A ja uciekam na zajecia. Pogoda cos sie psuje, chyba padac bedzie ;> Bede wieczorkiem...
[03.03.2009] wtoreczek bezwstydny rozporeczek :P
Napisano 03 marca 2009 - 13:50
A ja uciekam na zajecia. Pogoda cos sie psuje, chyba padac bedzie ;> Bede wieczorkiem...
Napisano 03 marca 2009 - 13:55
Napisano 03 marca 2009 - 13:58
Mirabelka__22, czesc
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 marca 2009 - 13:59
Napisano 03 marca 2009 - 14:03
ja tylko na chwilkę, bo muszę obiadek robić.
wieczorem przeczytam zaległości.
rano bylam u ginekologa, prosto od niego do okulisty i od razu kupilam nowe okulary.
w koncu znalazlam jakies dla siebie.
a teraz chyba musze zjesc jakies sniadanie bo rano nie zdazylam.
Napisano 03 marca 2009 - 14:50
Ja uradowana jestem, znowu wolne pięć dni
Napisano 03 marca 2009 - 14:53
Napisano 03 marca 2009 - 15:26
humorek
Napisano 03 marca 2009 - 15:29
Włoski pofarbowane.
Mąż dzwonił i pytał się, czy dalej się złoszczę
Pewnie będzie dobrze
[ Dodano: 2009-03-03, 15:31 ]
No to pięknie. Gratulacje dla niego.humorek
![]()
![]()
tomuś zdał włoski ...
Napisano 03 marca 2009 - 15:33
Napisano 03 marca 2009 - 15:33
U mnie dzis szaro i mokro,deszczyk pada od rana
Spalam za dlugo i teraz taka wymieta jestem.
Smaze wlasnei nozki z kurczaka i cos mi nie bardzo zapachnialy...mozliwe zeby sie zepsuly lezac w kuchni przez noc? Byly zamrozone,wiec zostawilam jej na noc na wierzchu zeby sie odmrozily i tak w sumie caly dzien przelezaly,ale w kuchni dosc zimno i wydawalo mi sie,ze nic im nie bedzie
Musze L wyslac,niech poniucha bo moze moj zmysl wechu za bardzo wyostrzony jest
Napisano 03 marca 2009 - 15:34
Masz rację. Zawsze sobie to powtarzam, ale czasem tak ciężko się do tego zastosowaćwydaje mi sie ze nie warto tracić życia na złoszczenie się ..... bo wczorajszego dna juz nam nikt nie wróci ......
Faceci...
Ja zaraz bede sie już do domu zbierac. Humor sie niestety nie poprawił a wręcz cuje jego pogorszenie. Jestem osobą bardzo otwartą i gadułą a chyba w pracy powinnam działać na trybie off i zacząć trzymac dystans wobec wszsytkich. Tylko że ja nie umiem
Napisano 03 marca 2009 - 15:36
raczej sie nie zepsuły przez noc ...ale pani w sklepie mogła ci sprzedać stare wiesz jacy oni sa czyszczą magazyny nie patrząc na to czy to jeszcze da się jeść ...... jak ci podpadają to lepiej nie jedz ....ozliwe zeby sie zepsuly lezac w kuchni przez noc?
Napisano 03 marca 2009 - 15:38
Ja sobie w pracy siedzę, niedługo koniec na szczęście, choć i tak dzisiaj lajtowy dzień miałam, troszkę sprzedałasm i widzę że wszystko się zaczyna ruszać tak jak to zawsze na wiosnę. Jutro jadę do Wrocławia do promotora i zdać indeks. Trochę po czasie, ale cóż wybaczą mi chyba
Wczoraj mimo, że nie byłam w pracy to miałam bardzo robotny dzień, robiliśmy malowanie a później sprzątanie...jeszcze się ze wszystkiem nie wyrobiłam, i na dziś sobie klatkę schodowa zostawiłam.
Napisano 03 marca 2009 - 15:41
święte słowa ...... wiesz ostatnio ja staram sie tak robić i wiem jaki to ciężkie .....
Faceci...
znam to ...też zawsze dużo gadam i niestety obraca sie to przeciw mnie .....jakoś tam zawsze chce być pomocna dla innych ...ale jak to mówią kto ma miękkie serce musi mieć twardąJestem osobą bardzo otwartą i gadułą a chyba w pracy powinnam działać na trybie off i zacząć trzymac dystans wobec wszsytkich. Tylko że ja nie umiem
[ Dodano: 2009-03-03, 15:43 ]
naleśniki ...... jajko sadzone ..... zupka jarzynowa .... albo coś ala pizzeria albo obiad z sklepu np. pierogi z torebki .....Trzeba teraz szybko cos innego wymyslic na obiad
Napisano 03 marca 2009 - 15:58
wiecie co...tak czytam to forum i ostatnio mam wrażenie,że wiele postów jest napisanych tylko po to aby coś napisać i chyba sobie posty nabić...
nie mówię o pogaduchach,bo to wiadomo off top,ale w innych tematach...ehh
Ale nic
Calineczka ja chyba dopiero teraz zwrocilam szczegolna uwage na twoj kolor wlosow, ciekawe jakby mi w takim bylo
angik1683, witaj mamusko, dawaj z tymi nozkami do mnie ja ci prawde powiem
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty