Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

striptiz przed swoim facetem?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
466 odpowiedzi w tym temacie

#181 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 10:02

Zgadzam się. Poczytaj temat od początku. Dziewczyny podaja tytuły piosenek, może któraś Ci wpadnie w ucho :-P

#182 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:05

krówka.... :P nie wyobrażam sobie striptizu przy tym :P
wybierz jakieś rnb lepiej ;-)

coś w stylu browstone ;-)
ja przynajmniej miałam kawałki w tym stylu, na mój super wieczorek ;-)

http://pl.youtube.co...h?v=-45dGpGtbLw
nie ma mnie tu i nie będzie.

#183 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:31

Jakos nie umialabym zrobic striptizu Misiowi... <bezradny></span>

#184 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:32

Mirabelka__22, ja chyba tez bym sie nie odważyła, jaskos chyba nie potrafie
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#185 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:36

Ja bym zrobiła przy tym :mrgreen:

http://pl.youtube.co...feature=related

#186 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:37

malenka, to jest dobre :)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#187 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:43

Świetny kawałek :D
A dla odmiany co mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery, itd? Słyszał ktoś?

#188 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 13:16

malenka, haha a to też dobre ;-)
ale ja bym się śmiała :P

Słyszał ktoś?

nieeee nie wiem co to :P pewnie, że słyszałam, ale nie podobuje mi się, tzn nie do TEGO ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#189 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 14:22

co mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery,

chyba wiem o co ci chodzi ale jakoś nie wiem ale dla mnie przez to że one tam niby tańczą tak erotycznie to nie pasuje to za bardzo czuła bym sie jak na przedstawieniu bo strała bym sie tak robić jak one na teledysku

co sadzicie o madonnie http://pl.youtube.co...h?v=nfUjfioAnKY mój pomysł to nagrać ja gdzieś od 0:53 minuty jak zaczyna sie rytmiczna

ew timberland http://pl.youtube.co...h?v=v_-1peCW6Ok

może komuś sie przyda bo ja sie boje chociaż bardzo chce :oops:

#190 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 14:54

Lubię obydwa kawałki, jednak do striptizu jakoś mi nie pasują <bezradny></span>

Za to Hot Chocolate- You sexy think jest do tego świetna, choć to zależy czy ten striptiz ma być bardziej zmysłowy czy bardziej "na luzie".
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#191 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 15:10

bardziej zmysłowy czy bardziej "na luzie".

zgadzam sie z tobą i jeszcze to zależy kto ma jakie wyczucie rytmu a u mnie z tym trochę nędznie a w tej madonnie jest ono dość wyraźne wiec możliwe do zrealizowania ...

wydaje mi sie że ta muzyka bardziej musi oddawać tez nasz charakter bo jednej świetnie będzie sie tańczyć przy czymś spokojnym a inne woli sie porzucać się po całym pokoju przy czymś skocznym bo taka ma żywiołową naturę i efekt za każdym razem będzie cudowny ....

kayen, ładna piosenka ale zaczęto słyszałam ja w centrum handlowym i kojarzy mi sie z czymś innym wiec być by u mnie nie mogła... chyba że do czegoś takiego bardziej wspólnego tańczenia z rozbieraniem .... :-)

#192 mirabelka

mirabelka
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 15:25

Za to Hot Chocolate- You sexy think jest do tego świetna, choć to zależy czy ten striptiz ma być bardziej zmysłowy czy bardziej "na luzie".

Uwielbiam te piosenke, ale striptiz przy niej? Padlabym ze smiechu chyba :D :D :D

Wg mnie idealnie bedzie sie nadawac "Girl, you'll be a woman soon" Urge Overkill - piosenka z Pulp Fiction, ale tak niesamowicie zmyslowa...

#193 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 17:06

zgadzam sie z tobą i jeszcze to zależy kto ma jakie wyczucie rytmu a u mnie z tym trochę nędznie a w tej madonnie jest ono dość wyraźne wiec możliwe do zrealizowania ...

wydaje mi sie że ta muzyka bardziej musi oddawać tez nasz charakter bo jednej świetnie będzie sie tańczyć przy czymś spokojnym a inne woli sie porzucać się po całym pokoju przy czymś skocznym bo taka ma żywiołową naturę i efekt za każdym razem będzie cudowny ....

I ja z Tobą też się zgadzam :-P
Najważniejsze by piosenka odpowiadała nam, tańczącym, bo co z tego że puszczę przesiąknięty erotyzmem kawałek kiedy nie wyczuję rytmu i będę jak pokraka. Już lepiej wybrać tak jak piszesz spokojniejszą muzykę przy której ruszam się świetnie. Na pewno na nasze ruchy a nie na muzykę faceci zwracają wtedy uwagę :-D
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#194 nostalgia

nostalgia
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:26

Tak sobie czytam i czytam , i sobie mysle , ze chyba nie odwazylabym sie zrobic takiego striptizu dla ukochanego.Mam takie wrazenie, ze bylby to dla niego raczej widok komiczny a nie podniecajacy ...

#195 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:38

Ja bym zrobiła przy tym

Ja bym się w tym nie odnalazła...

A dla odmiany co mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery, itd? Słyszał ktoś?

Ja słyszałam i nawet robiłam do tego striptiz. Fajnie się tańczyło i dla mnie Lady Marmelade jest super piosenką na striptiz. Ta, i jeszcze Buttons PCD

#196 formoney

formoney
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:56

PCD - Buttons - ok, Timbaland - The way U are też. I jeszcze Timbaland & Nicole S. - Scream, Katy Perry - I kissed a girl, nawet B. Spears - Piece of me sie nadaje. Sprawdzone to wszystko :-D

Moim zdaniem striptiz to forma tańca, zaakceptowanie własnej seksualności, a przed własnym facetem tym bardziej nie powinno być żadnych oporów. W końcu to tylko dla niego i on jest twój ;P No ale jak kto chce ;-)
The future starts today, not tomorrow.

#197 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:03

hehe ale zeszcie sie rozpisaly:D ja kurcze nad krokami mysle:D jezuu jak mi sie nie uda to sie chyba mu przez miesiac nie pokarze na oczy:P nawet nie wiem jakie kroki mam wymyslec...

#198 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:16

nawet nie wiem jakie kroki mam wymyslec...

nie wymyślaj kroków, leć na żywioł, tak najlepiej ;-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#199 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:18

Na żywioł, na żywioł :P A jak się kobieta nam zestresuje i nie wypali? :P Może lepiej mieć coś w rękawie :] Ale bez przesady z kolei. Krok po kroku nie musisz wymyślać :]

#200 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:20

hehe na zywiol:D wiecie ja mam poczucie rytmu i na pewno jak bym leciala na zywiol to by mi cos wyszlo ale kurcze... nie wiem jaka piosenke mam wziasc no;/