Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#221 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 28 września 2008 - 10:44

malenka, dokladnie, idealna, ja juz ja sobie specjalnie sciagnelam, bo od dluzszego czasy planuje zrobic striptiz przed ukochanym, ale jakos nie moge sie zorganizowac :-P . Mam nadzieje, ze mi sie uda wkrotce :-)
Dołączona grafika

#222 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 września 2008 - 12:27

malenka, nom piosenka idealna i do tego jeszcze masz cały układ hehe :D

#223 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 września 2008 - 14:35

Piosenka jest fajna,ale mi się układ nie podoba.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#224 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 28 września 2008 - 15:40

A ja się wyłamuję, bo mi jakoś ani piosenka, ani układ nie podchodzi :-/

#225 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 28 września 2008 - 16:06

układ nie podchodzi

układ mnie tez nie za bardzo ale piosenka ok
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#226 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 28 września 2008 - 16:21

ale to nie jest układ tylko kadr z filmu, w którym niby to jest improwizowany striptiz tak jak chyba u większosci, nie wymyslacie specjalnie układów i bóg wie czego :P
nie każda z nas jest boginią tańca i ważne żeby byc na luzie :P
ps. no nie specjalnie namawiam was żebyście nagie na dach wyłaziły :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#227 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 29 września 2008 - 07:14

malenka, taktycznie pasuje ta piosenka :P

#228 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 29 września 2008 - 08:16

ważne żeby byc na luzie

no własnie z tym luzem na początku najtrudniej by było
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#229 Asiulek

Asiulek
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 11 października 2008 - 19:18

Nie robilam tego nigdy , ale spróbuje na pewno ;)
Zapewne na poczatku bedzie troche strachu i wstydu, ale jak sie czlowiek wczuje od razu lżej ,nie? :-D

Idealna piosenka do striptizu byla w moim ukochanym filmie "9 i pół tygodnia" :)

#230 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 11 października 2008 - 20:54

Idealna piosenka do striptizu byla w moim ukochanym filmie "9 i pół tygodnia" :)

popieram w 100%, ja tez to na pewno zrobie i na pewno przy tej piosence, nawet zastanawiam sie czy dzisiaj tego nie zrobic, zobacze jak sie wszystko dzisiaj potoczy i moze sprobuje :-)
Dołączona grafika

#231 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12 października 2008 - 12:42

no mnie coraz bardziej kreci na ten striptiz przed moim Miśkiem:):) gdy jestem u siebie w domu to sobie myśle, że spokojnie dam rade taki striptiz zrobić, ale jak jestem obok niego to peniam :oops: ale czasem mnie korci i to coraz częściej żeby się jednak przełamać i sprawić mu taką przyjemność :mrgreen:
Związać mu ręce, żeby nie mógł mnie dotykać, tylko ja jego-co bardziej by go jeszcze podkręcało :lol: no i te pończoszki do paseczka :mrgreen: .....co oni w nich widzą????? :lol: :lol: wiecie no i to ocieranie się dupcią o ( :lol: :lol: ....) :mrgreen: :mrgreen:
Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.

#232 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 12 października 2008 - 12:45

Ja sobie striptiz zostawię na później. Nie jestem jeszcze pewna ;) Aczkolwiek myślę o tym coraz częściej :]

#233 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 12 października 2008 - 12:48

I jednak wczoraj nie zrobila tego striptizu, popilam sobie martini i troszke mi w glowie szumialo wiec wolalam nie robic :-P , ale mysle, ze to juz niedlugo nastapi :-)

Związać mu ręce, żeby nie mógł mnie dotykać, tylko ja jego-co bardziej by go jeszcze podkręcało :lol:

kurcze nie pomyslalam o tym wiazaniu rak, ale to swietny pomysl

no i to ocieranie się dupcią o ( :lol: :lol: ....) :mrgreen: :mrgreen:

ooo, wtedy odleca ;-)
Dołączona grafika

#234 szalona

szalona
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 12 października 2008 - 14:38

hmm a nie wiecie gdzie można dostać takie kajdanki, żeby nie mógł się z nich wydostać? Bo te z futerkiem to tak srednio te raczki trzymają :-/

#235 grzeczna 22

grzeczna 22
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 12 października 2008 - 15:18

KITA grawantuje Ci, że odleci:):) sama niemożnośc tego, że nie może Cię dotknąć będzie go podniecać :lol: :lol:
ja bym po tym dolozyla mu jeszcze masazyc ale tez zeby mial zwiazane rece-tylko nie wiem czy by mu cisnienie juz wytrzymalo heheheheh :-P ale po tym napewno by byl ostry <sex></span>
Słodko jest nocą patrzeć na niebo, gdy kochasz różę, która znajduje się na jednej z gwiazd. Wówczas wszystkie gwiazdy są ukwiecone.

#236 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 12 października 2008 - 17:20

Zastanawiam się nad tym, ale ciągle coś mnie hamuje. Boję się, że się zbłaźnię :mrgreen: Nie jestem jeszcze na to gotowa, ale tak, jak Elodi, myślę o tym coraz częściej. A nuż któregoś dnia się przełamię... ;)

#237 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 12 października 2008 - 23:33

Jakos nie potrafie..zreszta nie umiem sie tak ruszac.. <bezradny></span>

#238 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 13 października 2008 - 05:23

Też o tym myślałam, wiem że mój D. byłby zachwycony. Jednak jakoś nie wiem jak się do tego zabrać, jak zacząć i wogule.
Jestem w Peru...

#239 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 13 października 2008 - 08:17

Ja zrobiłam mojemu ukochanemu striptiz właśnie przy wyżej wspomnianej piosence z "9 i pół tygodnia" czyli "You can leave your hat on" Joe Cockera. Był zachwycony i nieźle nakręcony ;-) a jego słowa, że ruszam się jak profesjonalna tancerka dodały mi pewności siebie, której zawsze mi brakowało.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#240 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 13 października 2008 - 08:29

Moj facet często o tym moówi że chciały żeym mu striptiz zrobiłą...Kurcze, ale ja się nie przełamię, na pewno musiałąbym wtedy troszkę się podpić dla odwagi. Jeszcze pokazywał mi jak w teledysku ruszają dupciami, i powiedział że tak by chciał żebym ja też się ruszała...ja nwet nie wiem czy bym umisłą tak zatańczyć, jeszcze po prostu brak mi odwagi...

<ookk>