Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[03.03.2009] wtoreczek bezwstydny rozporeczek :P

• Zamknięty Temat jest zamknięty
191 odpowiedzi w tym temacie

#81 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 marca 2009 - 13:50

nie(d)oceniona, no to milos pobytos, wypoczywajos Ty i imprezosos. :mrgreen:

A ja uciekam na zajecia. Pogoda cos sie psuje, chyba padac bedzie ;> Bede wieczorkiem...
<buzki></span>
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#82 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 marca 2009 - 13:55

<hello></span> Ja zaraz filmik chyba obejrze.. Moze pozniej <odkurza1></span> <zmywaj2></span> ale szczerze watpie... Mozliwe ze jutro sie zgarne do domu wkoncu. Nie wiem co tam u was ostatnio... od weekendu bede juz miala neta sporadycznie <bezradny></span> Wiec trzymajcie sie dzielnie...

#83 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 marca 2009 - 13:58

Olenka, dziękujos i milegos dnios :P

Mirabelka__22, czesc :) to ty jeszcze na mieszkaniu siedzisz ??

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#84 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 marca 2009 - 13:59

nie(d)oceniona, no jeszcze pracy nie zlozylam :roll: Przeprowadzam sie stad w ogole..

#85 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 03 marca 2009 - 14:03

witam.
ja tylko na chwilkę, bo muszę obiadek robić.
wieczorem przeczytam zaległości.
rano bylam u ginekologa, prosto od niego do okulisty i od razu kupilam nowe okulary.
w koncu znalazlam jakies dla siebie.
a teraz chyba musze zjesc jakies sniadanie bo rano nie zdazylam. :roll:
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#86 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 03 marca 2009 - 14:24

ja juz po obiadku :P

teraz sprzatanko.. i ksiazki mnie czekaja... :P

jak mi sie nie chce :P ehh haha
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#87 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 marca 2009 - 14:50

Heloł!
Ja uradowana jestem, znowu wolne pięć dni <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> <huraaaaa></span> Jako jedna z nielicznych zaliczyłam sprawdzian z niemca na 5, duma mnie rozpiera 8-) Mam nadzieję, że kawa postawi mnie na nogi, bo dzisiaj nie mam zamiaru iść spać o 22 :P Szkoda, że pogoda taka smętna, gdyby słoneczko poświeciło, to człowiek by od razu fruwał :) :D Ah, jest zarąbiaszczo :D

#88 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 03 marca 2009 - 14:53

mi się dzisiaj nic nie chce, szef zdraźnił wszystkich, ma durny pomysł, który niczemu nie służy i zabiera tylko cenny czas. I żeby było go jeszcze mniej obijam się dziaisj maksymalnie O!!
lilian

#89 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:26

witam wsza wszytkich

humorek <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> tomuś zdał włoski ...nie musimy rezygnować mieszkania ...nie musi iść do pracy .... wszytko sie wyjaśniło nawet nie wiecie jak sie ciesze <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> na razie nic więcej nie wiem co i jak napisał mi tylko w biegu "zdałem" .... chciała bym mu to jakoś wynagrodzić ale nie stety brak pomysłów .....może macie jakieś?????

#90 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:29

Ja już po obiedzie.
Włoski pofarbowane.
Mąż dzwonił i pytał się, czy dalej się złoszczę 8-)
Pewnie będzie dobrze <cfany1></span>

[ Dodano: 2009-03-03, 15:31 ]

humorek <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> tomuś zdał włoski ...

No to pięknie. Gratulacje dla niego.
Jestem w Peru...

#91 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:33

malutka-iwona, eh ci faceci ...najpierw broją potem z mina niewiniątka pytają czy się gniewamy ....... niewiem o co wam poszło bo przyznam sie że nie czytałam pogaduch .....ale wydaje mi sie ze nie warto tracić życia na złoszczenie się ..... bo wczorajszego dna juz nam nikt nie wróci ......

