Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Moda 2010

• Zamknięty Temat jest zamknięty
176 odpowiedzi w tym temacie

#81 LadyPe

LadyPe
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 01 maja 2010 - 13:29

Mnie osobiście nie podobają się leginsy, a najgorsze są te we wzorki :-x

#82 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 01 maja 2010 - 13:49

Ja również jestem zwolenniczką zwykłych czarnych, lateksy mi sie nie podobają :lol:
jak by to powiedziała babka ze sklepu- owijacze <umieraam></span>

A jak Wam się podobają legginsy we wzorki?

jakoś mi nie podchodzą, musiałby być nie wiem jaki wzorek żeby mi sie podobał :lol:
chociaż jak dziś widziałam dziewczynę która miała na sobie legginsy w kwiatki a ogólnie skromnie na górze ubrana to jeszcze nie wyglądała źle, najgorzej przedobrzyć ze wzorami i dodatkami :-P
za to czarne ze skromnymi cekinkami nawet mi sie podobają ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#83 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 01 maja 2010 - 13:49

A ja lubię leginsy, ale tylko czarne. Sama osobiście często chodzę w czarnych długich, czuję się w nich wygodnie i kobieco ;-) We wzorki jednak wg mnie są okropne. Co do tych z koronką- mam takie...ale akurat one źle mi się noszą, tzn. nie podobam się sobie w nich :-P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#84 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 01 maja 2010 - 14:28

Jak facet mówię stanowcze NIE dla legginsów we wzory:P Nie wszystko co jest w modzie jest fajne, trzeba umieć selektywnie wybierac i mieć swój styl;)

wiadomo, nie wszystko wszystkim pasuje ;-)

To pytanie o wzorki nasunęło mi się, zauważyłam, że u mnie na wydziale kilka dziewczyn wyróżnia się właśnie takimi "odmieńcami" na nogach ;-) Trochę mnie zatkało jak zobaczyłam, no, niezbyt szczupłą dziewczynę w legginsach w biało czarne zygzaki.... :shock: Dlatego zastanawiałam się, czy komuś się takie wzorki podobają.

Sama osobiście często chodzę w czarnych długich, czuję się w nich wygodnie i kobieco ;-)

ja mam czarne i granatowe długie. Świetnie pasują do wszystkiego :-D Planuje jeszcze kupić takie zwykłe w stalowym kolorze i doszyć sobie u dołu zamki :-D

A ten strój z pierwszego zdjęcia ten błyszczący jest okropny :shock:

Paskudztwo, nie dość, że lateks, to jeszcze różowy <rzygi></span>
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#85 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 01 maja 2010 - 16:24

ja w leginsach bardzo lubie chasać, tak do tuniki noszę albo do mini spódniczki ;-) i najczęściej na tańce, bo mi w nich wyodnie i mogę nogą machnąć bez skrępowania :mrgreen:
z tym że ja najbardziej lubie takie kończące się zaraz za kolanem, jak ma ona ( Herbuś :?: ), tych takich długich nie mam żadnych, bo nie leżą mi specjalnie :-P
a te we wzorki widziałam na dziewczynach, i jak dla mnie nie wyglądaja rewelacyjnie, jeszcze panterka by uszła z czymś stonowanym, ale te kwiatki <rzygi></span>

Dołączona grafika
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#86 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 04 maja 2010 - 08:35

niezbyt podobają mi się te 'wzorkowane' leginsy <jezorek11></span>
oczywiście zależy to od reszty ubioru, bo jeśli jest bardzo stonowana i w jednym kolorze to może jeszcze by uszło - ale na kimś :P sama bym takich raczej nie założyła

osobiście preferuję czarne, szare, granatowe - jednokolorowe i raczej ciemne :D
mam zarówno długie do kostek, takie na pół łydki jak i takie za kolanko (jak pokazała Lady)

wygodnie mi się w nich chodzi, bo nie krępują ruchów :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#87 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 04 maja 2010 - 11:10

a ja założyłabym każde leginsy , mam lateksowe ,zwykłe z wzorkami itp.uwielbiam leginsy

#88 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 04 maja 2010 - 11:38

lateksowe

oj nie, takim ja zdecydowanie mówię duże nie <jezorek11></span> zupełnie nie w moim stylu i dziwnie mi sie kojarzą, jak dla mnie niekorzystnie wygląda w nich noga <bezradny></span>
ale jak wiadomo to kwestia gustu

