Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#261 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 14 października 2008 - 22:22

WIECIE CO??? powiem wam, że nie powinnyscie się wstydzić, bo striptiz wykonywałybyście przed swoim chłopkiem/narzeczonym/mężęm. On nie raz widział was nagie. Fakt- jest onieśmielenie jednak, bo jego uwaga skierowana jest przez te kilka minut centralnie na was i chyba to wywołuje taką bariere u was. To nic, że nie jesteście zawodowymi tancerkami-wasz facet będzie zachwycony, że to właśnie przed nim to zrobiłyście i że się na to zdobyłyście. Jestem pewna, że to doceni i to bardzo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jeśli chodzi o taniec-jak to mówią "wyjdze w praniu"-ale jakis początek można sobie ułożyć :-D Każda z was wie, co go podnieca-wykorzystajcie swoj-tu go dotknąć, tam go dotknąć, pocałować tu i tam, otrzeć się o niego.... Przy striptizie niedoskonałości waszego ciała staną się waszymi atutami :mrgreen: :mrgreen:

życzę powodzenia :-D :-D
Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.

#262 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 października 2008 - 22:25

A ja rozmawiałam ze swoim o tym i co? I on woli żebym go popchnęła po uroczystej kolacji na kanapę, rozebrała go, a z siebie zrzuciła w seksowny sposób satynową haleczkę i się nim zajęła :shock: I on woli to od striptizu? :shock: A ja się tak męczyłam z tym i ćwiczyłam :shock:

#263 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 14 października 2008 - 22:31

postaw na swoim-zobaczysz jego minę :-D
Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.

#264 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 października 2008 - 22:32

Spoko spoko... Na wszystko przyjdzie pora :mrgreen:

#265 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 15 października 2008 - 14:15

Striptiz, też bym tak chciałam zatańczyc po prostu zatańczyć przed nim i tyle, Również się wstydze, ale najbardziej boję się tego że on nie bedzie zainteresowany tym co robie, że bedzie sie patrzył w sufit itd, bądż po tym wszystkim zasiądzie do komputera. To już byłoby coś strasznego :-(

#266 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 października 2008 - 14:18

Dominiczka, watpie ze nie bylby zainteresowany :) jesli jest kulturalny i normalny u potrafi sie zachowac to nie zrobi tego :) tylko bedzie patrzal na ciebie i podniecal :P malo ktory zrezygnowalby z takiego czegos :P

#267 Dominiczka

Dominiczka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 15 października 2008 - 19:52

Nio racja, zbliża się weekend, on jedzie do szkoły, więc będę miała czas dla siebie na ćwiczenia striptisu. A swoją drogą szkoda że nie ma jakiegoś konkretnego wyreżyserowanego układu aby mozna tylko było wyuczyć się go na pamięć. Chyba że ktoś cos takiego posiada?? A swoją drogą oglądałyście Show Girls? Tam bohaterka w pewnym momencie tańczy przed mężczyzną kiedy on siedzi, a ona wije się wokół niego. Wiecie o czym mówię? Bo właśnie coś takiego chodzi mi po głowie??

#268 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 15 października 2008 - 19:55

striptiz przed facetem to nie w mkoim stylu ale nic nie wiadomo może kiedyś :-P
Dołączona grafika

#269 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 22 października 2008 - 20:44

striptiz przed facetem to nie w mkoim stylu ale nic nie wiadomo może kiedyś

kiedyś przemkneło mi to przez mysł...i poleciało dalej :-P :-P :-P

#270 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 15:41

no wiec wczoraj rozmyslalam bardzo duzo nad problemem jaki mnie ostatnio spotkal z ta nowa "kolezaneczka" Tomka

i wiecie co stwierdzilam... ze to moze dziac sie na tle sexualnym, poniewaz ostatnio w naszym "lozku" bylo zbyt nudno... albo nic nie bylo.... :-/
nie mam pojecia czym bylo to spowodowane... nie wazne ale postanowilam ze musze go do siebie znowu czyms przyciagnac... no i wymyslilam ten striptiz :mrgreen:
boje sie jak cholera :P od rana sie stresuje... bo nie wiem czy mi wyjdzie tak jak bym tego chciala, no i zeby nie zaczal sie ze mnie smiac..

kupilam sobie nowa bielizne i pod kolor kolczyki :mrgreen: wczoraj bylam u fryzjera i zrobil mi grzywke, takze bede troche inna niz zawsze

mam zamiar zatanczyc przed nim przy swietle swiec dzis wieczorem <stres></span>
tylko nie wiem czy powinnam zrobic najpierw kolacje a pozniej zaczac dzialas z tancem czy jak ?

