dlatego zakazdym razem gdy sie widzimy probujemy robic inne rzeczy niz zwykle. tzn jest inaczej niz zwykle i wierze w to,ze nie bedzie tej rutyny, robimy wszystko by zapobiec monotoni!. przedewszyskim dbamy o wziazek , jest idealnie. 
Fakt... jestes z kims 50 lat i ciagle robisz cos nowego? Takie sa rady, widomo, ale tego nie da sie tak naprawde zrealizowac. Udaje sie te kilka lat, pozniej sa inne problemy, znajomi itd, ale dla mnie to wrecz niemozliwe przez wiele, wiele lat nie popasc w rutyne.
Tak moga sobie myslec ludzie ktorzy sa rok, dwa ze soba.. Dobra, ale niewazne bo to OT.
Co do tematu.. Jakos tak bardziej realistycznie na to patrze, nie wiem, ale moje myslenie ostatnimi czasy bardzo sie zmienilo, moze nabieram madrosci zyciowej
Oczywistym jest ze wlasciwie kazda z nas(zakochana) w dluzszym, krotszym zwiazku napisze, tak jestem pewna, on mnie kocha, ja jego, bla bla... A dlaczego? Bo jako kobiety chcemy tak myslec.. Taka mentalnosc po prostu.
Koles moze nas nap..ac za przeproszeniem, a my mowimy..eh..wiem, jak on mnie kocha, czasem tylko cos.. Oczywiscie to nie regula, faceci kochaja, my tez.. Ale z pewnoscia nie zawsze jest tak jak my to postrzegamy.
Przyklad z tematu.. wybaczcie szczerosc..
Tak jestem pewna.Mój ukochany traktuje mnie jak królową.Gadamy cały dzień i nigdy nie mamy dość.
Napisane wedlug suwaczka po 9 dniach zwiazku... Po tym czasie to chyba nikt by sie nie znudzil? (I nikogo nie chce tu urazic).
Można powiedzieć, że jestem z dnia na dzień coraz bardzier tego pewna. Pewna tego, że to tn jedyny i pewna tego że ona mnie tak samo kocha, ale nie oznacza to że jestem już całkowicie w 100% pewna. Żeby móc komuś tak bardzo zaufac muszę mieć jeszcze więcej czasu.
A to wg mnie takie bardziej wlasciwe podejscie. Pewnym nie jest sie nigdy i niczego, chyba ze podatkow
Wydaje mi sie ze temat powstal zeby upewnic sie czy wszystkie czasem czuja sie niepewne.. Bo to chyba kazdy przechodzi. Sa dni gdy czujesz sie najszczesliwsza na swiecie, a Twoj facet jest w ogole przekochany, cudowny, a czasem masz ochote mu zdrowo nawrzucac bo cos tam zrobil.. I to jest norma

Tak sadze....