amoramor śliczne są te firanki, które wrzuciłaś na poprzedniej stronie (pierwsza szczególnie)
Kuchnia
Napisano 25 września 2011 - 18:07
amoramor śliczne są te firanki, które wrzuciłaś na poprzedniej stronie (pierwsza szczególnie)
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 04 października 2011 - 09:08
Poniewaz sprawa dotyczy rzeczy w kuchni pytam tu co by nie zakładac nowego tematu
rozbiła sie nam szyba od drzwiczek pieca
Jak myslicie mozna to bedzie wymienic? szklarz zrobi? czy raczej wymiana pieca?
Napisano 04 października 2011 - 13:26
Zobaczymy jak to w kosztach wyjdzie za to szybe. Bo moze sie okazac ze bardziej sie bedzie opłacalo kupic nowy piec.
A tak z własnego doswiadczenia - jaki piec wolicie ? gazowy czy elektryczny ? bo ja roznice widze chocby w ...ciescie. Inne jest z pieca gazowego inne z elektr.
Napisano 05 października 2011 - 13:06
W domu mam od zawsze gazowy, więc dużego porównania nie mamjaki piec wolicie ? gazowy czy elektryczny
Babcia ma elektryczny i jej ciasta faktycznie zawsze wychodzą inne niż nasze. Nigdy się nie zastanawiałam z jakiego powodu, ale może faktycznie masz rację, że jest to wina rodzaju pieca
Mnie gazowy odpowiada, przede wszystkim w kwestiach cenowych
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 05 października 2011 - 14:37
no własnie. To samo u mnie ( elektryczny ) i u mamy ( gazowy).Babcia ma elektryczny i jej ciasta faktycznie zawsze wychodzą inne niż nasze.
U mamy sa takie...swojskie. Nie wiem jak to nazwac. U mnie jak od liniki.Rowniutkie Zupęłnie inne ciasta a robione tak samo.
Napisano 05 października 2011 - 15:36
. Nie mam problemu, że mi sie coś przypala od spodu, że nierówno się upiecze. A smakuje mi tak samo jak z gazowegood liniki
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 07 października 2011 - 13:05
Nie mam problemu, że mi sie coś przypala od spodu, że nierówno się upiecze.
A u mnie właśnie odwrotnie. Odkąd mamy piec elektryczny ciasto nie wychodzi nigdy takie, jak z pieca gazowego. Albo za bardzo, albo za mało przypieczone.
Czytałam gdzieś ostatnio, że do tych 'nowych' piecy powinny być czarne blachy i wtedy podobno są super. A my używamy zawsze tych srebrnych i może dlatego
Napisano 07 października 2011 - 17:04
o własni to samo. Jak piekłam na gazowym gdy mieszkałam z rodzicami to takich problemow nie było. Teraz zas tak. Mało tego, dłuzej na elektrycznym sie piecze.Odkąd mamy piec elektryczny ciasto nie wychodzi nigdy takie, jak z pieca gazowego
te wsuwane ?? jesli tak to ja mam czarna i biała. Czy chodzi Ci o blachy ( formy ) na ciacho? bo mam tylko srebne. Moze dlategobyć czarne blachy
Napisano 05 listopada 2012 - 23:49
[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-11-06, 00:03 ]
usunęłam link - dodałam zdjęcie
Napisano 07 listopada 2012 - 18:38
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 29 listopada 2012 - 17:45
Napisano 07 grudnia 2012 - 22:02
Napisano 26 grudnia 2012 - 18:10
Napisano 31 grudnia 2012 - 21:31
Ale co ze stylem, kolorystyką? Tu nie mam pojęcia. Mamy wybrane już płytki, musimy tylko zdecydować się co do koloru i chyba wtedy pomyślę nad kolorystyką.
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 02 stycznia 2013 - 09:23
Pooglądaj katalogi, może coś Ci wpadnie w okoco ze stylem, kolorystyką?
Projekt kuchni mam już do roku, ale wciąż nie mam $ aby go zrealizować
Wybrałam białe, gładkie, błyszczące fronty z niewielkimi uchwytami i brązowy blat.
Marzył mi się piekarnik na wysokości klatki piersiowej, ale na 5m2 nie ma na niego miejsca
Napisano 02 stycznia 2013 - 18:10
Czy jak pójdę do takich kuchennych salonów z projektem domu to oni mi zrobią kilka projektów kuchni do wyboru i czy będę musiała za nie płacić?
I takie katalogi to chyba tam też będą, w tych salonach, co?
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"