Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#401 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 22 września 2009 - 09:24

na to powodzenia :)
ja szukam jakiegoś tańca i do nauki :D

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#402 gwiazdeczka1888

gwiazdeczka1888
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 26 września 2009 - 15:13

Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Wiem, że mojemu facetowi na pewno by się spodobało, ale jako, że mam kompleksy zwisającego brzucha i dużego biustu to na pewno odpada. Chyba, że jakimś cudem stanę się szczupła :D

#403 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 27 września 2009 - 13:58

Ehhhh cos o tym wiem :( najgorsze jest to ze na poczatku nie balam sie robic striptizu przed chlopakiem poprostu robilam i juz teraz to inna bajka. pierwszy striptiz zrobilam mu juz po jakis 2 miesiacach chodzenia razem ;-) u mnie w domu przy muzyce nelly furtado promiscuous :-D gorzej bylo przy kolejnym striptizie tanczylam dla niego do piosenki britney spears gimmie more taka byla zestresowana zeby nie powiedziec napieta jak struna z nerwow kiedy robilam przed moim chlopakiem striptiz :-? wiem ze jak skonczylam serce mi walilo niemilosiernie chlopakowi oczywiscie bardzo sie podobalo ale ja bylam strasznie zestresowana. teraz jakos przestalam robic chlopakowi striptiz nie wiem kiedy nastepnym razem sie odwaze. <bezradny></span>

201407101662.png

#404 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 września 2009 - 16:51

ja robiłam raz i byłam lekko wstawiona :oops: :-P
co oczywiście dodało mi odwagi, mam ochotę to powtórzyć ale zrobić mu już całe show, czyli jego przywiązać-najlepiej pluszowymi kajdankami :-P żeby mu nie przyszło do głowy przerywać mi, plus muzyka strój makijaż -full wypas- tylko nieweim kiedy będzie okazja ;-)

#405 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 27 września 2009 - 23:21

tylko nieweim kiedy będzie okazja

mloda okazja do tego zeby swojemu chlopakowi zrobic striptiz predzej czy pozniej zawsze jakas sie znajdzie :mrgreen:

201407101662.png

#406 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 września 2009 - 10:57

szukam fajnej muzyki którą mogłabym wykorzystać... jakieś propozycja prócz tych wymienionych?

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#407 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 29 września 2009 - 11:10

halynka, proponuje zalozyc nowy temat w dziale muzyka, z pewnoscia znajdzie sie duzo propozycji i nie bedzie balaganu w tym temacie ;-) muzyka-vf38.htm
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#408 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 29 września 2009 - 12:08

Co do striptizu sama sie wstydzilam, ale wkoncu sie zdecydowalam i powiem wam bez muzyki czy jakiego super nastroju tak poprostu. I teraz moge powiedziec ze bardzo polecam odwazenie sie na ten ruch, widzac jego spojrzenie i wyraz twarzy poczulam sie pewniej i wiedzialam ze podoba mu sie to :oops: nigdy nie zastanawialam sie nad muzyka ktora by pasowala do tego hmmm....
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#409 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 14:04

a ja się z Wami chchiałam moim odkryciem podzielić, otóż w poszukiwaniu inspiracji na prezent mikołajowy dla Chłopa (miał być taniec na krześle, coś a la Liza Minelli w Kabarecie) trafiłam e necie na filmy Carmen Electry z serii Striptiz

Dołączona grafika

jest ich 5, i wszystkie są fantastyczne (jak ta kobieta potrafi się ruszać, wow) i jestem przekonana że jak trochę poćwiczę to Chlop by oszalałz rodości :mrgreen: :mrgreen:
najfajniejsze jest to, że nie są one wulgarne tylko ładne i zmysłowe.
Jak dla mnie rewelacja :-D :-D :-D
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#410 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 14:28