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#89 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 04 maja 2010 - 13:08

ja przymierzam się do zakupienia leginsów... boję się że mogę wyglądac w nich jak pączek :-P ale spróbowac można :-) na początek kupię sobie długie czarne, no i przyznam, że na allegro spodobały mi się takie w panterkę :-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#90 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 maja 2010 - 17:22

ja nie lubie i nie posiadam , moze skusiłabym sie na czarne ale wpusciłabym je do wysokich butów i do tego spodnica czy tunika ;-)
A co do lateksowych to zawsze mnie smieszy jak widze w tym dziewczyny , szczególnie jak jest cieplo :D i przy niketórych sie naet zastanawiam czy one to na wazeline zakladaja czy na co <umieraam></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#91 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 04 maja 2010 - 17:32

Coraz częściej widzę że kobiety ubierają się w nimi spódnicę i leginsy w różnych kolorach. Czy ta moda dotarła już do Polski?

mini odpada :P
leginsy i tunika albo dłuższa bluzka ;)
ostatnio spodobały mi się leginsy a la jeans ;)
i sobie takie sprawiłam :mrgreen:

Załączone miniatury

• legginsy-ala-jeans-z-guz_42.jpg

#92 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 04 maja 2010 - 18:54

leginsy i tunika albo dłuższa bluzka ;)

legginsy z tuniką i dłuższą bluzką wyglądają dobrze, ale niektóre dziewczyny zakładają je zamiast spodni i wyglądają wtedy, jakby wyszły w samych rajstopach. Ja tam bym wolała, żeby wszyscy przechodzący nie oglądali jaką mam na sobie dziś bieliznę, no ale cóż...

a co do

lateksowe

też mam takie legginsy (czarne, niedawno kupiłam) i dobrze się je nosi (oczywiście, nie nadają się na upały :-P ). Fakt faktem, że trzeba mieć do tego zgrabną nóżkę ;-) , bo takie spodnie każdą fałdkę uwydatnią ;-)
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#93 A.C.Junior

A.C.Junior
  • Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 04 maja 2010 - 19:24

Torri.
Pozostaje po obejrzeniu pozostaje tylko jedno.
Pogratulować gustu.
Legginsy świetne, ładnie wyglądają, eleganckie a zarazem łobuziarskie, no i sexy są.
All my senses

#94 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 04 maja 2010 - 19:39

Od dluzszego czasu podobaja mi sie legginsy :-)
Te wzorkowate odpadaja ;-)
Najchetniej wybralabym dluzsze, czarne zakonczone koronka :-)

Nie wiem czy nie bede wygladac w nich jak slon :-P ale chyba zaryzykuje ;-)

#95 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 05 maja 2010 - 08:11

ja tez posiadam w domu leginnsy z tych co wrzucila miminka te czarne zakonczone koronka. ubieram je do tunik dluzszych i pod mini spodniczki :-D do tego jakies wygodne buciki i smigam latem po miescie :-D Bardzo lubie leginnsy natomiast takich we wzory nie zalozylabym lubie leginnsy czyste czyli bez zadnych wzorow, a co do swiecacych to nie podobaja ewentualnie moga byc na jakas dyskoteke

201407101662.png

#96 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 maja 2010 - 15:58

Leginsy i tunika owszem może być.Ale leginsy zamiast spodni do krótkiej bluzeczki ,to dla mnie tragedia.Totalna załamka,niczym kalesony,bleeeeeeee. <bezradny></span>
Torii,twoje nie przypominają kalesonów dzięki tym ozdobnym nogawkom. ;-)

#97 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 maja 2010 - 16:11

ja nie widzę niczego blee w krótkiej bluzce do leginsów :) ja posiadam leginsy takie z grubszego materiału bez żadnych szyć na tyłku i z przodu . noszę je do krótkich bluzek bo to pasuje i fajnie wygląda :) nic nie prześwituje a leginsy są aż do samych stóp :)

#98 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 09 maja 2010 - 09:37

noszę je do krótkich bluzek bo to pasuje i fajnie wygląda :)

tiaaa zauważyłam ta tendencję u młodych dzieczyn i widząc to zastanawiam się kiedy zaczną łazić z gołymi tyłkami :roll:

#99 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 09 maja 2010 - 09:40

noszę je do krótkich bluzek bo to pasuje i fajnie wygląda :)

a mnie się to kojarzy z getrami, które były zmorą mojego dzieciństwa, i kazano mi je nosic w przedszkolu i na początku podstawówki, tylko teraz nie nazywa się getry tylklo legginsy <umieraam></span> <umieraam></span> nie podoba mi sie taki połączenie z krótka bluzeczką <jezorek11></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#100 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 09 maja 2010 - 09:42

Dla mnie legginsy to w ogóle jakiś niewypał :roll: Co to mi za moda, jak KAŻDA legginsy już ma i zawsze z tym samym (czyli tuniką) je nosi. Wszyscy wyglądają tak samo- żadna mi oryginalność.