Jest Żałosna
EMO,a jej ciało - Zobaczcie sami (Uwaga- DRASTYCZE)
Napisano 10 grudnia 2008 - 15:07
Jest Żałosna
Napisano 10 grudnia 2008 - 18:56
jeśli chodzi o ta laske o twarzy jak z horrorujak dla mnie to głupia pinda i tyle, wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 13 grudnia 2008 - 17:51
Napisano 16 grudnia 2008 - 16:20
przewaznie takie osoby robią takie rzeczy, mają wszystko , ale nie mają milosci, ani prawdziwych przyjaciol.ajna babka, jak dla mnie to głupia pinda i tyle, wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***
A chcą zwrocic na siebie uwagę,dla mnie to chore, i do leczenia..
Slabo sie robi patrząc na takie zdjęcia.
Napisano 16 grudnia 2008 - 18:55
Napisano 16 grudnia 2008 - 21:29
wielu rodziców niestety "stara sie " nie zauwazyćno sory, ze nikt bliski tego nie widzi - bo chyba naprawde trzeba by sie bylo starac, aby nie zauwazyc
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 grudnia 2008 - 13:53
Napisano 25 grudnia 2008 - 20:35
Macie racje mówiąc, że to chore.
Jednak nie zgodzę się, że tacy ludzie mają na ogół wszystko, rodzinę, miłość, przyjaciół.
Znacie taki termin jak "samotność pośród tłumu" ?
To jest właśnie to. Co z tego, że ta dziewczyna pewnie ma rodzinę? Może nawet chodzi do szkoły i bez problemów zalicza przedmioty?
Samookaleczanie się to taki... ostatni krzyk rozpaczy. Gdy umarła w Tobie dusza, czujesz jakbyś smażył się w piekle. Jakby Cię coś rozrywało od wewnątrz.
Ale Ci ludzie chcą żyć. Dlatego krzyczą. Krzyczą tak jak potrafią.
Niejednokrotnie takie dziecko przychodzi do rodziców i mówi, że mu źle. Daje znaki. Ale nie oczekujmy od niego, że z precyzją psychologa opowie co się z nim dzieje, co przeżywa.
Używa gestów, półsłówek. I często słyszy - Ty to sie lepiej za naukę weź i przestań wymyślać.
Po próbie zwrócenia na siebie uwagi słowami, cóż pozostaje?
Ci ludzie krzyczą "Zobacz! Jak mi nie pomożesz, mogę umrzeć! Mogę tego nie wytrzymać!"
Wydaje im się [w sumie dobrze im sie wydaje], że gdy ktoś ujrzy ich w szpitalu, to może ich sprawa zostanie potraktowana poważnie.
Co nie zmienia faktu, że osoba /osoby/ z tych zdjęć powinny już dawno uzyskać pomoc!
Nie wyobrażam sobie, żeby nikt nie zauważył co się dzieje. Miała pocięte całe ręce, nogi. Musiała mieć problemy z poruszaniem się. Nawet jeśli rodzice się nią nie interesowali, to są znajomi.
Jakby ktoś z mojego otoczenia doprowadzał się do tego stanu, osobiście zaciągnęłabym za łeb do najbliższego szpitala, gdzie jest oddział psychiatrii.
Napisano 08 stycznia 2009 - 15:12
To co robiła, swoją drogą dziwię się że przeżyła, o ile przeżyła (bo podłużne cięcia pozwalają się wykrwawić), nie jest ani normalne, ani... nie jest to do końca emo.
Emo się tną, ale nie w taki sposób.
To widać, że to inna subkultura, inne podejście, a cóż, strój i fryzura nic tak do końca nie znaczą.
Nie wiem po co to robią, nie wiem. Dla satysfakcji, złagodzenia bólu? Możliwe, ale żeby na pokaz?
Cropca twierdzisz, że byś zauważyła. Wątpię. Tym bardziej, że chyba nie masz takich znajomych.
Jedni, którzy tną się dla satysfakcji, będą pokazywać. Ci, którzy mają problem, ukryją to głęboko. Bo będzie im wstyd. Pokręcone, ja wiem...
To co pokazują te zdjęcia, to jakaś chora i zboczona satysfakcja na widok krwi i precyzyjnych cięć, jestem ciekawa kto zakładał szwy. Bo jest ich za wiele.
Napisano 08 stycznia 2009 - 18:53
Probowalam podciac sobie zyly. jak trzeba, pionowo. raz. i ze wzgledu na chorobe, ktora przeszlam, wydaje mi sie, ze zauwazam ludzi, ktorzy jeszcze nie doprowadzaja swego ciala do autodestrukcji. ale widac to w ich zachowaniu, ze cos takiego planuja, albo im grozi.Cropca twierdzisz, że byś zauważyła. Wątpię.
nie musze ogladac sznytow, szwow.
oczywiscie nie jestem alfa i omega, moge sie mylic. ale mysle ze teraz rozumiesz troche wiecej. znam dwie osoby, ktore sie ciely, gdy nie radzily sobie ze soba.
zgodze sie co do jednego - precyzyjne zdjecia, ujecia.. ktos chyba ma z tego BARDZO niezdrowa satysfakcje.
Napisano 09 stycznia 2009 - 08:09
Jak można robic takie rzeczy z swoim ciałem ?!
Nie wyobrażam sobie takiego czegoś,u mnie takie coś by nie przeszło.
Po obejrzeniu zdjęc zrobiło mi się aż niedobrze...fuu.
Napisano 09 stycznia 2009 - 10:28
To jest nas dwie.Probowalam podciac sobie zyly.
z tym że ja pewne rzeczy robiłam, bo "pomagało" mi to [boże, jaka ja byłam głupia] zapomnieć o bólu.
Ale ja nie o tym, chodziłam i dopóki nie pokazałam ani nie powiedziałam, nie zauważył nikt. A wątpię, żeby ktokolwiek chodził i pytał.
Napisano 19 listopada 2009 - 21:27
wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***
ja zawsze uważałam, że takie osoby nic w zyciu nie doświadczyły, mają boatych rodziców którzy nie sa zainteresowani losem dziecka własnymi sprawami i zeby wejść w łaski dziecka kupuja im co chcą albo dawaja bardzo wysokie kieszonkowe. Myslą, że tak własnie okaza im miłosc.
Napisano 20 listopada 2009 - 09:27
ale to i tak jest chore, niepojete!!!wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***
Jestem cholernie zniesmaczona
Napisano 20 listopada 2009 - 12:43
Napisano 20 listopada 2009 - 12:47
brak słów.
Napisano 08 grudnia 2009 - 14:32