mam do wyboru 2 piosenki ale nie wiem ktora wybrac pomozecie :P
ja jestem bardziej za brandy ale powiedzcie co o tym sadzicie

http://pl.youtube.co...h?v=Dv3TZaIaaZk
http://pl.youtube.com/watch?v=Dv3TZaIaaZk

lub to
http://pl.youtube.co...h?v=qxVbSbgbYuU
http://pl.youtube.com/watch?v=qxVbSbgbYuU

#271 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 16:03

Olenko, jak dla mnie pierwsza zdecydowanie, bo rytmicznie mozna sie poruszac
druga to mi sie kojarzy z typowym striptizem w jakims pubie ale tez zla nie jest:)

idz na spontan ;-)
ja to ostatnio mam tak, ze zawsze przed wejsciem do lozka (bo on idzie pierwszy) wykonuje jakies wygibasy :mrgreen: bez muzyki bez niczego, tak kilkanascie sekund :mrgreen:
a ten sie smieje ;-) to samo jak podchodze do niego w bialy dzien i krece tylkiem, zawieszajac sie na nim :P co mi jest? <hepi1></span>
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#272 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 16:45

madzia, ja tez tak na sucho czasami krecilam sie przed nim i tylkiem itp i tez sie ze mnie nabijal ale zobaczymy jak bedzie dzisiaj :P
jak sie bedzie smial to bede jeszcze bardziej powazna :P

ja tez wlasnie wole ta pierwsza a z reszta juz to pisalam :P

no to biegne do wanny i wszystko musze ladnie przygotowac no i kolacyke :*

#273 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 13 listopada 2008 - 17:02

Olciiia, gratuluje odwagi i trzymam kciuki za to by sie udało .... co do piosenki to dla mnie dróga byłam by bomba :-) ale to juz zależy która ci lepiej w ucho wpada ... to ty sie masz przy niej czuć dobrze :-) (z drugiej mi sie teledysk podoba :D :D ) idz na spontan i nie przejmuj sie tym co on pomyśli bo choć może będzie sie trochę podśmiewać ale uwierz mi to będzie reakcja na to co robisz by ukryć nerwy podniecenie i zaszokowanie.... inny facet stanie jak wryty i sie będzie gapił bez emocjonalnym wyrazem twarzy zawstydzony tym co widzi ale i tak będzie w niebo wzięty :-) nie stresuj sie pewnie będzie rewelacyjnie .... jeszcze raz życzę powadzenia i koniecznie jutro pochwal sie jak było :-)

#274 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 16:53

Olciiia, i jak poszło? :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#275 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:53

Tilia, z tego co czytalam to jej sie udalo:)

#276 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:54

Pewnie w pogaduchach pisała,których nie czytuje :-P ale mam nadzieje,że specjalnie dla mnie opowie jak było tutaj :mrgreen:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#277 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 18:54

Trzymajcie za mnie kciuki bo ja 22 listopada będę to praktykować xD

#278 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 14 listopada 2008 - 23:35

Olciiia, i jak poszło?

haha
no wiec tak ogolnie zecz biorac to niby sie udalo ale do striptizu nie doszlo :mrgreen:

Ubralam sie sexy w bluzke ktora lekko zaslaniala mi tylek wysokie butki a pod tym ta nowa bielizna :P
nastawilam muzyczke kazalam tomkowi sie odprezyc i usiasc sobie, no i zaczelam tanczyc a on wstal i zaczal tanczyc ze mna... :P :lol:

patrzyl na mnie takim wzrokiem ze do tej pory nie moge tego zapomniec <serduszka></span>
ja oczywiscie twardo prosilam zeby dal mi zatanczyc ze to dla niego tancze i mam patrzec na mnie, wiec usiadl ale dlugo nie wytrzymal :P
wolal mnie zalosnie i ciagnal za reke...
stawialam opor ale w koncu uleglam... <serduszka></span>
oplacalo sie bo bylo naprawde goraco.... <dreams></span> <serduszka></span>

a po wszystkim spytalam dlaczego nie chcial mnie obejrzec do konca i przerwal wszystko, to odpowiedzial, cytuje "Bo chcialem od razu Cie zjesc" :mrgreen:

stwierdzil ze namawial mnie do tego bo chcial zobaczyc czy jestem do tego zdolna, a kiedy juz sie na to zdecydowalam powiedzial ze to krepujace dla obu stron i nie potrzebne bo i bez tego mozna byc niezle najaranym :P
:mrgreen:

#279 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 00:36

Olciiia, mogłaś go przywiązać kajdankami :-D

JkIEp1.png

#280 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 15 listopada 2008 - 00:39

Olciiia, gratulacje

jak tak czytam to sama mam chęć na taki striptiz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dołączona grafika

Dołączona grafika