LadyNefretete,zalezy co sie komu podoba.Mam 2 czesci tej Carmen Electry z serii Striptiz,bez rewelacji.Samej mozna cos lepszego wymyslec dla swojego faceta.Nic ciekawego Carmen nie pokazuje,sztuczne ruchy,zero plynnosci.Ale to jest moje zdanie. ;-)

#411 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 15:18

widziała, połowę z tych ruchów bym wycieła :-P
lepiej cos samemu dołożyc od siebie, coś przerobic i by było bajunia :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#412 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 15:39

widziała, połowę z tych ruchów bym wycieła
lepiej cos samemu dołożyc od siebie, coś przerobic i by było bajunia

ja nie mówię o bezkrytycznym naśladowaniu jej, bo to by śmieszne było,. Ale jeśli ktoś nie ma pojecia jak się do tego zabrać (jak ja na przykład) to fajna pomoc naukowa to jest :mrgreen:

poza tym mam na to ochote, kręci mnie myśl ze facet by sie gapil i podziwial co tam wyczyniam. Tylko jakoś nigdy nie moglam się za to zabrać i nie bylo okazji :evil: :evil:

#413 Pipi

Pipi
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 05 stycznia 2010 - 21:46

zawsze chcialam poruszac kuferkiem przed moim mezczyzna oni to lubia lecz nigdy nie mialam wystarczajaco odwagi,jestem pelna podziwu dla babeczek ktore to robia mam nadzieje ze i ja w koncu sie odwarze;)

#414 VeGaS_16

VeGaS_16
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 11:20

Lady Marmalade ja połaczę to i Pussycat Dolls
A ja chyba spełnie 2 swoje fantazje naraz:)
Wezmę miśka na spaceeeeeeeeeeeeer w jakieś odległe miejsce gdzie nie ma ludzi,włacze muzyczke i dawaj;)
Ale nie ubiorę się jakoś super tylko założe bluze sportową a pod nią nic nie bede miała;)

#415 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 07 lipca 2010 - 11:58

Ja raz zrobiłam- warto było oj warto :mrgreen:
ładna, nowa bielizna, delikatna zmysłowa muzyka... i tak dalej i tak dalej.... :mrgreen:

#416 mloda23

mloda23
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 15:47

Ojj ile razy próbowałam się przełamać i nie mogę...wstydzę się ale bardzo bym chciała to zrobić... <bezradny></span>
Dołączona grafika

#417 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 15:58

mloda23 a czego tu się wstydzić- nikt przecież nie zna Cię tak jak on :-D nawet jak coś nie pójdzie po Twojej myśli to on i tak tego nie zauważy uwierz mi ;-)
pomyśl jaki były szczęśliwy i wdzięczny później :mrgreen:

#418 kurczaczek

kurczaczek
  • Użytkownik
  • 281 postów

Napisano 09 lipca 2010 - 19:15

Ojj ile razy próbowałam się przełamać i nie mogę...wstydzę się ale bardzo bym chciała to zrobić... <bezradny></span>

Nie przejmuj sie my jesteśmy po ślubie ponad 5 lat i ja też nigdy w życiu nie tańczyłam przed moim łacznie ze striptizem, sama się wstydzę i nie mogę się przemóc, moze kiedyś...
Dołączona grafika

#419 mloda23

mloda23
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 10 lipca 2010 - 13:16

seli19 masz racje, ale nie akceptuje siebie do konca po porodzie i no nie potrafie...chce bardzo...ale cos mnie powstrzymuje...moze to ze tak naprawde nie wiem jak to zrobic <bezradny></span> . Tak byłby szczęśliwy i to jak..ale jak tutaj się przemuc...?
kurczaczek dokladnie..moze kiedys..
Dołączona grafika

#420 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 15:48

Ja z moim M. jestem dopiero nie cały miesiąc więc jak na razie nie mam zamiaru się przed nim rozbierać w taki sposób :-P
Ale może za rok, za dwa :lol: