></span>

#203 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 07 stycznia 2010 - 10:58

JA uzywalam samoopalacza Ziaji i nie bylo tak zle. Dobrze sie rozsmarowywal, nie mialam zaciekow, opakowanie starczylo na dlugo, opalenizne ladna mialam juz po 4 posmarowaniach. Zszedl mi dopiero po 2 tygodniach, wiec nie jest tak zle. Tylko zapach mi nie odpowiadal, orzechowy jakis, nie podobal mi sie.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#204 papużka

papużka
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 11 stycznia 2010 - 20:02

Dziewczęta mam pytanko :-D
Na moim kremie do twarzy brązującym pisze, że używać 1-2 razy dziennie. Myślicie, że mogę normalne na niego nałożyć podkład rano? Naturalnie jak się już jako tako wchłonie :-) ?
Poza tym co sądzicie o kosmetykach brązujących z DAX cosmetics?
Kupiłam taki pomimo, że na co dzień używam Garniera "skóra muśnięta słońcem".
A no kupiłam bo Pani w drogerii powiedziała, że do twarzy i do ciała lepiej z tej samej firmy wziąć.

Dołączona grafika Dołączona grafika
Właśnie je sobie nabyłam dziś:-)

#205 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 10:32

Mysle,ze spokojnie mozesz nalozyc na niego podklad,ale dobrze byloby,zebys troche odczekala. ;-)
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#206 nutria35

nutria35
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 22:08

A ja używam samoopalacza w sprayu Golden Skin Flosleku i jestem z niego bardzo zadowolona :) Dobrze się rozprowadza, nie zostawia smug, nadaje ładną i naturalnie wyglądającą opaleniznę.

#207 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 15 stycznia 2010 - 07:11

A czy samoopalacze nie sa szkodliwe?Slyszalam,ze moga niszczyc skóre.Kolezanka gdzies wyczytala,ze nie powinno sie ich uzywac za czeto. :-/
Dołączona grafika

#208 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 stycznia 2010 - 09:56

xara, wg mnie to bujda na resorach ;-) tak samo można by było powiedzieć, że balsamy, czy inne specyfiki niszczą skórę ... w tym momencie samoopalacze mają całą gamęsubstancji odżywczych i innych podobnych ;-) jak dla mnie jedynym przeciwwskazaniem do używania jest nieumiejętność nakładania

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#209 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 18 stycznia 2010 - 09:21

Podobno przed nalozeniem samoopalacza powinno sie zrobic peeling.
Acha i unikac wcierania w brwi,bo potem sa takie rude :-D .Moja mama kiedys tak sie zalatwila,ale mielismy ubaw :lol:
Dołączona grafika

#210 martinka_81

martinka_81
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 27 stycznia 2010 - 01:16

no wlasnie mi tez sie zdaje ze po tych samoopalaczach robie sie jakas zolta. Ja jednak wole solarium, oczywiscie sprawdzone cos w stylu a nie u pani Jadzi w piwnicy :)

[ Komentarz dodany przez: Donn: 2010-01-27, 15:39 ]
temat o solarium:
solarium-vt480.htm?highlight=solarium

#211 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 17 maja 2010 - 16:35

Ja używałam Fake Bake z którym od razu po aplikowaniu uzyskujesz kolor, ale bardzo ciężko się go rozprowadza i zrezygnowałam. Pracowałam kiedyś na St. Tropez i mają kosmetyki do pielęgnacji w domu i powiem szczerze że warto spróbować bo tak samo jak przy Fake Bake kolor widoczny jest od razu i ma bardziej naturalny odcień.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#212 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 21 maja 2010 - 20:37

ja dzisiaj kupiłam balsam brązujący garniera ten co WweronikaA wkleiła zdięcie :-) moje koleżanki go uzywają i są tak cudnie opalone!! naprawdę myślałam, że po solarium są hehe :-P zobacze jak mi się będzie sprawował :-D
szczęście ma smak truskawek :D :D

#213 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 25 maja 2010 - 18:42

Po przeczytaniu postów postanowiłam kupić balsam Garniera który poleciła WweronikaA :) tylko że ja kupię do cery ciemnej ponieważ rok temu używałam kremu brązującego z firmy Lirene. Na początku kupiłam do jasne - różnica była prawie nie zauważalna, do skóry ciemnej nadawał lekki brzoskwiniowy odcień.

WweronikaA a czy po użyciu balsamu skóra śmierdzi jak przy użyciu samoopalaczy ?
Dołączona grafika

#214 mozalimona

mozalimona
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 08 czerwca 2010 - 17:24

Hej dziewczynki, mam pytanie :) uzywalyscie moze kiedys RAJSTOP W SPRAY;u ? doszly mnie sluchy ze jest bardzo podobny do samoopalacza? czy to prawda? i jak mozecie to napiszcie mi czy oplaca sie kupic, jaki, ile sie trzymal, czy bardzo brudzi itp dzieki wielkie, i prosze o wyrozumialosc bo jestem tu pierwszy raz :) pozdrawiam serdecznie:):):

#215 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 08:47

ja używam garniera ale nie wiedziałam, że jest do różnych odcieni skóry bo był tylko jeden rodzaj.. .no i kupiłam ten najsłabszy do skóry jasnej :evil: coś tam widać jeśli się nim smaruje systematycznie ale moja koleżanka ma do skóry śnadej i jak się nim raz posmaruje to jest taka opalona :!: :!: :-P ale świetnie nawilża to trzeba przyznać :-) :-) :-)
szczęście ma smak truskawek :D :D

#216 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 09:19

Ja używałam kiedyś, niestety firmy nie pamiętam. Akurat u mnie dało fajny efekt, ładnie matuje nogi, dodaje skórze kolorku, dobrałam sobie kolorek, który wyglądał naturalnie. Bardzo dobrze się rozsmarowywał, szybko wysychał. Na dodatek było na opakowaniu napisane, że zmywa się tylko mydłem, czy żelem pod prysznic. Także sprawdziłam- wsadziłam nogę pod prysznic i sama woda mi go nie zmyła.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#217 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 11:54

Ja też używam tego balsamu Garniera. Kupiłam do jasnej skóry, bo bałam się, że inny odcień będzie za ciemny, ale widzę, że rzeczywiście lepiej następnym razem kupić trochę ciemniejszy. Po jasnym efekt oczywiście jest, ale dopiero po ok 3 dniach i jest naprawdę delikatny. Zapach może nie jest jakiś najpiękniejszy, ale na pewno balsam pachnie lepiej, niż większość typowych samoopalaczy. Następnym razem kupię odrobinę ciemniejszy i będzie idealnie :)

#218 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 15:07

A ja polecam Johnson & Johnson - Johnson's Holiday Skin - Balsam brązujący
Śliczny zapach i opalenizna sliczna, ktora tworzy sie stopniowo ;)

#219 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 15:45

Śliczny zapach

tfu tfu tfu ... przecież to śmierdzi niesamowicie :shock: zresztą jak wszystkie tego typu balsamy ...

Ale kolor rzeczywiście bardzo ładny wychodzi, i równomiernie i powoli schodzi.

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#220 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 09 czerwca 2010 - 16:00

Śliczny zapach

tfu tfu tfu ... przecież to śmierdzi niesamowicie :shock: zresztą jak wszystkie tego typu balsamy ...

Ale kolor rzeczywiście bardzo ładny wychodzi, i równomiernie i powoli schodzi.

No nie wiem, mi tam pachnie ;) Przywiozlam sobie zapas z Anglii i zapach delikatniutki;)
Znajomej tez dalam jeden i zadowolona:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych