Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#421 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:01

Ja jako facet ze swojej strony powiem tak: osobiście sam nie próbowałem <umieraam></span> ale wszystkie dziewczyny, które boją się, że coś wyjdzie nie tak, chcę zapewnić, że my nawet na to nie zwrócimy uwagi. Wiadomo, że każda z was chce wypaść jak najlepiej, ale jestem pewien, że wasi faceci bardziej zainteresują się wami samymi, niż tym, czy coś wam nie wyjdzie, także nie robiłbym z tego problemu :)

#422 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:13

mój T bardzo mnie o to prosi ale ja sie wstydze najwiekszym moim problemem (kompleksem) są moje małe piersi:( i to mnie najbardziej trzyma przed tym upragnionym show mojego misia. Möj T cały czas mi powtarza że one mu sie podobają jakie są. Jak sie kochamy to przecież nie mam stanika ale jak sobie pomyśle że mam przed nim tanczyć z moimi malutkimi piersiami to nie ma szans

#423 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:18

Möj T cały czas mi powtarza że one mu sie podobają jakie są

Jeżeli tak mówi, to się uwierz mu na słowo :)

#424 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:25

Möj T cały czas mi powtarza że one mu sie podobają jakie są

Jeżeli tak mówi, to się uwierz mu na słowo :)

właśnie o to chodzi że nie potrafie w to uwierzyć skoro mi sie nie podobają to jak jemu sie mogą podobać?

#425 motown25

motown25
  • Użytkownik
  • 142 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:30

Wiesz, gdybym myślał w ten sposób, to nie wierzyłbym w nic, co mówi moja Pani :) Jeżeli się kochacie, to nie ma czegoś takiego, że on mówi Ci, że mu się podobasz, a tak naprawdę jest zupełnie inaczej. Gdyby rzeczywiście tak było, to może starałby się nie wchodzić na ten temat, żeby Cię nie urazić, ale ja ze swojego doświadczenia powiem, że nie zawsze "wielkie" jest ładne i każdemu podoba się coś innego, więc nie widzę powodów, żebyś mu nie wierzyła :)

#426 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:33

a jeżeli on tak mówi tylko dlatego żeby mi nie było przykro? Wiem że podobają mu sie duże piersi

#427 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:38

To nie temat o piersiach i kompleksach, tylko o striptizie ;)

#428 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:45

Ja również mam małe piersi, jednak akceptuję siebie taką jaką jestem :-) wierzę mojemu tygrysowi gdy mówi że moje piersi mu się podobają. Jeśli podobam się D. to uważam się za atrakcyjną kobietę z małymi piersiami :mrgreen:

Jeśli chodzi o striptiz to tak jak powiedział motown25 uwierz na słowo swojemu facetowi i zrób mu małe przedstawienie :-P będzie wniebowzięty.

Do striptizu zaakceptuj siebie. Musisz kochać swoje ciało tak jak kocha go Twój partner. Stań przed lustrem i powiedz: "Jestem niezłą laską!" bo na pewno jesteś! ;-) to na prawdę pomaga.
Dołączona grafika

#429 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 18:49

filipinka dzienks:) napewno posłucham twojej rady. Może sie w końcu odważe spełnić to jego marzenie. A ty robiłaś striptiz swojemu ukochanemu?

#430 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 21:13

no pewnie :mrgreen: mogę Ci doradzić coś jeśli chcesz. Pytaj do woli i o co tylko chcesz ;-)
Dołączona grafika

#431 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 22:50

Kurcze nie odważyłam się jeszcze po 5 latach zwiazku :shock: muszę to zmienić.

#432 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 08:19

Kurcze nie odważyłam się jeszcze po 5 latach zwiazku :shock: muszę to zmienić.

kleopatra, no po takim czasie to na pewno powinnaś się odważyć :->

Jeśli chodzi o mój wygląd to ja zawsze byłam, jestem i pewnie będę mega zakompleksiona. Ale jeżeli chodzi o striptiz przed swoim nie miałam problemu, bo zawsze czułam się akceptowana- mi wręcz takie zabawy zawsze samoocenę na trochę podnosiły ;-)

niż tym, czy coś wam nie wyjdzie

Zawsze można utrzymywać, że wbrew temu co on myśli to było zaplanowane :lol:

#433 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 08:54

filipinka pewnie że chce. Jeśli możesz to napisz jak to zrobić żeby mu sie podobało? No i jak zacząć?
'Za tobą pójde nawet w ogień i wode jeśli chcesz'

#434 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 11:14

Kurcze trzeba będzie zainwestować w jakąś fajną bieliznę i zrobię show :lol: Wyjeżdżamy w góry na sylwestra, więc dobra okazja.
Ja jestem bardzo zakompleksiona i zawsze powtarzam swojemu facetowi, że ma spaczony gust skoro mu sie podoba moje ciało :mrgreen:

#435 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 14:01

kleopatra ja mam to samo ale będę musiała sie w końcu przełamać. Ale mam takiego stresa że masakra
'Za tobą pójde nawet w ogień i wode jeśli chcesz'

#436 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 16:17

Mi od jakiegoś czasu chodzi po glowie coś takiego by zrobić mojemu facetowi striptize .Takie show taneczne niczym Demi More w filmie pt,,Striptize''.Może w końcu sie przełamię i zaskoczę mojego Misiaka.Ale by mu kopara opadła <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

#437 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 13:33

ladyA No ja lubię go znienacka przywiązać do krzesła np włączam wcześniej przygotowaną muzykę i do dzieła :-P Już wtedy trochę jest rozgrzany bo wie co go czeka. Później to już kwestia twojej wyobraźni. Czy jest to zmysłowy striptiz czy może niegrzeczny. Ważne jest żebyś tańczyła i jednocześnie sama siebie pieściła. To podnieca facetów :mrgreen: Jeszce jak jest związany i jest zmuszony tylko patrzeć, nie może Ci pomóc, to już w ogóle jest coraz bardziej rozpalony. Gdy muzyka się kończy zawsze go rozwiązuję i kładę się seksownie na łóżku a on już wie co ma dalej robić :oops: :mrgreen:

Jeśli chodzi o taniec to ruchy muszą być płynne dopasowane do muzyki. ruchy bioder, piersi itp :-P
Dołączona grafika

#438 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 23 grudnia 2010 - 13:39

Ostatnio nad tym myślała, :)
ale jakoś się bym krępowała ;/
i totalnie nie wiedziałabym od czego zacząć i jak ... ehh
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#439 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 17:55

Konfeti też kiedyś nie wiedziałam jak się za to zabrać :mrgreen: trzeba być po prostu sobą, czuć się seksi i wszystko się uda :-) facet będzie wniebowzięty. bo nieważne jak ważne że to robimy :-P
Dołączona grafika

#440 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 18:26

Rozmawiałam Już z nim na ten temat ;P i powiedział , że było by to super i takie tam;p
Któregoś dnia chyba będę musiała się za to zabrać;D
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)