wesele z wielka pompa czy skromne
Napisano 28 września 2009 - 19:09
Napisano 28 września 2009 - 19:39
pewnie ze taknigdy nie zrobilabym wesela na pokaz bo moim zdaniem to bez sensu
ale ja gdyby było mnie stac to chciłabym zaprosic jak najwiecj ludzi , których lubie , nawet kosztem bardzo obfitego menu czy innych reczy z których mozna zrezygnowac.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 września 2009 - 19:42
To czy wesele będzie udane, nie zależy aż tak bardzo od liczby gości - raczej od tego czy nie ma między nimi jakichś wielkich konfliktów, czy lubią tańczyć, itp., no i oczywiście od pozostałych czynników np. zespołu (czy potrafi gości rozruszać, zachęcić do zabawy). Na to chyba nie ma reguły.
Napisano 28 września 2009 - 21:03
Napisano 29 września 2009 - 11:19
pewnie ze tak , moja kolezanka jak szukła sali to na jednej sie dowiedziała ze jak chca mniej niz 150 osób miec to tylko w tygodniuludzi na wesele bo sala jest na 160 osob i trzeba tyle osob znalesc.
no tak to wyglada , a pewnie czesc osób nie przyjdzie bo beda to juz jacys znajomi a oni i tak beda musieli zapłacićDla mnie to jest troche robienie hucznego wesela na sile przynajmniej w moim mniemaniu
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 29 września 2009 - 17:44
ale to wynika z tego ze nie miałam 18 na sali i tak jakoś chce duże wesele. nie mówę że takie będzie bo nie wiadomo czy wogóle bedzie kiedykolwiek
tak minimum 100-120 osób.
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 29 września 2009 - 19:04
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 29 września 2009 - 19:08
Napisano 04 października 2009 - 11:14
Nie nastawiamy sie na wesele z pompą, ale całkiem skromne tez nie bedzie
Napisano 04 października 2009 - 13:13
Napisano 04 października 2009 - 19:26
I bolalo mnie to, ze takiego miec nie bede, bo mam malutka rodzine, ktora nie liczy nawet 30 osob
Ale kiedy temat zaczal nas/mnie juz na powaznie dotyczyc (teraz to juz nie, ale to nie ten temat) to stwierdzilam, ze i tak bedzie fajnie
Moze kiedys....
Napisano 04 października 2009 - 20:14
Ale że ostatnimi czasy byłam na kilku weselach stwierdziliśmy z Miśkiem że tylko najbliżsi ale W ma tak ogromną rodzinę że nie da się malutkiego wesela
Ale to jeszcze odległy temat...
Mamy czas na przemyślenie wszystkiego
Napisano 05 października 2009 - 08:46
mniejsza ilość osob zapewniła by jakąś milszą atmosfere moim zdaniem-oprawa i takmogła by być huczna- w czym nie przeszkadza mała ilość osób, zresztą
u mnie to samobo mam malutka rodzine, ktora nie liczy nawet 30 osob
![]()
u miska jest duza i juz mnie to wkurza jak se pomysle jak jego matka bedzie wybierac kogo zaprosic a kogo nie
Napisano 18 października 2009 - 08:51
Napisano 21 października 2009 - 07:59
ale wiem ze w rzeczywistosci byloby na nim ok 60 osob
ale wiem ze to nie moze byc normalne skromne wesele, chcialabym zeby kazdy zapamietal ten wieczor i zeby bylo to cos bardzo magicznego i niezwyklego
i bede dazyc do tego
Napisano 21 października 2009 - 08:07
podobnow koncu slub jest tylko raz w zyciu
swoja droga najciekawsze , ze goście z wesela nie zapamiętuja jakis atrakcji typu pieczone prosiaki czy inne
tak więc wszystko zalezy co człowiek rozumie pod pojęciem "wielka pompa "
Napisano 21 października 2009 - 08:32
i bylo tam wlasnie ok 60 osob orkiestra byla boska i ogolnie nie zam pomne tego wesela nigdy bo ludzie tez sie dobrze zgrali (od tego tez duzo zalezy)
ale teraz wiem ze gdyby bylo to moje wesele to kilka szczegolow bym tam dopracowala ii zwrocila uwage na inne sprawy, ale ciesze sie ze tam bylam bo pierwszy raz widzialam jak to sie odbywa
stwierdzilam ze wesele mozna troszke schematem porownac do balu sylwestrowego
tyle ze na weselu bawi sie cala rodzina no i jest wiecej atrakcji i osobistych przezyc
bo to w koncu slub
Napisano 24 listopada 2009 - 10:42
Napisano 13 grudnia 2009 - 22:12