Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

[03.03.2009] wtoreczek bezwstydny rozporeczek :P

• Zamknięty Temat jest zamknięty
191 odpowiedzi w tym temacie

#161 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:15

Ismail, a to sie zdarza czasami... kurcze, jak wczoraj to bym mogla siedziec i do 24, a dzisiaj, co mam na Tomka czekac az przyjdzie to mnie tak spanie lamie, ze zaraz z krzesla spadne :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#162 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:15

Ja w domku. Misiek wyjechal po mnie na przystanek wzielam w domkmu szybka kapiel i siedzimy teraz razem on przed kompem siedzial ja malowalam pazurki :mrgreen: teraz ja z Wami a on TV:pp :lol:

#163 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:17

Witam wieczorkowo. Wlasnie zajadam kolacyjke a zaraz zasiadam przed tv w maratownie :-)
Dzis po wykladach zajrzalam to slonecznej nory (zwanej solarium) i jakos chyba sobie buzkie spieklam lekko :oops:
maartekkk, to czyli termin juz znamy i mozna kciukacy na wtedy szykowac :-D
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#164 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:21

Olenka, hah a ja myslalam, ze juz mam zarezerwowane te kciukasy :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#165 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:23

maartekkk, juz byly zarezerwowane, tylko musialy znac dokladna date. :-P Wiec teraz juz bankowo :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#166 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:24

Olenka, no ja mam nadzieje :Dno bo kciukasy napewno pomoga :D I od poniedzialku bede studiowac kodeks drogowy, robic testy na leb na szyje, studiowac pierwsza pomoc... co by mnie na teorii nie zaglo :D
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#167 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:26

maartekkk, oj zdasz na pewno. A kciukasy to tylko tak dodoatkowo, dla zabaezpieczenia. hehehe :-P :-P

#168 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:28

Olenka, hyhy sie okaze :D Ale bede wdzieczna, kurcze, od 7 rano... czyli zapewne nie bede mogla zasnac... brr, juz czuje gesia skorke ;P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#169 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:34

Wiecie dziewczyny, u mnie w rodzinie jest tak, że nawet moja ciocia była w 5 tygodniu ciąży, okres itp, ok i nawet nie wiedziała, że jest w ciąży :/ z moja mama było podobnie ....
Test kupilam, zrobie jutro rano.
No i właśnie D. mnie wkurza bo jest nieodpowiedzialny! :/ Śmieje się ze mnie z takich rzeczy ... :/ On zawszze i wszytsko wie najlepiej. Ostatnio mi powiedział, że jakbym była w ciąży to nie z nim ... :/ a ten brzuch mam od jakiegoś czasu taki... jeszcze jak pracowałam u dentysty to on sam sie mnie pytał czy w ciazy nie jestem, ale fakt faktem ostatnio przytyłam :oops:

[ Dodano: 2009-03-03, 20:42 ]
idę na m jak milosc :P
"potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego "

#170 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:44

Asiiia, no to rob test i jutro pisz co i jak <przytul></span> Ja chyba sie poloze, juz nie moge wysiedziec... do jutra :*
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#171 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:45

a ja idę pod prysznic ;-)
lilian

#172 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 03 marca 2009 - 20:52

Witam wieczorowa pora. Dzisiaj nie za dobry humor mam. Niektorzy ludzie w pracy mnie wkurzaja, czasem robi sie taka atmosfera, ze nie mam ochoty tam w ogole przychodzic. Ale co tam...nie sama praca czlowiek zyje ;-) .
Z serii przygotowan slubnych, to dzisiaj zaczelam robic winietki na stol :-D .
Za chwilke lece pod prysznic, ale wczesniej jeszcze pranie musze rozwiesic, bo wlasnie mi sie skonczylo prac :-D .
Dołączona grafika

#173 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 marca 2009 - 21:28

Uff, ja się uporałam z drukowaniem, teraz popijam herbatkę i głodnieję :P Dwie książki dostałam od K., które mi się w angielskim przydadzą <huraaaaa></span> Za chwilę przebiorę się w piżamuchę i może zacznę czytać "Lalkę"... A książka do K. stoi i się nie chce ruszyć w ogóle :/ Szanse na napisanie jej maleją, ale trudno rozbudzić we mnie jakąś wenę...

#174 Asiiia

Asiiia
  • Użytkownik
  • 321 postów

Napisano 03 marca 2009 - 21:38

Elodi "Lalka" to super książka :) ja ją czytałam 2 razy, a za pierwszym razem jak czytałam to II tom przeczytałam w jeden dzien - 13 godzin czytania z małymi przerwami. "Zbrodnia i Kara" też fajna, niedługo będziesz miała :)
"potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego "

#175 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 03 marca 2009 - 21:40

Asiiia, tez uwazam, ze fajna, jestem na 200str, mam zamiar codziennie 100str dokładac ;) ale chyba zaczne od jutra :P

#176 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 marca 2009 - 21:45

hello :)
weszłam trochę do was :P jak wam dzień minął ? ja od 11 rano latałam po mieście i załatwiałam sprawy związane ze zwolnieniami :)
w salonie fryzjerki jak zwykle nie były zadowolone z mojej nieobecności ...no przesz nie mam prawa byc chora no nie :roll:
z D. spędziłam 3 bardzo miłe godzinki bo później musiał jechac do pracy :(
jutro się z nim też zobaczę <jupi></span>
wyspałam się za dnia (4 godziny) i jakoś teraz nie chce mi się spac a jutro na 7:00 mam na praktyki :/ pewnie znów będą gadały na mój temat ... <bezradny></span>

#177 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 03 marca 2009 - 21:46

Ja juz dzisiaj wykapana
teraz relaksik
madzia
kolor włosow to przypadek bo kupilam blond farbe i chcialam miec bardzo blond a są takie zlotawe <bezradny></span> ale przyzwyczailam sie juz :mrgreen:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#178 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 marca 2009 - 21:47

calineczka, Bardzo ładny avek :)

#179 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 03 marca 2009 - 22:14

Misiek pojeechal wiec teraz spokojnie moge Was poczytac...:)
Troche sie wyglupialismy i cos mnie reka boli bo tak ja wykrecilam za mocno:/

#180 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 03 marca 2009 - 22:17

Tesknie do Miska.. :-? Nie zapowiada sie ze sie zobaczymy wkrotce.. juz miesiac sie nie widzielismy.. wiem ze on tez ma ciezki okres..eh <bezradny></span> coz poradzic

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych