Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

EMO,a jej ciało - Zobaczcie sami (Uwaga- DRASTYCZE)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#21 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 12:18

ciekawa jestem co ona misli kiedy sie tnie....

"ciekawe co napiszą mi w komentarzach" albo "he he ciekawe co na to powiedzą w szkole"
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#22 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 12:53

"ciekawe co napiszą mi w komentarzach" albo "he he ciekawe co na to powiedzą w szkole"

tez tak mysle,wydaje mi sie ze oni poprostu nie potrafia (albo raczej wydaje im sie,ze nie potrafia) niczym innym "zablysnac" w towarzystwie i w ten sposob probuja komus zaimponowac - zreszta sama nie wiem,trudno mi takie zachowanie zrozumiec i tym trudniej wyobrazic sobie co oni mysla,ale napewno nie jest to normalne
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#23 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 12:59

Być może w ten sposób staraja sie zaistnieć, pokazać sie lub być w centrum uwagi.. najwidoczniej jak już wcześniej wspomniałyście brakuje jej osob z którymi po ludzku mogła porozmawiac.. Rozumiem ale nie akceptuje.. straszne :-/
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#24 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 13:07

fuuuu.... niedobrze mi sie zrobilo.... nie pojmuje tego.... powinno sie te osoby leczyc.... :shock:

#25 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 29 listopada 2008 - 13:16

Niektórych bardzo ciężko jest z tego wyleczyć ..

#26 Mikula

Mikula
  • Użytkownik
  • 220 postów

Napisano 30 listopada 2008 - 23:58

Nie byłam w stanie dokładnie obejrzeć wszystkich zdjęć, zbyt drastyczne...
To dla mnie niepojęte, nie rozumiem dlaczego ktoś robi coś takiego. :shock:
"Świat należy do ludzi, którzy maja odwagę marzyć i ryzykować, aby spełnić swe marzenia. I starają się robić to najlepiej."

#27 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 02 grudnia 2008 - 23:28

ooo fak.... nie no ... jezu az mi sie nie dobrze zrobilo... jacie pierdziele czy on/ona nie czuje bólu?! jezu... ochyda masakra i wogule!!!!!

#28 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 21:51

brrrrrrrrr... ciary mnie przeszły... masochizm jak diabli... choroba... no okropność!
Dołączona grafika

#29 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 05 grudnia 2008 - 22:16

straszne ..... szkoda mi tych ludzi ........ tym bardziej w kontekście ostatnich wydarzeń w moim życiu strasznie mnie to ruszyło <placze></span>

#30 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 06 grudnia 2008 - 13:19

straszne ..... szkoda mi tych ludzi ........

czemu szkoda?
Dołączona grafika

#31 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 14:19

czemu szkoda?

ciężko żeby nie czuć współczucia,to nie są normalne przypadki,oni mają z psychą coś nie tak.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#32 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 14:46

czemu szkoda?

te osoby nie robią tego bo sprawia im to farajdy oni robią to (najczęściej) bo czuja potrzebę samo siebie poniżania okaleczenia czuja sie nikim ... uważają że na nic nie zasługując .... długo by opowiadać .. w skrócie to jest zaburzenie psychiczne ..... znam parę takich osób co się cięły ..... najczęściej przyczyny są w psychice i nie akceptacji siebie ....

#33 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 grudnia 2008 - 17:39

toteż własnie. to nie jest brak rozrywki tylko wewnętrzny bunt który ukazuja akurat w sposób taki a nie inny <bezradny></span>
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#34 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 13:45

straszne ..... szkoda mi tych ludzi ........ tym bardziej w kontekście ostatnich wydarzeń w moim życiu strasznie mnie to ruszyło <placze></span>

a mi w ogóle nie szkoda, ale akurat tej panny

czemu szkoda?

te osoby nie robią tego bo sprawia im to farajdy oni robią to (najczęściej) bo czuja potrzebę samo siebie poniżania okaleczenia czuja sie nikim

Zgadzam się, sama znałam jedną dziewczynę z takimi problemami, tylko że ona wcale się tym nie chwaliła, a wręcz wstydziałą się tego, a tutaj jakaś emo pokazuje swoje poorane łapki <rzygi></span> dla mnie ejst oa malutkim człowieczkiem nie człowiekiem

<ookk>

#35 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 18:41

Roxi, zgadzam się z tobą całkowicie. jeżeli ktoś ma problemy z samookaleczaniem to zazwyczaj robi to w ukryciu, samotnie, a nie jak na tych zdjęciach wielka pokazówa, cykanie fotek i robienie napisów typu zombie :roll: żenada
Dołączona grafika

#36 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 08 grudnia 2008 - 23:06

ale oni samookaleczaja się bo właśnie chcą zwrócić na siebie uwagę.

#37 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 13:34

ooooo kur.... :!: :!:
dopiero co zjadłam zupę... myślałam że zwymiotuje :-?
w głowie mi sie to nie mieści jak można sobie robić coś takiego :?:
zryta psychika i tyle

#38 MonikaK

MonikaK
  • Użytkownik
  • 933 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 15:20

dlamnie ktoś taki jest psychicznie chory jak można sie tak kaleczyc i pokazywac to wszystkim myśle że poprostu ta osoba chce zaimponowac swoja odwaga jesli można to tak wogule nazwac masakra jak to obrzydliwie wyglada tacy ludzie powinni sie naprawde leczyc
Dołączona grafika

#39 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 09 grudnia 2008 - 16:45

ja pier.... dla mnie to masakra zobaczyłam kilka zdjęc i mam dosc !Ja nie moge czegos takiego zrozumiec!!!Mnie to przeraża :shock: :shock: :shock: i nie mam nic wiecej do dodania! :-x
Dołączona grafika

#40 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 08:54

ale oni samookaleczaja się bo właśnie chcą zwrócić na siebie uwagę.

masz rację ... ona tymi zdjęciami woła " zwróćcie na mnie uwagę.. pomóżcie" choć sama jeszcze o tym nie wie .....