[03.03.2009] wtoreczek bezwstydny rozporeczek :P
Rozpoczęty przez Olciiia, 03 mar 2009 00:06
191 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 marca 2009 - 22:18
Mirabelka__22, ja was podziwiam że dajecie radę
życzę dalszych sukcesów hehe
Napisano 03 marca 2009 - 22:20
Mirabelka__22, a widzieliscie sie przypadkiem na Walentynki? pol miesiaca temu?
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”
Napisano 03 marca 2009 - 22:21
Mirabelka__22
po pierwsze poklony dla Was ze potraficie tak na odleglosc ja nie jestem wytrzymala nie dalabym chyba rady..
a po drugie wierze w Was w Ciebie ze dasz rade a ta Tesknota umacnia Wasz zwiazek:*
po pierwsze poklony dla Was ze potraficie tak na odleglosc ja nie jestem wytrzymala nie dalabym chyba rady..
a po drugie wierze w Was w Ciebie ze dasz rade a ta Tesknota umacnia Wasz zwiazek:*
Napisano 03 marca 2009 - 22:22
czasami też niszczya ta Tesknota umacnia Wasz zwiazek:*
Napisano 03 marca 2009 - 22:25
Olenka, no fakt to dwa tyg..a dla mnie jak wiecznosc.. Bo teraz nam nie wypada zeby sie spotkac przez jego ch..a robote
krowka17, w sumie to nasz ostatni miesiac na taka odleglosc
WweronikaA, mozna przywyknac.. ale w sumie lepiej nie..lepie jak sie widzi ciagle..
krowka17, w sumie to nasz ostatni miesiac na taka odleglosc
WweronikaA, mozna przywyknac.. ale w sumie lepiej nie..lepie jak sie widzi ciagle..
Napisano 03 marca 2009 - 22:27
eee no to dacie radęw sumie to nasz ostatni miesiac na taka odleglosc
Napisano 03 marca 2009 - 22:29
krowka17, dalismy rade prawie dwa lata.. damy wiec i teraz
Ale fakt.. lepsze sa zwiazki blizej..
Napisano 03 marca 2009 - 22:37
Był u mnie brat....nie umiem mu zbyt wiele pomóc....on nie daje sobie zbytnio pomóc. Czuję się kompletnie bezsilna
Ale muszę walczyć...muszę
Uciekam chyba z forum na dziś. Może później wpadnę. Ale dawno takiego doła nie miałam
Misiak na dodatek ma dziś urodziny i jeśli do mnie napisze na gg będę musiała udawać,że wszystko ok,bo nie chcę psuć mu urodzin...
Ale muszę walczyć...muszę
Uciekam chyba z forum na dziś. Może później wpadnę. Ale dawno takiego doła nie miałam
Misiak na dodatek ma dziś urodziny i jeśli do mnie napisze na gg będę musiała udawać,że wszystko ok,bo nie chcę psuć mu urodzin...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"
Napisano 03 marca 2009 - 22:38
krowka17, oj tak czasem niszczy odleglosc zalezy to od ludzi czy dadza rade czy nie
Mirabelka__22, to ostatni miesiac dacie na pewno:)
ja sie zegnam dobrej noski i snow superasnych zycze;)
Mirabelka__22, to ostatni miesiac dacie na pewno:)
ja sie zegnam dobrej noski i snow superasnych zycze;)
Napisano 03 marca 2009 - 22:39
Tilia, a co się bratu dzieje ?
Napisano 03 marca 2009 - 22:39
Tilia,
Nie wiem o co chodzi ale mam nadzieje ze bedzie dobrze...
Nie wiem o co chodzi ale mam nadzieje ze bedzie dobrze...
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty