Jak dowiedzialas sie o swojej ciazy
Napisano 11 lipca 2008 - 19:53
Napisano 28 lipca 2008 - 09:14
Napisano 29 lipca 2008 - 08:39
no więc. dzidzia była planowana, więc spóźniający się okres o kilka dni od razu dał przypuszczenia, że to będzie TO
po 1,5 tygodnia poszłam na umówioną wizytę do gina, dokładnie było to 26 maja, Dzień Matki
Napisano 29 lipca 2008 - 16:17
ale mamie to swietny prezent zrobilas na jej swieto
Napisano 29 lipca 2008 - 21:37
jejku jaka ja ciemna masa jestem no przeciez o to wlasnie mi chodzilo hahaprezent to zrobiłam sama sobie na Dzień Mamy
Napisano 18 sierpnia 2008 - 10:23
Napisano 30 października 2008 - 11:55
od zawsze planowalismy dzidzie po slubie,no i zaczelismy sie starac TUZ po slubie , wrzesien odpadal,bo bylam po tabsach,ale od pazdziernika
Tak bardzo chcialam wiedziec czy to juz czy jeszcze nie,ze testy robilam w polowie cyklu
jakis tydzien temu zaczal pobolewac mnie brzuch a moje piersi nagle staly sie masakrycznie ciezkie i wrazliwe - typowe objawy na @ wiec dalam sobie spokoj z testami.
W niedziele (26.10.) obudzilam sie i jakos tak inaczej sie poczulam - mowie do L "jestem w ciazy",oczywiscie nie potraktowal mnie powaznie
Po poludniu bylismy na zakupach,zaopatrzylam sie w kolejne testy i mialam czekac do rana zeby sprawdzic czy moge ufac swojej intuicji.
Oczywiscie nie moglam wytrzymac i test zrobilam wieczorem,L w tym czasie rozmawial z rodzicami przez skypa a ja siedzialam w lazience i odliczalam - pokazaly sie dwie krechy!!!
Ogromna radosc,usmiech na twarzy (podkreslam,ze byla sama i cieszylam sie sama do siebie
W koncu skonczyl, a ja usiadlam mu na kolanach i nic nie mowiac pokazalam mu test
Ucieszyl sie ogromnie,przytulil z calej sily,wycalowal, a ja w tamtej chwili zaczelam sie cala telepac,on przestraszony co mi sie dzieje,a ja sie glupia poryczalam ze szczescia
Dzis robilam drugi test,tym razem z rana
W poniedzialek idziemy do lekarza
Napisano 30 października 2008 - 12:04
Napisano 03 listopada 2008 - 21:04
niesamowite ze udalo wam sie tak szybko
zycze ci aby ciaza przebiegala prawidlowo i juz nie moge doczekac sie dzidziusia
Napisano 28 listopada 2008 - 10:10
Napisano 02 grudnia 2008 - 16:41
Ja nie planuję jak narazie dziecka, ale juz powoli wyobrażam sobie jakby to była mieć z D. dziecko. Chciałabym żeby był to równie szcześliwy moment jak u Was.
Napisano 21 lipca 2009 - 07:15
Pozniej wyslalam zdjecia tesciorow do eksperta (Ania
2 dni pozniej, w dzien spodziwanej @ kolejny tescik, juz w godzinach popoludniowych, i wtedy to juz byly 2 grube krechy, praktycznie rownoczesnie sie pokazaly. Tak wiec, jestem bardzo bardzo szczesliwa
Napisano 21 lipca 2009 - 07:51
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 21 lipca 2009 - 08:27
Fajnie, że się Wam udało i to tak szybko