Ważny jest nastrój klimat muzyka i scenariusz jak mawia moja dobra przyjaciółka, kiedyś pomagałem jej "reżyserować" kilka rozbieranych scenariuszy dla swojego byłego chłopaka i stwierdziła, że im dłużej, wolniej, zmysłowiej tym lepiej i nie ma się czego bać
striptiz przed swoim facetem?
Rozpoczęty przez dobra, 09 lip 2007 20:57
466 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 04 stycznia 2011 - 19:59
Napisano 08 stycznia 2011 - 09:38
dziewczyny udało sie
zebrałam sie na odwage i zrobiłam striptiz mojemu T miałyście racje bylo super a misiek był zachwycony kazał mi obiecac że bede to dla niego robic czesciej powiedziałam że jak bedzie grzeczny hehe
czułam sie taka sexi kiedy tanczyłam dla niego a on nie mógł wzroku oderwac i rwał sie jak szalony zeby mnie dotknąć. Cudowne uczucie juz nie moge sie doczekac nastepnego razu
czułam sie taka sexi kiedy tanczyłam dla niego a on nie mógł wzroku oderwac i rwał sie jak szalony zeby mnie dotknąć. Cudowne uczucie juz nie moge sie doczekac nastepnego razu
'Za tobą pójde nawet w ogień i wode jeśli chcesz'
Napisano 15 marca 2011 - 11:59
Michael Bublé - Feeling Good
Ta piosenka się chyba nadaje, jak myślicie? =)
Ja również chcę to zrobić. Nie mam aż takich dużych oporów (tak myślę
), ale nie wiem czy nie zostawić tego na później, jak będzie trochę chłodniej(?) miedzy nami. Jesteśmy ze sobą krótko, ale jest pierwszym przed którym chciałabym się w ten sposób rozebrać
Tylko na razie chyba nie ma potrzeby urozmaicać.
Ta piosenka się chyba nadaje, jak myślicie? =)
Ja również chcę to zrobić. Nie mam aż takich dużych oporów (tak myślę
Napisano 15 marca 2011 - 14:54
Dobry kawałek , odpowiednia sceneria , mnóstwo świeczek , wolne i zmysłowe ruchy , odpowiedni strój:)
:) facetów to kręci. A w wykonaniu własnej dziewczyny to dla nich niesamowita gratka:)
A.
Napisano 15 marca 2011 - 15:33
A ja tylko raz zrobilam stripriz dla meza
NAwet nie pamietam czy byla muzyka, bo niestety nie zdazylam sama sobie wszystkiego rozebrac, a juz mialam meza na sobie
Za to jak raz maz zrobil dla mnie malego spriptisa, to myslalam, ze go schrupie i zjem od razu, jak juz bede mogla go dopasc
Za to jak raz maz zrobil dla mnie malego spriptisa, to myslalam, ze go schrupie i zjem od razu, jak juz bede mogla go dopasc
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 15 marca 2011 - 16:02
Ja dla swojego jestem w trakcie przygotowań , pomaga mi koleżanka , która coś więcej wie na ten temat:p dlatego tak się mądrze:)
A.
Napisano 01 sierpnia 2011 - 18:18
tzn? co masz na mysli?
Kala