Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[03.03.2009] wtoreczek bezwstydny rozporeczek :P

• Zamknięty Temat jest zamknięty
191 odpowiedzi w tym temacie

#101 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:06

dawaj z tymi nozkami do mnie ja ci prawde powiem

no co ty,jeszcze bym cie otrula :-P
zepsuly sie i tyle <bezradny></span>
ale za to bedzie tortilla z piersiaczkami kurczaka i duszonymi warzywami,tylko musze sie oderwac od BS bo jak dluzej tu posiedze to pora kolacji nadejdzie :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#102 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:28

ja znowu nadaję z uczelni :P puścili mnie z połowy zajęć ... litościwy facet chyba zauważył że siedzimy u niego na zajęciach raczej za karę niż dlatego że chcemy ... zwłaszcza że cały czas nawijał po potrugalsku z kilkoma wstawkami dla nas po angielsku ... mam 1,5 h (kolejne) przerwy ... przyjdzie sie zanudzićprzy takich układach ... a nie zapowiada sie nic ciekawszego ...no poza jutrzejszą imprezą ... :oops: :mrgreen: posiedze sobie teraz troche z wami ... dopóki wytzryma mi bateria a potem bedę musiała wyruszyć na poszukiwanie gniazdka ... coby sie podpiąć :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#103 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:31

yyy... sloneczko zaszlo za hmurami... a tak ladnie bylo :)

w czwartek i piatek znowy wybywam :P
szwagier w czwartek ma imieniny... :P
a w sobote chrzciny... niesiety nadal nic nie kupilam...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#104 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:34

yyy... sloneczko zaszlo za hmurami... a tak ladnie bylo

ja tam nie narzekam na pogodę :D :D bardzo chetnie troche sie podzielę słońcem... <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span> <sun_></span>

p.s. tylko podeślijcie na noc jakiś kaloryfer ... <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#105 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:34

niesiety nadal nic nie kupilam...

czemuz to?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#106 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:36

czemuz to?

nie moge nic znalesc... <bezradny></span> <bezradny></span> <bezradny></span>
Dołączona grafika

#107 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:41

saja, moze takie cos, na allegro widzialam, ze rozrabia sie mase i odciska maluszkowi stopki, raczki.... :) pozniej zostaje na lata. albo fajne literki widzialam na sciane, uklada sie z nich imie dziecka.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#108 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:45

saja, moze takie cos, na allegro widzialam, ze rozrabia sie mase i odciska maluszkowi stopki, raczki.... :) pozniej zostaje na lata. albo fajne literki widzialam na sciane, uklada sie z nich imie dziecka.

haha... Madziula kochana ty mnie rozbrajasz :)

mowiac ze nic nie kupilam mialam na mysli ze nie kupilam nic sobie do ubrania... chcialam sobie cos nowego na te chrzciny kupic :P haha

A malej dajemy kase... z maty edukacyjnej musielismy zrezygnowac bo brat szwagierki juz kupuje...
Ale ta masa do odciskow stopek jest rewelacyjna.. widzialam :)
Dołączona grafika

#109 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 marca 2009 - 16:50

To pisz wprost a nie naokolo :P
ja juz wytezylam swoje szare komorki a tu o :P

#110 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:03

Oglądałyscie może teraz rozmowy w toku? :) Ja się tak śmiałam, że nie mogłam przestać :P
"potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego "

#111 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:11

Cześć <hello></span>
Ja niedawno wróciłam do domu , byłam jeszcze u babci w szpitalu zrobiłam jej niespodziankę (bo jest tam na badaniach) zrobiłam obiad a M teraz zmywa (ktoś to musi zrobić :-P ) dziś myślałam że nie wysiedzę na uczelni taka byłam słaba (bo się @ zbliża :roll: )

Oglądałyscie może teraz rozmowy w toku? :) Ja się tak śmiałam, że nie mogłam przestać :P

ja widziałam tylko końcówkę ale nie wiadomo było czy się śmiać czy płakać :-) 9Trochę żenujące to było :-D :-) )

#112 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:13

To pisz wprost a nie naokolo :P
ja juz wytezylam swoje szare komorki a tu o :P

ojj ty moja marudo...
tak jest.. bede pisac nastepnym razem wprost :P
Dołączona grafika

#113 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:16

Mała o Grzesiu, który ma 22 lata i nigdy się nie całował... ja bym sobie takiego wstydu nie robiła na całą polskę, jak oglądałam jego wzmagania, żeby poderwać Jolę Rutowicz to myślałam, że pękne :P
"potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego "

#114 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:21

Asiiia, też miał kogo podrywać :mrgreen: no to raczej się na takim eksponacie nic nie nauczył <bezradny></span> :mrgreen: a ona co niby nie do zdobycia zgrywała :?: hahaha <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

#115 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:31

:D
Wystąpiło 3 gości, którzy tworzą muzyke disco-polo i radzili temu Grzasiowi jak poderwac dziewczyny, a on to próbował na Joli :P haha :D

#116 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 03 marca 2009 - 17:53

fajne sa te masy,ja widzialam tez taka do zrobienia odlewu brzuszka ciazowego i zastanawiam sie czy sobie kupic,
fajna taka pamiatka,tylko problem z tym gdzie ja przechowywac
sl-11609.png

#117 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 03 marca 2009 - 18:00

fajna babka ujęłaś sedno mojego problemu doskonale ;-) Ja w domku, już coś zjadłam i zaraz sobie Brzydulę obejrzę. Ryczeć mi się chce, dowiedziałam się jeszcze kilku szczegółów o tej znajomej z pracy i dobrze że na forum przeklinać nie można <cenzurka></span> <cenzurka></span> <placze></span> A najgorsze, że to taki charakterek ma, ze z igły widły robi i na skargi leci jak ktoś się do niej spróbuje nie odzywać bo po prostu nie ma się ochoty rozmawiać.... Taka fałszywa. Miałam dziś to zdjęcie, które wam wczoraj wrzuciłam i pytam kto chce narzeczonego zobaczyc, wiec ona podeszła a potem koleżanka inna przyszła, której facet też przy kości jest a ta do niej żeby zdjęcie mojego P. zobaczyła to się z kompleksów dotyczących swojego wyleczy.... Wyobrażacie sobie? Ja mam w nosie co ona sobie o nim myśli ale zabolało bardzo mimo wszystko.... No i ryczę :cry: Jaka ja głupia jestem :cry: A wszystko tak się zaczęło dziać w momencie kiedy jej o ślubie powiedziałam - złośliwości i docinki.... I kością w gardle mi stanęło to że powiedziałam :cry:

#118 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 03 marca 2009 - 18:04

Marzycielka24 nic nie poradzisz, niektórzy ludzie są juz tacy ... ale nie zawaracaj sobie nią głowy, nie warto ;)

#119 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 03 marca 2009 - 18:05

malutka-iwona, chyba sie temaciki pomylily :-P

Marzycielka24, no to nieladnie sie ta "kolezanka" zachowala,najlepeij chyba takie osoby ignorowac bo szkoda nerwow
sl-11609.png

#120 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 03 marca 2009 - 18:07

Asiiia, niestety jestem na nią skazana dzień w dzień jako, że pracujemy w tym samy pokoju... Postanowiłam, że od jutra będę ją starać się w miarę możliwości olewać... Zobaczymy jak będzie...
Asiiia, angik, dziękuję Wam :*

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych