Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sprzedaż domu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 odes

odes
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 25 lutego 2026 - 11:40

Planuję sprzedać dom, który mam do podziału po rozwodzie. Buduję też mniejszy domek dla mnie i dzieciaków (jest w stanie surowym, dokańczany będzie ze środków po sprzedaży starego domu, więc zależy mi, żeby sprzedaż odbyła się dosyć szybko). Moje pytanie jest takie: czy czekać ze sprzedażą do wiosny, gdy już wybuchnie zieleń ogrodu (a mam fajnie zarośnięty ogród i to duży atut tego domu), czy nie patrzeć na to i wystawiać już teraz, gdzie otoczenie jest mega szarobure? Jakie są Wasze odczucia? Bo mam wrażenie, że to duża różnica przy sprzedaży domu, a znowu moja kumpela twierdzi, że żadna - jak ma ktoś kupić to kupi. A gdyby jeszcze jakieś agentki nieruchomości, które tu zapewne są, podpowiedziały mi z ich doświadczenia zawodowego, byłabym wdzięczna.

Romantycznie

#2 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 413 postów

Napisano 25 lutego 2026 - 13:17

Wstawiaj, wstawiaj, pamietam na studiach zajecia z wyceny nieruchomosci "na cene nieruchomosci wplywaja przede wszystkim 3 elementy lokalizacja, położenie, miejsce..."
No i polecam też kontakt z nimi:  https://express-nieruchomosci.pl/ Skupują nieruchomości. Zobacz jaką Ci zaoferują cenę :) 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#3 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 518 postów

Napisano 27 lutego 2026 - 00:44

Hej! Szukam inspiracji na elewację domu i przeglądam, jakie cegły klinkierowe poznań są teraz najchętniej wybierane przez inwestorów. Zależy mi na czymś w odcieniach szarości lub klasycznego antracytu. Marka Kenger posiada bardzo duży wybór kolorów na miejscu, więc ewentualnie planuję skorzystać z wizyty w ich oddziale, żeby zobaczyć próbki na żywo. Jakie macie opinie o takich ciemnych elewacjach po kilku latach?