#92 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:33

fajna babka, gratulacje dla Tomka,super ze wszytsko sie wyjasnilo i nie musicie sie wyprowadzac

U mnie dzis szaro i mokro,deszczyk pada od rana :-/
Spalam za dlugo i teraz taka wymieta jestem.
Smaze wlasnei nozki z kurczaka i cos mi nie bardzo zapachnialy...mozliwe zeby sie zepsuly lezac w kuchni przez noc? Byly zamrozone,wiec zostawilam jej na noc na wierzchu zeby sie odmrozily i tak w sumie caly dzien przelezaly,ale w kuchni dosc zimno i wydawalo mi sie,ze nic im nie bedzie <hmm></span>
Musze L wyslac,niech poniucha bo moze moj zmysl wechu za bardzo wyostrzony jest :-P
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#93 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:34

dziękuję w jego imieniu ...szczerze to jeszcze wczoraj szukaliśmy ogłoszeń o prace bo kobieta mu powiedziała ze go nie przepuści .....a u niego studia to też źródło pieniędzy na życie .....

#94 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

wydaje mi sie ze nie warto tracić życia na złoszczenie się ..... bo wczorajszego dna juz nam nikt nie wróci ......

Masz rację. Zawsze sobie to powtarzam, ale czasem tak ciężko się do tego zastosować <bezradny></span>
Faceci...
Jestem w Peru...

#95 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

fajna babka, gratulacje dla połówka :*

Ja zaraz bede sie już do domu zbierac. Humor sie niestety nie poprawił a wręcz cuje jego pogorszenie. Jestem osobą bardzo otwartą i gadułą a chyba w pracy powinnam działać na trybie off i zacząć trzymac dystans wobec wszsytkich. Tylko że ja nie umiem :cry:

#96 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:36

ozliwe zeby sie zepsuly lezac w kuchni przez noc?

raczej sie nie zepsuły przez noc ...ale pani w sklepie mogła ci sprzedać stare wiesz jacy oni sa czyszczą magazyny nie patrząc na to czy to jeszcze da się jeść ...... jak ci podpadają to lepiej nie jedz ....

#97 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:38

Witam Wszystkich:)
Ja sobie w pracy siedzę, niedługo koniec na szczęście, choć i tak dzisiaj lajtowy dzień miałam, troszkę sprzedałasm i widzę że wszystko się zaczyna ruszać tak jak to zawsze na wiosnę. Jutro jadę do Wrocławia do promotora i zdać indeks. Trochę po czasie, ale cóż wybaczą mi chyba 8-)
Wczoraj mimo, że nie byłam w pracy to miałam bardzo robotny dzień, robiliśmy malowanie a później sprzątanie...jeszcze się ze wszystkiem nie wyrobiłam, i na dziś sobie klatkę schodowa zostawiłam.

<ookk>

#98 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:39

jak ci podpadają to lepiej nie jedz ....

wlasnie wyladowaly w koszu,bo jednak zapach byl nie taki <bleee></span>

Trzeba teraz szybko cos innego wymyslic na obiad <hmm></span>
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#99 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:41

Faceci...

święte słowa ...... wiesz ostatnio ja staram sie tak robić i wiem jaki to ciężkie .....

Jestem osobą bardzo otwartą i gadułą a chyba w pracy powinnam działać na trybie off i zacząć trzymac dystans wobec wszsytkich. Tylko że ja nie umiem

znam to ...też zawsze dużo gadam i niestety obraca sie to przeciw mnie .....jakoś tam zawsze chce być pomocna dla innych ...ale jak to mówią kto ma miękkie serce musi mieć twardą <dupka></span>

[ Dodano: 2009-03-03, 15:43 ]

Trzeba teraz szybko cos innego wymyslic na obiad <hmm></span>

naleśniki ...... jajko sadzone ..... zupka jarzynowa .... albo coś ala pizzeria albo obiad z sklepu np. pierogi z torebki .....

#100 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 marca 2009 - 15:58

Witam sie popoludniowo, jak zwykle nie chce mi sie pisac co u mnie ;-)

wiecie co...tak czytam to forum i ostatnio mam wrażenie,że wiele postów jest napisanych tylko po to aby coś napisać i chyba sobie posty nabić... :roll: nie mówię o pogaduchach,bo to wiadomo off top,ale w innych tematach...ehh

Ale nic ;-)

<buzki></span>

Calineczka ja chyba dopiero teraz zwrocilam szczegolna uwage na twoj kolor wlosow, ciekawe jakby mi w takim bylo <hmm></span> :D Mowilam juz kiedys, ze nie zadowole sie jednym odcieniem na stale?

angik1683, witaj mamusko, dawaj z tymi nozkami do mnie ja ci prawde powiem :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych