striptiz przed swoim facetem?
Napisano 05 sierpnia 2008 - 10:02
Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:05
wybierz jakieś rnb lepiej
coś w stylu browstone
ja przynajmniej miałam kawałki w tym stylu, na mój super wieczorek
http://pl.youtube.co...h?v=-45dGpGtbLw
Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:31
Napisano 05 sierpnia 2008 - 11:43
A dla odmiany co mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery, itd? Słyszał ktoś?
Napisano 05 sierpnia 2008 - 13:16
ale ja bym się śmiała
nieeee nie wiem co toSłyszał ktoś?
Napisano 05 sierpnia 2008 - 14:22
chyba wiem o co ci chodzi ale jakoś nie wiem ale dla mnie przez to że one tam niby tańczą tak erotycznie to nie pasuje to za bardzo czuła bym sie jak na przedstawieniu bo strała bym sie tak robić jak one na teledyskuco mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery,
co sadzicie o madonnie http://pl.youtube.co...h?v=nfUjfioAnKY mój pomysł to nagrać ja gdzieś od 0:53 minuty jak zaczyna sie rytmiczna
ew timberland http://pl.youtube.co...h?v=v_-1peCW6Ok
może komuś sie przyda bo ja sie boje chociaż bardzo chce
Napisano 05 sierpnia 2008 - 14:54
Za to Hot Chocolate- You sexy think jest do tego świetna, choć to zależy czy ten striptiz ma być bardziej zmysłowy czy bardziej "na luzie".
Napisano 05 sierpnia 2008 - 15:10
zgadzam sie z tobą i jeszcze to zależy kto ma jakie wyczucie rytmu a u mnie z tym trochę nędznie a w tej madonnie jest ono dość wyraźne wiec możliwe do zrealizowania ...bardziej zmysłowy czy bardziej "na luzie".
wydaje mi sie że ta muzyka bardziej musi oddawać tez nasz charakter bo jednej świetnie będzie sie tańczyć przy czymś spokojnym a inne woli sie porzucać się po całym pokoju przy czymś skocznym bo taka ma żywiołową naturę i efekt za każdym razem będzie cudowny ....
kayen, ładna piosenka ale zaczęto słyszałam ja w centrum handlowym i kojarzy mi sie z czymś innym wiec być by u mnie nie mogła... chyba że do czegoś takiego bardziej wspólnego tańczenia z rozbieraniem ....
Napisano 05 sierpnia 2008 - 15:25
Uwielbiam te piosenke, ale striptiz przy niej? Padlabym ze smiechu chybaZa to Hot Chocolate- You sexy think jest do tego świetna, choć to zależy czy ten striptiz ma być bardziej zmysłowy czy bardziej "na luzie".
Wg mnie idealnie bedzie sie nadawac "Girl, you'll be a woman soon" Urge Overkill - piosenka z Pulp Fiction, ale tak niesamowicie zmyslowa...
Napisano 05 sierpnia 2008 - 17:06
zgadzam sie z tobą i jeszcze to zależy kto ma jakie wyczucie rytmu a u mnie z tym trochę nędznie a w tej madonnie jest ono dość wyraźne wiec możliwe do zrealizowania ...
wydaje mi sie że ta muzyka bardziej musi oddawać tez nasz charakter bo jednej świetnie będzie sie tańczyć przy czymś spokojnym a inne woli sie porzucać się po całym pokoju przy czymś skocznym bo taka ma żywiołową naturę i efekt za każdym razem będzie cudowny ....
I ja z Tobą też się zgadzam
Najważniejsze by piosenka odpowiadała nam, tańczącym, bo co z tego że puszczę przesiąknięty erotyzmem kawałek kiedy nie wyczuję rytmu i będę jak pokraka. Już lepiej wybrać tak jak piszesz spokojniejszą muzykę przy której ruszam się świetnie. Na pewno na nasze ruchy a nie na muzykę faceci zwracają wtedy uwagę
Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:26
Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:38
Ja bym zrobiła przy tym
Ja bym się w tym nie odnalazła...
A dla odmiany co mówicie na Lady Marmalade z udziałem Pink, Christiny Aguilery, itd? Słyszał ktoś?
Ja słyszałam i nawet robiłam do tego striptiz. Fajnie się tańczyło i dla mnie Lady Marmelade jest super piosenką na striptiz. Ta, i jeszcze Buttons PCD
Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:56
Moim zdaniem striptiz to forma tańca, zaakceptowanie własnej seksualności, a przed własnym facetem tym bardziej nie powinno być żadnych oporów. W końcu to tylko dla niego i on jest twój
Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:03
Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:16
nie wymyślaj kroków, leć na żywioł, tak najlepiejnawet nie wiem jakie kroki mam wymyslec...
Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:18
Napisano 05 sierpnia 2008 - 21:20