"ciekawe co napiszą mi w komentarzach" albo "he he ciekawe co na to powiedzą w szkole"ciekawa jestem co ona misli kiedy sie tnie....
EMO,a jej ciało - Zobaczcie sami (Uwaga- DRASTYCZE)
Napisano 29 listopada 2008 - 12:53
tez tak mysle,wydaje mi sie ze oni poprostu nie potrafia (albo raczej wydaje im sie,ze nie potrafia) niczym innym "zablysnac" w towarzystwie i w ten sposob probuja komus zaimponowac - zreszta sama nie wiem,trudno mi takie zachowanie zrozumiec i tym trudniej wyobrazic sobie co oni mysla,ale napewno nie jest to normalne"ciekawe co napiszą mi w komentarzach" albo "he he ciekawe co na to powiedzą w szkole"
Napisano 29 listopada 2008 - 12:59

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."
Napisano 29 listopada 2008 - 13:07
Napisano 29 listopada 2008 - 13:16
Napisano 30 listopada 2008 - 23:58
To dla mnie niepojęte, nie rozumiem dlaczego ktoś robi coś takiego.
Napisano 02 grudnia 2008 - 23:28
Napisano 05 grudnia 2008 - 22:16
Napisano 07 grudnia 2008 - 14:19
ciężko żeby nie czuć współczucia,to nie są normalne przypadki,oni mają z psychą coś nie tak.czemu szkoda?
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 07 grudnia 2008 - 14:46
te osoby nie robią tego bo sprawia im to farajdy oni robią to (najczęściej) bo czuja potrzebę samo siebie poniżania okaleczenia czuja sie nikim ... uważają że na nic nie zasługując .... długo by opowiadać .. w skrócie to jest zaburzenie psychiczne ..... znam parę takich osób co się cięły ..... najczęściej przyczyny są w psychice i nie akceptacji siebie ....czemu szkoda?
Napisano 07 grudnia 2008 - 17:39
Napisano 08 grudnia 2008 - 13:45
straszne ..... szkoda mi tych ludzi ........ tym bardziej w kontekście ostatnich wydarzeń w moim życiu strasznie mnie to ruszyło
a mi w ogóle nie szkoda, ale akurat tej panny
te osoby nie robią tego bo sprawia im to farajdy oni robią to (najczęściej) bo czuja potrzebę samo siebie poniżania okaleczenia czuja sie nikimczemu szkoda?
Zgadzam się, sama znałam jedną dziewczynę z takimi problemami, tylko że ona wcale się tym nie chwaliła, a wręcz wstydziałą się tego, a tutaj jakaś emo pokazuje swoje poorane łapki
Napisano 08 grudnia 2008 - 23:06
Napisano 09 grudnia 2008 - 13:34
dopiero co zjadłam zupę... myślałam że zwymiotuje
w głowie mi sie to nie mieści jak można sobie robić coś takiego
zryta psychika i tyle
Napisano 10 grudnia 2008 - 08:54
masz rację ... ona tymi zdjęciami woła " zwróćcie na mnie uwagę.. pomóżcie" choć sama jeszcze o tym nie wie .....ale oni samookaleczaja się bo właśnie chcą zwrócić na siebie uwagę.