przypomniałas mi ....... byłas na tej poczcie w sprawie pracypotem uaktualnię CV i jutro na miasto szukać pracy.
[03.03.2009] wtoreczek bezwstydny rozporeczek :P
Napisano 03 marca 2009 - 11:49
Widzisz zapomniałam ci napisać.byłas na tej poczcie w sprawie pracy
Poszłam i pytam się tej babki co i jak,
ale coś tam odburknęła pod nosem i odesłała mnie na główną pocztę.
Wredne babsko, nie chciałabym z nią pracować i w końcu nie zostawiłam cv
Napisano 03 marca 2009 - 11:52
Napisano 03 marca 2009 - 12:00
No niestety. Przegoniła mnie stamtąd skuteczniepierwsze wrażenie wazne a ona najwyrazniej dobrego nie zrobiła
Teraz dosyć ciężko o pracę. Wszyscy tłumaczą to kryzysemu mnie zadnych ciekawych ofert nie ma, baaa nawet nieciekawych nie ma
![]()
Ja zawsze mogę wrócić do mojej starej firmy, ale nie chcę.
Napisano 03 marca 2009 - 12:06
Wczoraj do 3 siedzialam z Miśkiem na gg i rozmawialismy. Tylko ze ja sie moglam wyspac, a on na 9 na zajęcia
Zaraz wstaje zjesc siniadanko i na 14 na zajęcia.
calineczka, śliczniusi avatarek
Napisano 03 marca 2009 - 12:09
tez tak mam bardzo czesto, ale w ciazy nie jestem, moze to ta na ta pogodebolą ja nogi, rece, brzuch, nie ma na nic siły, nic jej sie nie chce i caly czas by tylko spała...
jak skora schodzi to moze niech lepiej uda sie do lekarzanie wiem czy to też moze mniec z tym wspolnego ale strasznie jej dłonie zrobily sie suche normalnie skóra schodzi
Napisano 03 marca 2009 - 12:14
Ciąży raczej nie. Bardziej stawiałabym na jakieś przeziębienie lub grypę.Moja koleżanka od kilku dni skarzy sie że bolą ja nogi, rece, brzuch, nie ma na nic siły, nic jej sie nie chce i caly czas by tylko spała...czy to mogą byc obiawy ciązy?
Wystarczy wizyta u lekarza pierwszego kontaktu.
Ja też, bo zaczynam wariować w domu.ciezko ciezko, musze cos znalezc
Napisano 03 marca 2009 - 12:40
Prawie dwa lata.a długo już nie pracujesz?
Napisano 03 marca 2009 - 13:14
a o Jej dolegamusialam po siostre do szkoly pojechac bo sie zle czuje.. zarejestrowalam ja do lekarza i zaraz musze ja zawiesc...
to podobnie jak mywczoraj z miskiem mielismy cudwony wieczor
hm.. ma jakies nerwobole w kregoslupie .. czy cos.. dostala masc i tabletki.. zobaczymy
niooo cudowny wieczor naprawde...
Napisano 03 marca 2009 - 13:35
Ja też się dziwnie czuje siedząc w domu... ehh to już mój 6 dzień na bezrobociu
Napisano 03 marca 2009 - 13:43
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty