U nas 200-220 w zależności od menuOpłata za osobę na sali to 150zł/os
Jak raz wszystko zliczyłam to potrzebowalibyśmy 18 kawałków, żeby na wszystko spokojnie wystarczyło
Napisano 28 grudnia 2011 - 16:19
U nas 200-220 w zależności od menuOpłata za osobę na sali to 150zł/os
Napisano 28 grudnia 2011 - 16:39
Na slasku sa takie ceny. Nie mowie, ze u nas nie, ale jest tez taniej.U nas 200-220 w zależności od menu
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 28 grudnia 2011 - 18:38
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 grudnia 2011 - 20:39
U nas 200-220 w zależności od menu
nikus to i tak uważam że tanio zapłaciliście, ale wtedy też były inne ceny. Teraz ceny sali na wesele z każdym rokiem rosnąMy zaklepywalismy sale na 120zl, z tym, ze cena mogla wzrosnac o 10% i zwiekszyli do 132zl /osobe.
Napisano 28 grudnia 2011 - 20:45
jasne, że od ilości osób dużo zależy. Ale oszczędności można szukać też gdzie indziej. Przecież są i tacy, którzy zaproszą 50 osób, a samo wesele "przyozdobią" w taki sposób, że i tak ledwo je w 50 tys domkną.Zależy na ile osób
jest jeszcze kolejna kwestia - ludzie w prezencie dają kasę. Nie pojmuję i nikt mnie do tego nie przekona, żeby w momencie, kiedy rodzice płacą za ślub kasę z kopert przeznaczyć na co innego, jak na wyrównanie rodzicom ich wkładu. Od kiedy to ktoś ma mi za sponsora robićale jest to kwota , ktora w rok np odda to czemu nie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 28 grudnia 2011 - 20:53
ano pewnie , ze tak; bo co rodzice z dlugami a mlodzi wydaja kase na seibie i zadowoleni i wszyscy chwala jakie to wesel mieli pieknie i jak wszytko zorganizowali fajnieNie pojmuję i nikt mnie do tego nie przekona, żeby w momencie, kiedy rodzice płacą za ślub kasę z kopert przeznaczyć na co innego, jak na wyrównanie rodzicom ich wkładu.
ale trzeba szukac , ktos powie, ze taniej jak 150 /osoba sie nie znjadzie i i sie nie szuka taniej , a czasem gdzies dalej od wielkiego miasta da sie wyszukac fajne miejsc, albo remiza , teraz bywaja remizy super wygladajace i d tego fajna firma cateringowa i super, mozna na drugi dzien zrobic sniadanie dla gosci bo jedzenia zawsze w brud zostaje . Ale jak piszesz Cenionka trzeba szukac . kolezanka była w cukierni gdzie zaspiewali za tort 1400 a poszła do cukierni w mniejszym miescie i było juz tylko 400 .Ale oszczędności można szukać też gdzie indziej.
Napisano 28 grudnia 2011 - 21:09
No moi na taki układ się uparli bo wiedzą, ze nam pieniążki potrzebne i nie wydamy ich na byle co jak tylko na remont domu. Robią mi wesele i jeszcze na "czepkowe" dadzą osobno bo tak chcą, ja ich do niczego nie zmuszałam. O zwrocie kasy nie chcą słyszeć...Nie pojmuję i nikt mnie do tego nie przekona, żeby w momencie, kiedy rodzice płacą za ślub kasę z kopert przeznaczyć na co innego, jak na wyrównanie rodzicom ich wkładu.
Napisano 28 grudnia 2011 - 21:22
tak ale i tak jej sie trafilo , bo w takiej samej cenie miala sniadanio-obiad dla gosci hotelowych , pokój dla nowozeńców i 10 osobwy drewniany domek. caista miala w cenie , ale tort juz sama . w sumie jak ktos ma sprawdzonoa cukiernie albo ulubiona to moze i tak jest lepiej. inna kolezanka tez miala ciasta w cenie a tort zamawiała gdzies indziej,to koleżanka sama sobie zamawiałą tort
jestem w szoku. My w cenie 150zł/os mamy juz zapewnione wszelkie ciasta i tort tak samo +szyszke.
Napisano 07 lutego 2012 - 22:23
Napisano 08 lutego 2012 - 14:12
Napisano 24 sierpnia 2012 - 21:08
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 25 sierpnia 2012 - 12:07
to macie jeszcze przestępna liczbe gości. jak dla mnie nie za dużo nie za mało. Tak w sam raz, ale myślę, że te 90-110 osób będzie. Salę mamy na jakieś 140, więc pomieścimy
Napisano 25 sierpnia 2012 - 12:14
Wczoraj robiłam listę gości, oczywiście jest jeszcze do zatwierdzenia przez rodziców (szczególnie Brzydkiego), bo może kogoś pominęłam, albo niepotrzebnie wpisałam, ale myślę, że te 90-110 osób będzie. Salę mamy na jakieś 140, więc pomieścimy.

Napisano 27 sierpnia 2012 - 10:48
Napisano 25 września 2012 - 14:52
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Grzejnik łazienkowy czy wymienić? |
|
|
|
Dom czy mieszkanie? |
|
|
|