Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

EMO,a jej ciało - Zobaczcie sami (Uwaga- DRASTYCZE)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
63 odpowiedzi w tym temacie

#41 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 15:07

fajna babka, jak dla mnie to głupia pinda i tyle, wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***

Jest Żałosna :roll: <zleee></span>

<ookk>

#42 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 10 grudnia 2008 - 18:56

jak dla mnie to głupia pinda i tyle, wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***

jeśli chodzi o ta laske o twarzy jak z horroru :-? to przyznaję racje,pustak totalny :!: bo z kolei te zdjęcia z samookaleczaniem sie no to juz naprawdę problem musi tkwić w psychice bo przeciez nie robia sobie takiej masakry z nudów :roll:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#43 Mała

Mała
  • Użytkownik
  • 759 postów

Napisano 13 grudnia 2008 - 17:51

Obrzydliwe :-/ :-? :roll: Według mnie ona chce na siebie zwrócić uwage chce zainteresowania ze strony innych (może chce pokazać że jest jej żle że jest nieszczęśliwa) no bo po co by sie okaleczała i robiła potem sobie zdjęcia. :?: Gdyby rzeczywiście chciała się zabić to by to zrobiła i nie afiszowała się z tym.Jedno jest pewne ktoś powinien jej pomóc.

#44 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 18:47

Chory czlowiek.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#45 Candy

Candy
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 15 grudnia 2008 - 19:04

Ranysiu!!!!
IDIOTA! Łe.... aż mnie ciary przeszły :-|
Uśmiech nie zawsze oznacza radość, niekiedy ukrywa największy ból....

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#46 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 16:20

ajna babka, jak dla mnie to głupia pinda i tyle, wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***

przewaznie takie osoby robią takie rzeczy, mają wszystko , ale nie mają milosci, ani prawdziwych przyjaciol.
A chcą zwrocic na siebie uwagę,dla mnie to chore, i do leczenia..

Slabo sie robi patrząc na takie zdjęcia.

#47 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 18:55

Wiem, ze sie nie powinno z tego smiac, ale... bylby z niej dobry chirurg, bo i w cieciu ma praktyke, a i obrzydzenia nie bedzie miec :lol: ale tak na powaznie no to to jest chory czlowiek, psychicznie chory i naprawde potrzebuje pomocy... no sory, ze nikt bliski tego nie widzi - bo chyba naprawde trzeba by sie bylo starac, aby nie zauwazyc... :shock:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#48 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 grudnia 2008 - 21:29

no sory, ze nikt bliski tego nie widzi - bo chyba naprawde trzeba by sie bylo starac, aby nie zauwazyc

wielu rodziców niestety "stara sie " nie zauwazyć :-?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#49 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 13:53

Oglądając te fotki zatkało mnie totalnie ... Ja nie mam pojęcia co takimi ludźmi kieruje i nawet nie chce wiedzieć bo to co oni maja w głowie to musi być przerażające... :!:

#50 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 21 grudnia 2008 - 14:05

brak mi słów po prostu...
Dołączona grafika

#51 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 25 grudnia 2008 - 20:35

Zdjęcia są przerażające.
Macie racje mówiąc, że to chore.
Jednak nie zgodzę się, że tacy ludzie mają na ogół wszystko, rodzinę, miłość, przyjaciół.
Znacie taki termin jak "samotność pośród tłumu" ?
To jest właśnie to. Co z tego, że ta dziewczyna pewnie ma rodzinę? Może nawet chodzi do szkoły i bez problemów zalicza przedmioty?

Samookaleczanie się to taki... ostatni krzyk rozpaczy. Gdy umarła w Tobie dusza, czujesz jakbyś smażył się w piekle. Jakby Cię coś rozrywało od wewnątrz.
Ale Ci ludzie chcą żyć. Dlatego krzyczą. Krzyczą tak jak potrafią.

Niejednokrotnie takie dziecko przychodzi do rodziców i mówi, że mu źle. Daje znaki. Ale nie oczekujmy od niego, że z precyzją psychologa opowie co się z nim dzieje, co przeżywa.
Używa gestów, półsłówek. I często słyszy - Ty to sie lepiej za naukę weź i przestań wymyślać.
Po próbie zwrócenia na siebie uwagi słowami, cóż pozostaje?

Ci ludzie krzyczą "Zobacz! Jak mi nie pomożesz, mogę umrzeć! Mogę tego nie wytrzymać!"
Wydaje im się [w sumie dobrze im sie wydaje], że gdy ktoś ujrzy ich w szpitalu, to może ich sprawa zostanie potraktowana poważnie.

Co nie zmienia faktu, że osoba /osoby/ z tych zdjęć powinny już dawno uzyskać pomoc!
Nie wyobrażam sobie, żeby nikt nie zauważył co się dzieje. Miała pocięte całe ręce, nogi. Musiała mieć problemy z poruszaniem się. Nawet jeśli rodzice się nią nie interesowali, to są znajomi.
Jakby ktoś z mojego otoczenia doprowadzał się do tego stanu, osobiście zaciągnęłabym za łeb do najbliższego szpitala, gdzie jest oddział psychiatrii.

