Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

czy wielkość członka zależy od tuszy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Bibek

Bibek
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 15:17

Witam was wszystkich,mam jeden kompleks.
Mam 13 lat ( w kwietniu będę miał 14) jestem wysoki mam 171cm wzrostu,ale ważę 73kg
Mój członek ma 9-10cm w zwodzie,jak nie stoi 6-7 cm.
Spermę mam,masturbuje się często,ale jestem grubszy,czy tusza ma coś do tego,jak schudnę będę ćwiczył jest szansa żeby był większy?(obwód ma 8,5 cm)

Proszę o pomoc,pozdrawiam!

#2 Angela@

Angela@
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 20:54

Myślę że ci urośnie,ale schudni troszkę (bez obrazy) bo będziesz miał większy wybór dziewczyn,a jak schudniesz i poćwiczysz,to urośnie ci na 100 %. :-)

#3 Bibek

Bibek
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 21:32

Proszę doradżcie coś jeszcze! <help></span>

#4 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 21:57

jak schudniesz i poćwiczysz,to urośnie ci na 100 %. :-)

A to akurat jakaś kompletna bzdura :lol:

Bibek, nie masz się czym martwić- masz przecież dopiero 14 lat i wciąż się rozwijasz ;-) zresztą potrwa to jeszcze kilka lat w czasie których Twoje wymiary się na pewno zwiększą ;-)

Edit:
Ćwiczenia natomiast uważam za świetny pomysł, choć z innego powodu niż byś chciał- jak to mówią w zdrowym ciele zdrowy duch. trochę wysiłku więc nie zaszkodzi :-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#5 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 23:04

Wiszący brzuch oraz spora nadwaga sprawią że twój penis wydaje się być mniejszy niż jest w rzeczywistości. W miarę jak przybywa ci ciała i kilogramów twój członek wcale się nie powiększa. W porównaniu do całej sylwetki będzie wydawać się on malutki. Dlatego dbaj o swój wygląd fizyczny. Aby twój brzuch był płaski przez co penis bardziej wyeksponowany rób co najmniej 2 razy w roku "szóstkę" Weidera (ćwiczenia trwają 6 tyg)
źródło:tipy.pl

a w ogóle to się nie martw, jesteś młody..rozwijasz się ;-)
i pewnie ci się jeszcze powiększy.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#6 Bibek

Bibek
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 27 grudnia 2010 - 13:49

Wielkie dzięki za odpowiedz,czas żebym zadbał o siebie.

#7 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 07:17

Bibek, a ja proponuje żebyś wyliczył sobie BMI- tylko nie takie pierwsze lepsze, a dostosowane do wieku i płci. Bo widzisz ja je wyliczyłam na podstawie danych, które tu o sobie zamieściłeś i wynosi 24.96- więc jest w normie... W innym poście napisałeś że chcesz dietę zacząć żeby zrzucić 15 kg... Uważam, że tak drastyczny spadek wagi w Twoim wieku jest... Ok, źle się z wagą czujesz- odstawić słodycze, zamiast przed komputerem czy telewizorem na spacer iść- od razu brzuch spadnie, nawet jeśli waga tylko lekko drgnie. Musisz zacząć ćwiczyć, żeby ładnej sylwetki nabrać, a nie katować się dietami- przed Tobą cale życie na to :lol:

zresztą potrwa to jeszcze kilka lat w czasie których Twoje wymiary się na pewno zwiększą

Dokładnie- masz jeszcze czas. Rozumiem, że jest to dla Ciebie zmartwieniem, ale cały czas się rozwijasz i będzie dobrze ;-)

#8 delatyn

delatyn
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 15:33

Dla swojego wieku rzeczywiście masz nadwagę. W tym momencie nic złego nie powinno się dziać w kwestii zależności waga/wielkość członka, ale jeśli jeszcze więcej przytyjesz i z nadwagi wejdziesz w otyłość, sprawa może przybrać zły obrót.
Jeszcze się rozwijasz, a otyłość zaburza gospodarkę hormonalną. W dużym uproszczeniu - nadprodukcja estrogenów nie sprzyja wykształcaniu męskich cech.
Zacznij się zdrowo odżywiać, uprawiaj sporty (czytaj: biegaj z chłopakami za piłką zamiast siedzieć przed playstation) a sylwetka się unormuje i problem zostanie rozwiązany.
Samiec Twój wróg!

#9 Momina

Momina
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 12:18

Zrzuć parę kilogramów to optycznie się zwiększy :P

#10 OriRose

OriRose
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 04 stycznia 2011 - 14:23

A ja uważam,ze jesteś w fazie dojrzewania i Twój organizm dopiero się kształtuje,to samo tyczy się członka,który wciąż rośnie. Dla zdrowa możesz uprawiac wiecej sportu,byc aktywnym. To na pewno nie zaszkodzi,a przy tym zgubisz kilka kg.