Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#441 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 18:59

Nic na siłę :-P nie mów że "musisz" TY chcesz to zrobić, chcesz żeby twojemu facetowi oczy wyszły z orbit :mrgreen:
Dołączona grafika

#442 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 25 grudnia 2010 - 19:11

właśnie źle napisałam :D Chcę to zrobić;)
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#443 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 11:10

I tak trzymaj Konfeti ;-)
Dołączona grafika

#444 Angela@

Angela@
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 26 grudnia 2010 - 17:35

Witam,moim zdaniem faceci lubią buty na obcasach,jakieś kolorowe getry. :-)
A co striptizu,ja raz zrobiłam mojemu chłopakowi,weszłam dopiero co do pokoju w szlafroku a jemu już stanął.
Gdy ściągnęłam szlafrok jeszcze bardziej mu stanął,byłam ubrana tak jak napisałam na górze,rozebrałam szlafrok,zatańczyłam koło niego a on kazał mi się położyć,i zaczął mnie rozbierać zębami,a potem to już wiecie co było. ;)

#445 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 27 grudnia 2010 - 14:09

a nie można jakoś bez tanca to zrobić?
'Za tobą pójde nawet w ogień i wode jeśli chcesz'

#446 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 11:41

No można :lol: tylko jakoś sobie tego nie wyobrażam. Moim zdaniem różnego rodzaju ponętne ruchy są potrzebne. Chyba nie będziesz stała przed nim i tylko zdejmowała ciuchy :->
Dołączona grafika

#447 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 11:46

Witam,moim zdaniem faceci lubią buty na obcasach,jakieś kolorowe getry.

buty tak,ale getry :?: :shock: <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

a nie można jakoś bez tanca to zrobić?

Można,tylko kocie sexowne ruchy w takt miłej dla ucha muzyki.(W jednym miejscu,da radę)

#448 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 14:09

no w sumie macie racje ale ja jakoś nie wyobrażam sobie tego tanca kiedy on patrzy na mnie a ja tancze. Hmm chyba nigdy sie nie zdecyduje tego dla niego zrobić a tak bym chciała zobaczyć jak mu szczeka opada z zaskoczenia i podniecenia hehe

#449 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 14:34

Ja się właśnie zastanawiam nad striptizem, ale nie wiem czy powinnam to robić, bo jeszcze nigdy z nim nie uprawiałam seksu <bezradny></span>
Ale z drugiej strony to może właśnie tak fajnie jest kiedy przed częścią główną taki mały striptizik?

#450 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 17:22

Etinietiette, uwierz że na prawdę fajnie :mrgreen:

ladyA, mam wrażenie że trochę się zmuszasz. nie powinno tak być. Jeśli uważasz że jest to dla Ciebie za duży krok, to po prostu poczekaj. Nic na siłę!

Angela@, getry... może miałaś na myśli pończochy? :lol:
Jeśli buty na obcasie, gorsecik i pończochy to owszem, faceci to uwielbiają :mrgreen:

A jeśli mowa o strojach. Wczoraj zakupiłam sobie seksi strój. Mam zamiar go wkrótce wykorzystać i zrobić pokaz dla mojego D. :mrgreen:

Dołączona grafika

co myślicie? :-P
Dołączona grafika

#451 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 21:52

dziewczyno bomba:) uwierz że oczu nie oderwie. Supersexi!

Nie nie zmuszam sie bardzo bym tego chciała tylko poprostu boje sie że zrobie coś nie tak

#452 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 22:00

Musisz się po prostu otworzyć a wszystko na pewno się uda :-D doceni ten pokaz jaki by on nie był ;-)
Dołączona grafika

#453 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 22:40

ładne ładne :) mój K. ciągle mnie męczy o takie coś żebym sobie takie sprawiła albo że on mi kupi a ja nie wiem czemu uparcie twierdze że szkoda na to kasy :P
Twój facet będzie zadowolony na pewno :)

#454 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 28 grudnia 2010 - 22:57

Zobaczymy :mrgreen: Uznałam że będzie to idealna kreacja na sylwestra :oops: :mrgreen:
Dołączona grafika

#455 Konfeti

Konfeti
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 10:32

Uuu świetny :D:D:D
Oj będzie , będzie na pewno udana ;D
Szczęka opadnie :lol: Dla Pana D. :mrgreen:
Najpiękniejszym ubraniem kobiety są ramiona kochającego mężczyzny, a biżuterią...jego pocałunki ... ;)

#456 Etinietiette

Etinietiette
  • Użytkownik
  • 332 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 15:38

filipinka, ulalalala, seksi stroik :mrgreen: :mrgreen:

Postanowiłam się przed moim M. rozebrać dokładnie w Walentynki, ale nie wiem czy do tego czasu jeszcze się nie rozmyślę, a czytając Wasze opowieści, to jest na prawdę fajne :mrgreen:

#457 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 grudnia 2010 - 15:44

Fajny komplecik.Myślę,że Twój mężczyzna od razu,, postawi namiot''.A tak na serio to super połączenie kolorów,ta koroneczka także nieźle się prezentuje. :-D :-D :-D

#458 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 15:09

No super wygląda. :mrgreen: jeszcze pończoszki i szpileczki i do dzieła :mrgreen: Już nie mogę doczekać się jutrzejszego wieczoru.

Etinietiette, zapewniam Cię że nie wytrzymasz <jezorek11></span>
Dołączona grafika

#459 Angela@

Angela@
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 01 stycznia 2011 - 17:22

Wczoraj to była moja najlepsza impreza sylwestrowa,zaprosiłam mojego chłopaka do mnie i kazałam mu poczekać i zamknąć oczy,i gdy zamknął oczy weszłam wo pokoju w stringach i w szpilkach,i kolorowe pończochy,i kazałam mu ściągnąć opaskę z oczu i spojrzałam na jego spodnie od razu mu stanął.:) Przypięłam go kajdankami do łóżka i ściągnęłam spodnie i tak lekko dotykałam go pupą (sami wiecie gdzie) i reszte znacie ;)

#460 ladyA

ladyA
  • Użytkownik
  • 105 postów

Napisano 03 stycznia 2011 - 18:14

Angela no to udana imprezka widze. Gratulacje.

Ja miałam też podobny plan kiedy wróciliśmy z sylwestra nad ranem niestety wszystko zepsuła siostra T która ma pokój obok i akurat wróciła kiedy zaczełam i trzebabyło iść grzecznie spać

:evil: :-x :-(