Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przyjaciółka czy rywalka?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
124 odpowiedzi w tym temacie

#121 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 23 marca 2011 - 08:50

a na ślub chcą mnie na świadka

?? chca Cie na swiatka mimo że ona nie pisze, a on uważa że mas zły wpływ na nia ??
Nie rozumiem tego....

Przyjaźnie tak jak związki mogę być po prostu toksyczne.

jesli Cie ta znajomość meczy daj sobie spokoj.
Może to on nia kieruje ? zabrania kontaktu z Toba?
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#122 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 10 kwietnia 2011 - 20:54

dzisiaj napisałam do mojej przyjaciółki to co myślę..musiałam z nią poważnie pogadać...no i to już koniec...nie miała wyjścia..musiała wybierać...!!!! wysle wam to co mi napisała na gg:

napisałam jej że mnie ładnie olała, że mam do niej wielki żal..że zawsze byliśmy razem.dowiedziałam się ze w sobote była na imprezie ze znajomymi, gdzie zawsze my razem chodziliśmy a tu nawet nie dała znac.
a ona:
fajnie... trudno...wiem o tym...ale nic na to nie poradze,mam do wyboru.imprezowac albo byc z nim i dac zycie darii,a nie byc sama z dzieckiem...nic na to nie poradze,nie mam wyboru.jakbys byla na moi9m miejscu z moimi zebami i nosem,z dzieckiem,długami i wgl gruba i nie atrakcyjna i nagle zjawił by sie taki rafał,z ktorym mozesz juz byc i do tego sie z nim ozenic.chociaz juz nie miec normalnego zycia,kosztem nawet najblizszych znajomych,to nie wiem co bys zrobila,ale nie cche byc sama do tego z dzieckiem i sorry,ale mam tak wlasnie do wyboru
20:50:57
byc albo z nim,albo z nikim...on tez wszystko dla mnie poswieca

ja:
ale czy ktos ci kaze cos wybierac? dobrze ze masz kogos i sobie z nim zycie układasz. ale chyba mozna pogodzic chłopaka i przyjaciółke? nie musisz z niczego rezygnowac czy tam wybierac.rozumiem mamy mniejszy kontakt ale zeby juz go wcale nie było..

ona:
nie mozemy miec kontaktu, on jest o mnie zazdrosny.

no i ja:

o nikogo nie jest zazxdrosny tylko o mnie...bardzo dzwine...tak cie kocha ze pozbawił cie najlepszej przyjaciółki..na prawde materiał na męza za..bisty.pozazdrościć...
jakby ci zalerzalo na przyjaciółce to bys nie uległa mu, bo na pewno by z tego powodu się z tobą nie rostał.. jak cie tak kocha...zawsze nas musi ktos rozdzielać...tylko róznica jest w tym ze ja zawsze byłam a ich juz nie ma...na prawde szczerze ci zycze zeby ci sie ułożyło i zebys była szczęśliwa no trudno tak musi być.zegnam

i juz nic nie odpisała...ale jest mi smutno..to na prawdę boli...byłam z nią naprawdę bardzo zżyta..kochałam ja jak siostrę...

nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego kazał jej wybierać między mną a sobą <bezradny></span>...?? aż tak mu przeszkadzałam...i on ją kocha?? porażka...nie wierze, że by sie z nią rozstał jakby wybrała mnie, ale wyczuł dobry moment(bo ona zapatrzona w niego jak w obrazek, miłośc taka) i to wykorzystał, był pewny siebie i dopiął swego.

ps.sorry za błędy.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#123 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 18:27

ewelina344, bardzo mi przykro, że stało się jak się stało.

Uważam jednak, że twoja przyjaciółka nie była warta po prostu tej przyjaźni skoro tak łatwo dała się zmanipulować i z niej zrezygnowała. Mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze prawdziwą bratnią duszę :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#124 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 17 kwietnia 2011 - 20:15

dzisiaj widziałam ją na ulicy..przechodziła koło mnie z chłopakiem nawet "cześć" sobie nie powiedzieliśmy..jakbyśmy się nie znały.Dziwne to jest, myśli się, ze zna się osobę, z którą spędziło się najlepsze chwile w życiu.!!..dzięki niej moje życie się potoczyło tak jak się potoczyło..i jestem jej za to bardzo wdzięczna.. a tu z dnia na dzień wszystko się sypie,stałyśmy się sobie całkowicie obce..przez jakiegoś debila, którego zna ledwie 5 miesięcy...to chyba przyjaźń była tylko z mojej strony.No trudno, trzeba życ dalej, ale jest mi smutno, przykro, czuje wielki żal.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#125 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 18 kwietnia 2011 - 07:49

ewelina344, często się zdarza, ze zakochana osoba woli zrezygnować z przyjaźni na rzecz zakochania. Potem ta Twoja przyjaciółka może będzie żałować, tym bardziej, ze nie wie czy to facet na całe życie, wiec może zostać i bez faceta i bez przyjaciółki. Skoro tak postąpiła, to chyba nie była warta tyle Twojej uwagi i zaangażowania w tą przyjaźń. Wiem, co przeżywasz, bo mnie też kiedyś olała przyjaciółka na rzecz chłopaka. Ja w końcu usłyszałam przeprosiny, ale nasze relacje nigdy nie wróciły do tych początkowych.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png