Ja brałam tabletki, za pierwszym razem extra spasminę, za drugim sensilab (?Nie wiem czy to nazwa leku, czy firmy?).Pomogło mi o tle, ze nie czułam stresu jak byłam w poczekalni, potem nogi i ręce mi nie drżały. Za drugim podejściem stres poczułam dopiero, jak egz. powiedział, że wyjeżdżamy na miasto- jakby mnie coś ściskało za gardło, ale szybko się opanowałam.
[ Dodano: 2013-04-05, 10:58 ]Myślałam dzisiaj rano, że padnę; otóż zadzwoniła do mnie pani ze starostwa, ze ma problem z moim wnioskiem o wydanie prawka

Biedaczka nie może się rozczytać na zaświadczeniu od lekarza, co tam jest napisane: okulary i coś tam kontaktowe.No to mówię babie, że okulary i soczewki kontaktowe. Ona na to, że na pewno to nie jest słówko "soczewki" i, że już pół urzędu próbowało doczytać i nie mogą.ja Już konkretnie poirytowana mówię do niej, że może "szkła", bo to jedno i to samo i że na 100% o to właśnie chodzi- sama prosiłam przecież lekarza, żeby mi zaznaczył i to i to.Urzędniczka do mnie "a może tu chodzi o protezę oka, ja muszę być przecież pewna, co mam wpisać do dokumentów"

No to już nie wytrzymałam i mówię do niej, że przecież obok opisu ma wpisany kod i z niego sobie może odczytać, o co chodzi, bo lekarz, który mi wystawiał zaświadczenie był nadgorliwy i po prostu oprócz kodu wpisał jeszcze słownie o co chodzi.A przecież w Wordzie normalnie przyjęli moje zaświadczenie i kobitki nie miały problemu, żeby się rozczytać i skierować na egz.Skoro jeden urzędnik poświadcza, że mogę mieć prawo jazdy, to dlaczego inny ma problem?W końcu baba stwierdziła, że zadzwoni do tego lekarza i się spyta- powodzenia, że ten staruszek w ogóle zajarzy, o co jej chodzi

Jeszcze się okaże, że mi w końcu nie dadzą tego prawka