#52 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 15:12

Oglądałam, może nie wszystkie zdjęcia, bo mnie wzięło obrzydzenie, ale obejrzałam.

To co robiła, swoją drogą dziwię się że przeżyła, o ile przeżyła (bo podłużne cięcia pozwalają się wykrwawić), nie jest ani normalne, ani... nie jest to do końca emo.

Emo się tną, ale nie w taki sposób.

To widać, że to inna subkultura, inne podejście, a cóż, strój i fryzura nic tak do końca nie znaczą.
Nie wiem po co to robią, nie wiem. Dla satysfakcji, złagodzenia bólu? Możliwe, ale żeby na pokaz?

Cropca twierdzisz, że byś zauważyła. Wątpię. Tym bardziej, że chyba nie masz takich znajomych.
Jedni, którzy tną się dla satysfakcji, będą pokazywać. Ci, którzy mają problem, ukryją to głęboko. Bo będzie im wstyd. Pokręcone, ja wiem...

To co pokazują te zdjęcia, to jakaś chora i zboczona satysfakcja na widok krwi i precyzyjnych cięć, jestem ciekawa kto zakładał szwy. Bo jest ich za wiele.
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#53 cropca

cropca
  • Użytkownik
  • 286 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 18:53

Cropca twierdzisz, że byś zauważyła. Wątpię.

Probowalam podciac sobie zyly. jak trzeba, pionowo. raz. i ze wzgledu na chorobe, ktora przeszlam, wydaje mi sie, ze zauwazam ludzi, ktorzy jeszcze nie doprowadzaja swego ciala do autodestrukcji. ale widac to w ich zachowaniu, ze cos takiego planuja, albo im grozi.
nie musze ogladac sznytow, szwow.

oczywiscie nie jestem alfa i omega, moge sie mylic. ale mysle ze teraz rozumiesz troche wiecej. znam dwie osoby, ktore sie ciely, gdy nie radzily sobie ze soba.

zgodze sie co do jednego - precyzyjne zdjecia, ujecia.. ktos chyba ma z tego BARDZO niezdrowa satysfakcje.

#54 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 08:09

Nie no poprostu brak słów :-|
Jak można robic takie rzeczy z swoim ciałem ?!
Nie wyobrażam sobie takiego czegoś,u mnie takie coś by nie przeszło.
Po obejrzeniu zdjęc zrobiło mi się aż niedobrze...fuu.

#55 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 09 stycznia 2009 - 10:28

Probowalam podciac sobie zyly.

To jest nas dwie.
z tym że ja pewne rzeczy robiłam, bo "pomagało" mi to [boże, jaka ja byłam głupia] zapomnieć o bólu.

Ale ja nie o tym, chodziłam i dopóki nie pokazałam ani nie powiedziałam, nie zauważył nikt. A wątpię, żeby ktokolwiek chodził i pytał.
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#56 CukierkowaDama

CukierkowaDama
  • Użytkownik
  • 156 postów

Napisano 19 listopada 2009 - 21:27

wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***

ja zawsze uważałam, że takie osoby nic w zyciu nie doświadczyły, mają boatych rodziców którzy nie sa zainteresowani losem dziecka własnymi sprawami i zeby wejść w łaski dziecka kupuja im co chcą albo dawaja bardzo wysokie kieszonkowe. Myslą, że tak własnie okaza im miłosc.
Bo ta kobieta wiele przeszła jednak po tym wszystkim od Ciebie nie odeszła : *

#57 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 09:27

Ja pier....e przepraszam za wyrazenie, ale nie mam slow na to... Boze Kochany nawet nie wiem jak to skomentowac :!: W zyciu na cos takiego bym sie niezdecydowala... i jeszcze to fotografowac <bezradny></span> Nie wiem czy jak to okreslilyscie

wcale bym się nie zdzwiwiła jakby pochdziła z bogatej rodziny i miała za dużo w d***

ale to i tak jest chore, niepojete!!!

Jestem cholernie zniesmaczona :!:
Dołączona grafika

#58 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 12:43

Jestem w szoku,nie moge ochlonac po tym co zobaczylam.Ludzie ta osoba powinna sie leczyc i to w odziale zamknietym.Naprawde tu jest potrzebna specjalistyczna pomoc.Te fotki sa przerazajace.Ktos naprawde powinien pomoc tej osobie.

#59 Evelink@

Evelink@
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 20 listopada 2009 - 12:47

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
brak słów.
Uwierzyć w niemożliwe ;)

#60 Myszka26

Myszka26
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 grudnia 2009 - 14:32

Nie mam pojęcia co kieruje takimi osobami - ale trzeba mieć naprawdę problemy z psychiką by robić sobie takie rzeczy.. Nie wierzę również w to że rodzice tego nie zauważają .. po prostu prościej udawać zapracowaną niż pomoc dziecku wyjść z tej choroby - bo dla mnie to jest choroba ..Może również to być brak akceptacji własngo ciała ...
Kiedy możemy zauważyć moment, gdy kończy się noc a zaczyna dzień?