Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Moda 2010

• Zamknięty Temat jest zamknięty
176 odpowiedzi w tym temacie

#121 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 lipca 2010 - 16:07

Możecie linczować, ale takie koszulki to mi się z podstawówką kojarzą :roll: Nic pięknego ani wspaniałego w nich nie widzę, choć czasem na kimś zwrócę uwagę. Ogólnie mam wstręt do tego typu rzeczy powiązany z całkowitym odrzuceniem... takie dodowacienie dopadło modę ...
a poza tym nie wszystko co modne jest ładne <jezorek11></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#122 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 17 lipca 2010 - 23:02

a co powiecie na obecny w modzie styl retro czy jak kto woli vintage? ciuszki i dodatki jak sprzed kilku lat, w modzie rzeczy powyciągane z szaf od rodziców,dziadków... mnie osobiście podoba się ten styl, zależy jednak co, niektóre ciuchy rzeczywiście wyglądają jakby należały wcześniej do jakiejś babci... ;-)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#123 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 lipca 2010 - 09:21

lubie styl retro , moze nie wszystko mi sie podoba < wzory na tkaninach czesto nie sa w moim guscie> ale uwielbiam bluzeczki z zabotami, kopertóweczki do reki; ten bialy plaszczyk co wrzuciłas jest sliczny i ta rozowa sukienka , ale np ta fioletowa-wzorzysta i ta biala sa okropne.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#124 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 05:49

a co powiecie na obecny w modzie styl retro czy jak kto woli vintage?

jedyne co mi sie w tym stylu podoba to buty.
sama mam identyczne jak te niebieskie tylko czarne ;-)

#125 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 09:27

mi się podoba styl vintage szczególnie właśnie różnego rodzaju trencze i sukienki :D i ta "pudrowa kolorystyka"
No i buty oczywiście też mam takowe tylko siwo-fioletowe :D

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#126 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 19 lipca 2010 - 11:25

Mi też podoba się taki styl, te sukieneczki, torebki, buty, spódniczki ołówkowe i spodnie z wyższym stanem, tylko jeśli połączne to jest z fajnymi tkaninami, materiałami i wzorami to efekt jest super, sama mam parę takich rzeczy ale niestety narazie leżą w szafie :mrgreen:

#127 Wiola

Wiola
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 21 lipca 2010 - 10:20

Ja lubię taką zabawę modą :-)

#128 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 27 lipca 2010 - 08:49

mi bardzo spodobała się czerwona sukienka i torebeczki :-D
ja co pewien czas buszuję na stryszku lub u mamy w szafie i wyciągam stare kiecki - muszę przerabiać bo mama nosi większy rozmiar, ale fajna zabawa :mrgreen:

#129 Wenessa

Wenessa
  • Użytkownik
  • 322 postów

Napisano 27 lipca 2010 - 09:25

myślę,że duzo fajnych rzeczy mozna sobie dobrac do siebie w stylu retro,buty bardzo fajne,sukienka czerwona tez niezła ;-)
Pamiętaj aby kazdy dzień był najpiękniejszym dniem Twojego zycia.......

#130 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 11:58

dziewczyny co sądzicie o takich narzutkach? Która fajniejsza? Mi podobają się obie ale mam pewne wątpliwości bo to japan style.
nr 1. dłuższa:

Dołączona grafika
Dołączona grafika

nr 2.

Dołączona grafika
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#131 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 12:12

Która fajniejsza?

Mi bardziej podoba się ta 1. Wydaje mi się bardziej elegancka i zwiewna. Ta 2 jest taka zwykła i kolor też mi nie pasuje.
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#132 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 16:08

złośnica, obie ladne,ale 2 bardziej do mnie przemawia. 1wsza mi sie niepodoba na mnie, bo nigdy nie wiem co z tym przodem zrobic :roll: Takie to dla mnei nieporeczne :-P 2ga ladna, tylko jak dla mnie inny kolor ;-)

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#133 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 17:36

złośnica, ta pierwsza jest super :)
Kolorek ładny.
Bardzo podobają mi się te "narzutki"

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#134 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 17:44

złośnica, pierwsza jest ładna i bardzo mi się podoba, bo ma ciekawy krój. W drugiej odpada kolor.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#135 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 19:34

Obie bardzo mi się podobają.
Jednak wybrałabym 2 ;-)
Fajna taka "szmatka"
Wieczorkiem np gdy się już chłodno robi narzucić na siebie :mrgreen:

#136 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 19:39

złośnica, pierwsza mi się podoba- jest ciekawa i oryginalna, kolorek też jest sympatyczny. Druga jest taka zwykła i ten mdły kolor mi się nie podoba. Natomiast ogólnie to dwa razy zastanowiłabym się nad produktami z serii japan style, bo osobiście miałam z nimi styczność i wg mnie są niezbyt dobrej jakości i takie... niedorobione- w sensie, że wykończenie pozostawia wiele do życzenia. Przynajmniej to co ja zakupiłam takie właśnie było ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#137 złośnica

złośnica
  • Użytkownik
  • 285 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 19:51

złośnica, pierwsza mi się podoba- jest ciekawa i oryginalna, kolorek też jest sympatyczny. Druga jest taka zwykła i ten mdły kolor mi się nie podoba. Natomiast ogólnie to dwa razy zastanowiłabym się nad produktami z serii japan style, bo osobiście miałam z nimi styczność i wg mnie są niezbyt dobrej jakości i takie... niedorobione- w sensie, że wykończenie pozostawia wiele do życzenia. Przynajmniej to co ja zakupiłam takie właśnie było ;-)

własnie tego się obawiam, że to może być taki ciuszek szmatka na kilka razy bo nie będzie sie już nadawała do noszenia, mam nadzieję, że znajdę coś podobnego i dobrego gatunkowo na mieście :-)
Kobieta jest organizmem ultradoskonałym. Potrafi się regenerować po ekstremalnie ciężkich doświadczeniach. Przetrwa wszystko.

#138 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 22 sierpnia 2010 - 22:19

bo osobiście miałam z nimi styczność i wg mnie są niezbyt dobrej jakości i takie... niedorobione- w sensie, że wykończenie pozostawia wiele do życzenia. Przynajmniej to co ja zakupiłam takie właśnie było

katti chyba cos kupowała i było ok, ale spotkałam sie z wieloma opiniami ze wiele zastrzezn jest do jakosci i wykonczenia. <bezradny></span>
mnie sie bardziej druga podoba , jesli chodzi o krój bo jesli chodzi o kolor to obie odpadaja <bezradny></span> , za to pierwsza odpada za krój bo nie wiedziłabym co z tym przodem zrobic , denerwowałoby mnie to.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#139 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 sierpnia 2010 - 07:05

lubię takie zwiewne fifroczki <swistak1></span> więc obie narzutki bardzo mi się podobają <ookk></span>
pod względem koloru (lubię i beże i róże) <jezorek11></span>

bo pod względem kroju natomiast bardziej przemawia do mnie nr 2, bo tak jak dziewczyny już wcześniej wspomniały nie wiedziałabym co z tym przodem nr 1 robić, za dużo tam tego <bezradny></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#140 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 sierpnia 2010 - 11:06

złośnica jak dla mnie to się podoba druga narzutka :-P Kolorek :oops: , a poza tym w pierwszej nie odpowiada mi to udziwnienie z przodu. I co do ciuchów z serii Japan Style- chciałam kiedyś coś zamówić i poczytałam komentarze- duuużo negatywów, a to złe rozmiarówki (zaniżone), a to jakość wątpliwa, a to kłopoty z przesyłką...
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt